Şimdi Ara

BENZİN ARTIK MOTORİNDEN UCUZ ELVEDA DiZEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
3
Favori
36.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Motorinde herhangi bir indirim gerçekleşmedi. Son indirimle ortalama benzin fiyatı motorin fiyatlarının altına gelecek. Motorinin litresi Ankara'da 5,74; İstanbul'da 5,67; İzmir'de ise 5,75 liradan satılıyor.

Benzin fiyatları ;

İstanbul'da 5,53 TL'ye, Ankara'da 5,62 TL'ye, İzmir'de ise 5,64 TL'ye düşecek.

Elvada kamyon sesli hava kirleten dizel.

Hoşgeldin sessiz hızlı ve öfkeli benzin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu tavırlarınız beni bitiriyor. Dizelciler diyor ki dizelin pahalı olması her şeyi etkiler. İyi de senin dizel kullanmanla bunun ne alakası var? Sen hem dizel yakıta fazla para veriyorsun hem alırken daha fazla para ödüyorsun hem dizel arttıkça tükettiğin ürünlere daha fazla para veriyorsun. Satarken 150 bin km'ye kadar da benden pahalıya satıyorsun orası ayrı.

Ha benim gram umrumda değil kimin neye para verdiği. Benzin de düşsün motorin de düşsün rahat rahat binelim araçlarımıza.

Zaten bütün fanboyluklar hayat şartları yüzünden ortaya çıkıyor. Benzin 2 TL motorin 2.5 TL olsa şu tartışmayı yapmak demek Dünya'nın en boş adamı benim demekle aynı şey olurdu.

Hobi bile edinemiyoruz ki her şey pahalı. Model araba koleksiyonu yapıyorduk şimdi nereye yapacaksın.

Toplu taşıma kullanıp yakıt parasını çok rahat çıkartıyorduk şimdi virüs çıktı toplu taşımayı bırakıp tamamen araçla mı gidip gelsek diyoruz.

Uzaylılar da gelip istila etmezse ben bir şey bilmiyorum
    İşte bu da tipik dizel gır gır motor kullanıcı avuntusu. Bir zamanlar ben de böyle düşünüyordum. Hangi dizel o benzinlinin 10 lt yaktığı yerde 6 lt yakan? Siz atmosferik motorlarda kaldınız herhalde. Günümüz turbo benzinli motorları dizel kadar yakıyor. Bunu artık sağır sultan bile duydu. Siz hala 10 lt lerde kalmışsınız. Dizelin tek avantajı daha ucuza satılmasıydı. Artık o da kalmadı. 3 yıl dizel kulladım. Kimse bana anlatmasın.
  • Zaten mazot rafineri çıkış fiyatı benzinden daha pahalı diye biliyorum. İkisinden aynı vergiyi alsalar yeter.
  • Benzin ile mazotun ÖTV mi eşitlendi acaba ?

Mazotta ÖTV daha düşüktü.
  • Kıskanç bir benzinli kullanıcı konusu. Yediğin aldığın her şeyin motorin fiyatı ile alakası var biraz mantık.
    Ayrıca kırsal motorin bu ülkede yoktur. Kalkalı yıllar oldu, bunu da öğrenmiş oldun.

• Daha duuur. Daha dizel binek otomobillere ek çevre MTV si gelince gorucem ben mazotculari.

Ağır vasıta ve şantiye motorunun binek aile aracında ne işi var zaten kardeşim. Saçmalığın daniskasi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin benzinli aracın benim dizelden daha fazla çevreyi kirletiyordur, ayrıca öyle ses falan da yok
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Az yakıyoruz diye kıskançlığınızdan öleceksiniz bir gün. Euro 6 normunu karşılayan dizelimiz var neyin düşmanlığı bu. Mazotun ucuz olması demek sadece bizim ucuza gezmemiz demek mi yoksa taşımacılık sektörünün ucuzlaması tüm sektöre etki eder mi bi düşünün

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dizel avrupada fransa almanya italya belçika falan greenzone muhabbetiyle fişini çekiyor.. Greenzone alanlara dizel araç girmesi yasak.. Ve bu alana her gün yeni ülkeler katılıyor...

