Şimdi Ara

Benzin Nasıl Alınır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
3
Favori
50.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rallier_61

Kik'ten şartname almaniz lazım

Benzin oldugunu dile getirin, dolum sırasında orda bekleyin, hatta düşük kademede doldurmasini soyleyin.. nakitse oradaki elemana, degilse marketteki kasaya odeme yapin (araci kitlemeyi unutmayın) sonra benzinciden burnout yaparak çıkın
    @rallier_61

@sercelik

Teşekkür ederim , saolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Finn Balor

@rallier_61

@sercelik

Teşekkür ederim , saolun.
    Pompacı doldururken aracın başında bekleyin. Siz içeriye 200 liralık KK çektirmeye girince pompacı 100 lirayı sizin depoya 100 lirayı kendi bidonuna doldurmasın.
    Unutmayın burası Türkiye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

Pompacı doldururken aracın başında bekleyin. Siz içeriye 200 liralık KK çektirmeye girince pompacı 100 lirayı sizin depoya 100 lirayı kendi bidonuna doldurmasın.

Teşekkür ederim , tavsiyeniz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Finn Balor

quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

Teşekkür ederim , tavsiyeniz için.

Alıntıları Göster
    Ödemeden parayı bin arabaya. O zaman öğrenirsin nasıl ödeyeceğini. Şakasın galiba akşam vakti. Hayır havalarda tam tersi soğudu ve yağmurlar başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Ödemeden parayı bin arabaya. O zaman öğrenirsin nasıl ödeyeceğini. Şakasın galiba akşam vakti. Hayır havalarda tam tersi soğudu ve yağmurlar başladı.

Alıntıları Göster
    Gel sen bu sevdadan vazgeç. Bu devirde benzin almak?

En temizi sana bi lpg dönüşüm istasyonu önerelim, 900-1000TL'ye dönüşüm yapıyorlar. Sonra zaten pek benzin derdin olmicak

• quote:

Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

20 liralık demekten ciğerim çürüdü, adam 200TL alırken çekiniyor.

Siz yine iyisiniz. Bazen 8-10 liralık mı alsam diye düşünüyorum, sonra yaşayacağım rezillikten dolayı vazgeçiyorum. Pompacılardan dayak yemeye hiç niyetim yok bu yaştan sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

quote:

Siz yine iyisiniz. Bazen 8-10 liralık mı alsam diye düşünüyorum, sonra yaşayacağım rezillikten dolayı vazgeçiyorum. Pompacılardan dayak yemeye hiç niyetim yok bu yaştan sonra.

Geçen kuzene 10 liralık alsam bir şey olur mu dedim? Pompayı sana basar dedi sustum

• quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

Gel sen bu sevdadan vazgeç. Bu devirde benzin almak?

En temizi sana bi lpg dönüşüm istasyonu önerelim, 900-1000TL'ye dönüşüm yapıyorlar. Sonra zaten pek benzin derdin olmicak

Alıntıları Göster
    en önemli olay sonuna kadar bekle dolduktan sonra anahtarı al arabayı kilitle öyle git doldurmaya

• quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

en önemli olay sonuna kadar bekle dolduktan sonra anahtarı al arabayı kilitle öyle git doldurmaya

Alıntıları Göster
    20 liralık alırken sesim az cıkıyor 100 liralık alırken kendimi tarkan gibi hissediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

Alıntıları Göster
    kredi kartı ile ödemeye giderken
    aracın anahtarını üzerinde bırakma
    cep tel filanda bırakma
    aracın içinde çalınacak eşya olmasın (bilgisayar-tablet-derimont vs)
    -naçizane fikirler-
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

quote:

Cüzdanı evde unutup da 6 liralık mazot aldığımı bilirim

Pompa çalışmaya tenezzül etmedi neredeyse, damlaya damlaya doldurdu 6 liralık mazotu

Yolda kalmadım ya o da yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: meta80

kredi kartı ile ödemeye giderken
    aracın anahtarını üzerinde bırakma
    cep tel filanda bırakma
    aracın içinde çalınacak eşya olmasın (bilgisayar-tablet-derimont vs)
    -naçizane fikirler-

Alıntıları Göster
    bakkaldan nasıl sigara alındığında tarif edelim mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dionysos_07

Alıntıları Göster
    Sen yanaş pompaya pompacı hemen gelip sorar zaten: "Ne vereyim abime?"
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulu1616

Sen yanaş pompaya pompacı hemen gelip sorar zaten: "Ne vereyim abime?"

Alıntıları Göster
    Bayağı kasmışsın umarım trafiktede böyle değilsindir biraz rahat be kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre.unal

Bayağı kasmışsın umarım trafiktede böyle değilsindir biraz rahat be kardeşim

Alıntıları Göster
    Pompayı çekerken damlamasın de ve emin bi şekilde elini cüzdanına götür. Şaka bi yana git al hocam, arkadaşlar üstte güzelce anlatmış zaten.
  • almak istedigin yakit turunu mutlaka belirt. benzin diye dizel. 95 diye 97 oktan koymasinlar. pompaayi aldigi yere dikkat et. doldurma işi bitene kadar pompanın başından ayrılma. gecen basima geldi pompa sizdiriyordu. doldurdugu kadar para vermedim mesela. gerekirse bir damlanin hesabini yap. ciddi ol tavi verme. utanilacak bisey yok. nakirse pompaciya kkarti ise iceriden odeme yap. asla anahtar ustunde kalmasin aracin. kapini kilitlemeden de iceri gitme. isterse kuyruk olsun arkan. umursama ve utanma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sepulnation

almak istedigin yakit turunu mutlaka belirt. benzin diye dizel. 95 diye 97 oktan koymasinlar. pompaayi aldigi yere dikkat et. doldurma işi bitene kadar pompanın başından ayrılma. gecen basima geldi pompa sizdiriyordu. doldurdugu kadar para vermedim mesela. gerekirse bir damlanin hesabini yap. ciddi ol tavi verme. utanilacak bisey yok. nakirse pompaciya kkarti ise iceriden odeme yap. asla anahtar ustunde kalmasin aracin. kapini kilitlemeden de iceri gitme. isterse kuyruk olsun arkan. umursama ve utanma.
    Arkadaş zaman makinesi ile günümüze gelmiş, çok görmeyin:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortune1905

para veya kredi kartı olabilir başka birşeyle alınıyorsa arkadaşlar yardımcı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: dionysos_07

Alıntıları Göster
    Bu arkadaşın hayatı bilgisayar başında geçmiş sosyal hayattan uzak bir arkadaş kesinlikle..
  • Toygun_ank kullanıcısına yanıt
    Simdi biraz klise olacak ama..

Yeni nesil hep boyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.