Şimdi Ara

BENZİN ARTIK MOTORİNDEN UCUZ ELVEDA DiZEL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
547
Cevap
3
Favori
36.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hususilere mazot pahalansın ticarilere ucuzlasın.Avrupa bunu yapıyor demiş birisi.İşte bu cümle dizel çevreyi kirletiyor pahalasın diyenlerin asında çevre umurlarında olmadığını asıl sebebin dizel kıskançlığı olduğunu çarpıcı bir şekilde ortaya koyuyor.Sanki o kara tren gibi duman çıkaran kamyonlar traktörler çevreyi kirletmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

Sehir icinde var mi?
    Lukoil den 5,39 aliyorum su anda.

Alıntıları Göster
    kayaştan sonra çevre yolu girişini geçer geçmez sağda eski adı Jet Pet. sabah gülverendeki Eva'dan aldım, fiyat 5.25 idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melikşah_38

senin benzinli aracın benim dizelden daha fazla çevreyi kirletiyordur, ayrıca öyle ses falan da yok
    dpf temizliği yapılırken çıkan dumanları ve gazları görseniz öyle düşünmeyebilirsiniz.
  • BISM.. bu neyin tartismasidir??
    benzin fanboyuna bak nasil da sacmalamis kcjjjdx
    2004 model benzinli passati var 100 km de 15 lt benzin yakiyor.. arabasina benzin atmaktan cebinde parasi kalmamis
    gelmis buraya dizelcilere sariyor
    bi de yukses ses vs yazmis.. 2019 dizel motor teknolojisinden haberi yok galiba arkadasin?
    lutfen ilk once git ve farkli arabalarla km yapip tecrube edin, sonra gel tartismaya katil
    hayir actigi tartismada tartisma degil ki
    busuru koskoca adami dizelciler-benzinciler kavgasina donusturmus.. te allam ya ne degisik insanlar var

• Mazota indirim 2 gün geç geliyor , normal durum, düzelir yakında 4 lira olur mazot, zaten 5,22 mazot

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç sakınmadığım dizel 7 lt yi geçmiyor karmada
    Aynı şekil ayni araçta benzinli kullansam 10-11 den aşağı olmaz
    Yol çok yapan için bir şey değişmez
    Senede 10-20 bin yapan zaten benzin pahalıyken bile dizel alması mantıksız
    Çok önemi olan bir mevzu değil bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dizeli olan biri gel takas edelim dese atlaya zıplaya kabul eder

• Şu ülkede dizele kelime eden insanın ya beğendiği aracı dizel alacak parası yoktur yada bir halttan anlamıyordur.Millet düzgün dizel,dizel otomatik için organlarını vericek nerdeyse
  • Mazotcular köpürmüş

• Elektrikciler nerede onlar da gelsin olmaz böyle
  • Dizelci arkadaşlar ne kadar kozunuz varsa dökün bunlar son avanslar. Markalar dizel üretmeyi bırakacak az kaldı. O zaman seve seve benzinli arabaya bineceksiniz zaten. Boşuna çırpınmayın.

• Birisi dizel araçların litre olarak daha az yaktığını söylesin arkadaşa.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    Dizelin yakıt haricinde ne avantajı var ??? Benzin daha performanslı,daha sorunsuz,ses avantajı var,daha erken ısınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 13 Mart 2020; 22:44:42 >
  • Sırf kendi benzin kullanıyor diye dizel kötülemek çok ayrı bir kafa yada ortadoğu ülkesinde çok normal mi demeliydik?

Toplu taşıma, lojistik, makina sanayi, tarım sektörü dizel'e muhtaç durumda. Dizel fiyatının yüksek olması aracı olmayan insanların cebine bile dolaylı yoldan dokunur. Bunu bilmeyecek kadar cahilsiniz ne diyeyim ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 14 Mart 2020; 13:30:19 >
  • Az önce rakiplerine göre ölü denilen 1.6 tdi Passat ile uzun yol geldim. 3000devirde 180 yapıyor. Otoban genelinde 130 sabitleyip gittim, ortalama tüketim 5 küsür.

Benzinli olsa bu tüketim mümkün değildi. En az %30 koyar.

• yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    Araçin kaç bin kmde.?

• küçük hacimli ve turbo benzinli araca sahip olanlar yaşadı :D
  • belli ki zamanında benzinli aracını alırken dizel olana paran yetmedi

normalde dizel-benzin ikilisine birden indirim gelirdi. bu sefer bende şaşırdım sadece benzine zam gelince ama dizel indirimi de yakındır diye düşünüyorum.
  • dizelciler neden savunmaya giriyor yada neyi savunuyor? dizel artık gün sayıyor dünyada önce dizel sonra hatta benzin bile bir gün tamamen kalkacak her motorun avantajı dezavantajı var ama esas olan avantaj sadece maliyet ise burada da konuşacaksa lpg kullanıcıları konuşabilir bırakın artık benzine karşı dizeli savunmayı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.