Avrupada bazı Ülkelerde zaten uzun yıllardır dizel benzinden pahalı idi.. Avrupada ticaret taşıma yapanlar özel kart kimlik ile ucuz dizel alabiliyor ama binek hısusi şahsi araçlar alamaz yasak.

Bizde Bu ayrımı bu sistemi yapamadılar.. Yapsalar zaten yıllar önce dizel benzinden pahalı olurdu.. Bizde ticarer yapan tırcıda kamyoncuda binek araç süren vatandaşda. Aynı pompadan yakıt aldığı için olmadı o iş..

Zaten bir ara dizel araçların mtv si ne ek çevre vergisi gibi bir şeyler konuşuluyordu zamanında.. Sonra kayboldu gitti.

• Mazota indirim yok denmedi, mazota yapilacak indirim tutari icin komisyon gorusmelere devam ediyor denildi.
    Bugun yarin mazota da indirim gelince konunu cebine sokar gidersin.

• Şu tavırlarınız beni bitiriyor. Dizelciler diyor ki dizelin pahalı olması her şeyi etkiler. İyi de senin dizel kullanmanla bunun ne alakası var? Sen hem dizel yakıta fazla para veriyorsun hem alırken daha fazla para ödüyorsun hem dizel arttıkça tükettiğin ürünlere daha fazla para veriyorsun. Satarken 150 bin km'ye kadar da benden pahalıya satıyorsun orası ayrı.

Ha benim gram umrumda değil kimin neye para verdiği. Benzin de düşsün motorin de düşsün rahat rahat binelim araçlarımıza.

Zaten bütün fanboyluklar hayat şartları yüzünden ortaya çıkıyor. Benzin 2 TL motorin 2.5 TL olsa şu tartışmayı yapmak demek Dünya'nın en boş adamı benim demekle aynı şey olurdu.

Hobi bile edinemiyoruz ki her şey pahalı. Model araba koleksiyonu yapıyorduk şimdi nereye yapacaksın.

Toplu taşıma kullanıp yakıt parasını çok rahat çıkartıyorduk şimdi virüs çıktı toplu taşımayı bırakıp tamamen araçla mı gidip gelsek diyoruz.

Uzaylılar da gelip istila etmezse ben bir şey bilmiyorum

• mazot 4.89 ankarada. sen yeter ki ucuz mazot alacak yerleri bil. hiç bir zaman benzin bu fiyatları göremez. bir de corona yüzünden, benzine etanol katmak da 3 ay ertelendi. çamur gibi benzinle kullanın durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 13 Mart 2020; 19:29:18 >
  • klasik hafta sonu dizel düşmanlığı konusu açıldığına göre rahat bir tatil geçirebiliriz içten yanmalı motoru bulan adamlar sizin kadar dert etmedi
  • Mazotada indirim gelecek avcunuzu yalayacaksınız sonra. Ben en az 40 kuruş bekliyorum

Dün depoyu 5.56dan fulledim. Aracımın ort yakıtı 5 lt. Şehiriçi 28-29 kuruş yakıyo. Hangi benzinli arac bu kadar az yakıyo acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 13 Mart 2020; 19:36:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

klasik hafta sonu dizel düşmanlığı konusu açıldığına göre rahat bir tatil geçirebiliriz içten yanmalı motoru bulan adamlar sizin kadar dert etmedi

İki stres atıyoruz surda üstad.

• lpg varken dizel zaten enayilikti.yıllardır lpg yakarım hiç zararını görmedim param cebimde kaldı.havayı asla kirletmedim.ama şu dizeller çok pis kokuyor camı açamaz oldum.
  • Benim babam senin babanı dövere dönmüş konu yakıtın ucuzlaması da iyi gelmiyo topluma

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut_emmi

mazot 4.89 ankarada. sen yeter ki ucuz mazot alacak yerleri bil. hiç bir zaman benzin bu fiyatları göremez. bir de corona yüzünden, benzine etanol katmak da 3 ay ertelendi. çamur gibi benzinle kullanın durun.
    Sehir icinde var mi?
    Lukoil den 5,39 aliyorum su anda.

• Benzini seviyorum, bu sebeple benzinli araç almıştım, pahalı olması dışın da gayet iyi, bu indirimle yüzümüz gülmese de iyi hissettik.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.