< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Kıskanç bir benzinli kullanıcı konusu. Yediğin aldığın her şeyin motorin fiyatı ile alakası var biraz mantık.
Ayrıca kırsal motorin bu ülkede yoktur. Kalkalı yıllar oldu, bunu da öğrenmiş oldun. |
Az yakıyoruz diye kıskançlığınızdan öleceksiniz bir gün. Euro 6 normunu karşılayan dizelimiz var neyin düşmanlığı bu. Mazotun ucuz olması demek sadece bizim ucuza gezmemiz demek mi yoksa taşımacılık sektörünün ucuzlaması tüm sektöre etki eder mi bi düşünün
|
Mazota indirim yok denmedi, mazota yapilacak indirim tutari icin komisyon gorusmelere devam ediyor denildi.
Bugun yarin mazota da indirim gelince konunu cebine sokar gidersin. |
Daha duuur. Daha dizel binek otomobillere ek çevre MTV si gelince gorucem ben mazotculari.
Ağır vasıta ve şantiye motorunun binek aile aracında ne işi var zaten kardeşim. Saçmalığın daniskasi. |
Şu ülkede dizele kelime eden insanın ya beğendiği aracı dizel alacak parası yoktur yada bir halttan anlamıyordur.Millet düzgün dizel,dizel otomatik için organlarını vericek nerdeyse
|
Dizeli olan biri gel takas edelim dese atlaya zıplaya kabul eder
|
Şu tavırlarınız beni bitiriyor. Dizelciler diyor ki dizelin pahalı olması her şeyi etkiler. İyi de senin dizel kullanmanla bunun ne alakası var? Sen hem dizel yakıta fazla para veriyorsun hem alırken daha fazla para ödüyorsun hem dizel arttıkça tükettiğin ürünlere daha fazla para veriyorsun. Satarken 150 bin km'ye kadar da benden pahalıya satıyorsun orası ayrı.
Ha benim gram umrumda değil kimin neye para verdiği. Benzin de düşsün motorin de düşsün rahat rahat binelim araçlarımıza. Zaten bütün fanboyluklar hayat şartları yüzünden ortaya çıkıyor. Benzin 2 TL motorin 2.5 TL olsa şu tartışmayı yapmak demek Dünya'nın en boş adamı benim demekle aynı şey olurdu. Hobi bile edinemiyoruz ki her şey pahalı. Model araba koleksiyonu yapıyorduk şimdi nereye yapacaksın. Toplu taşıma kullanıp yakıt parasını çok rahat çıkartıyorduk şimdi virüs çıktı toplu taşımayı bırakıp tamamen araçla mı gidip gelsek diyoruz. Uzaylılar da gelip istila etmezse ben bir şey bilmiyorum |
mazot 4.89 ankarada. sen yeter ki ucuz mazot alacak yerleri bil. hiç bir zaman benzin bu fiyatları göremez. bir de corona yüzünden, benzine etanol katmak da 3 ay ertelendi. çamur gibi benzinle kullanın durun.
|
İşte bu da tipik dizel gır gır motor kullanıcı avuntusu. Bir zamanlar ben de böyle düşünüyordum. Hangi dizel o benzinlinin 10 lt yaktığı yerde 6 lt yakan? Siz atmosferik motorlarda kaldınız herhalde. Günümüz turbo benzinli motorları dizel kadar yakıyor. Bunu artık sağır sultan bile duydu. Siz hala 10 lt lerde kalmışsınız. Dizelin tek avantajı daha ucuza satılmasıydı. Artık o da kalmadı. 3 yıl dizel kulladım. Kimse bana anlatmasın.
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 13 Mart 2020; 19:29:18 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 13 Mart 2020; 19:36:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|