Şimdi Ara

Benzin Nasıl Alınır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
3
Favori
50.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar çok ciddiyim , yanlış anlamayın lütfen. Küçükken benzinciye giderdim ama uzun yıllardır hiç denk gelmedi.

Ehliyetimi yeni aldım ve benzinli bir araç var elimde. Depo bitmek üzere , yarın gideceğim benzinciye. Sorularım şöyle ; Saptım benzinci yoluna , her pompanın yanına yanaşabilir miyim ? Pompacıya ; 200 tl lik dedim ve doldurdu diyelim . Ödeme işini nasıl yapıyoruz , hani içeri falan giriliyor ya ?

Teşekkür ederim.

• 1.adım aracını alacağın yakıta göre pompaya yanaştır. Dizelse dizel ya da mazot yazan pompaya benzinli ise benzin yazan pompaya yanaştır.

2.adım aracını stop et.

3. adım pompacıya ne kadarlık yakıt istediğini söyle. Hangi yakıtı istediğini belirtmeyi unutma.

4.adım nakit alacak isen dolum yapıldıktan sonra pompacıya parayı uzat. Kredi kartı ile alacak isen içeri gir ve kaç paralık yakıt aldı isen o kadarlık yakıt aldığını kasiyere belirt, kartını uzat, şifreni gir. Kasiyerin verdiği fişlerden üzerinde 'üye işyerine aittir' yazan slip'i pompacıya teslim et.

5.adım pompanın depondan çıkartıldığına emin ol, aracını çalıştır ve yola koyul.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Benzin Nasıl Alınır?

1. Adım: Yakınlardaki bir benzinliğe gidin.

2. Adım: Yakıt pompasına gidin ve aracınızın benzin deposunun hangi tarafta olduğunu belirleyin. Benzin pompası, aracınızın benzin deposunun yan tarafında olmalıdır.

3. Adım: Pompaya aracınızın benzin deposunun hortumunu takın.

4. Adım: Pompadaki benzin türünü seçin. Aracınız için uygun benzin türünü seçtiğinizden emin olun.

5. Adım: İstediğiniz benzin miktarını seçin. Pompa, benzinin galon cinsinden veya para birimi cinsinden miktarını girmenize olanak tanır.

6. Adım: Ödeme yapın. Benzinlikler genellikle nakit, kredi kartı veya banka kartı kabul eder. Pompada ödeme seçeneğini belirleyin ve ödemeyi tamamlayın.

7. Adım: Pompayı çalıştırın ve deponun dolmasını bekleyin.

8. Adım: Pompayı durdurun ve hortumu çıkarın.

9. Adım: Depo kapağını kapatın.

Benzinlikten Kartla Ödeme Nasıl Yapılır:

Benzinlikten kartla ödeme yapmak için şu adımları izleyin:

• Kartınızı pompaya takın.
    • PIN kodunuzu girin (gerekirse).
    • Ödeme seçeneği olarak "Kredi" veya "Banka"yı seçin.
    • İstediğiniz benzin miktarını seçin.
    • "Başlat" düğmesine basın.

Not: Benzinlikten benzin alırken aşağıdaki güvenlik önlemlerine dikkat edin:

• Sigara içmeyin veya pompanın yakınında açık alev bulundurmayın.
    • Elektrostatik boşalmayı önlemek için pompaya dokunmadan önce aracınıza veya toprağa dokunun.
    • Pompayı gözetimsiz bırakmayın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Devlet ihalesine girmiyorsun arkadasim alacagin iki bidon benzin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddiyim ama , gerçekten . Kimseye de soramadım , utanç kaynağı :(
  • sazan.avi olmalı.
  • Bir kişi de yanıtlamadı yahu :( Hayır , sorun ücret ödemede. Depo dolduktan sonra ücreti nasıl ödüyoruz ?
  • Aracın depo kapağı nerede ise o tarafı yanastır pompaya
    Fulle emmi derken biraz kasıl artistlik olsun.
    Ödeme kısmında başın öne eğilmesin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU ARAÇ ALINIR MI
    6 ay önce açıldı
    Bu araç alınır mı sizce ?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.adım aracını alacağın yakıta göre pompaya yanaştır. Dizelse dizel ya da mazot yazan pompaya benzinli ise benzin yazan pompaya yanaştır.

2.adım aracını stop et.

3. adım pompacıya ne kadarlık yakıt istediğini söyle. Hangi yakıtı istediğini belirtmeyi unutma.

4.adım nakit alacak isen dolum yapıldıktan sonra pompacıya parayı uzat. Kredi kartı ile alacak isen içeri gir ve kaç paralık yakıt aldı isen o kadarlık yakıt aldığını kasiyere belirt, kartını uzat, şifreni gir. Kasiyerin verdiği fişlerden üzerinde 'üye işyerine aittir' yazan slip'i pompacıya teslim et.

5.adım pompanın depondan çıkartıldığına emin ol, aracını çalıştır ve yola koyul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terry134

Bir kişi de yanıtlamadı yahu :( Hayır , sorun ücret ödemede. Depo dolduktan sonra ücreti nasıl ödüyoruz ?

Benzin istasyonu sana banka hesap numaranı söylüyor, sen de parayı bir hafta sonra hesaba havale ediyorsun. İstersen süresi 2 ayı geçmemek koşuluyla çek de kesebilirsin. Eğer parayı ödeyemezsen lokantalarda bulaşık yıkattıkları gibi sana da araba yıkattırırlar ha

Şaka bir yana nakit ödeyeceksen pompacıya, kart ile ödeyeceksen içeri girersin

• @
    Donald Draper

@goodorevil

Çok teşekkür ediyorum , çok saolun. Hiç benzin alan birinin yanında bulunmadım gerçekten de :)
  • para veya kredi kartı olabilir başka birşeyle alınıyorsa arkadaşlar yardımcı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebenlideniz

quote:

Orijinalden alıntı: terry134

Bir kişi de yanıtlamadı yahu :( Hayır , sorun ücret ödemede. Depo dolduktan sonra ücreti nasıl ödüyoruz ?

Benzin istasyonu sana banka hesap numaranı söylüyor, sen de parayı bir hafta sonra hesaba havale ediyorsun. İstersen süresi 2 ayı geçmemek koşuluyla çek de kesebilirsin. Eğer parayı ödeyemezsen lokantalarda bulaşık yıkattıkları gibi sana da araba yıkattırırlar ha

Şaka bir yana nakit ödeyeceksen pompacıya, kart ile ödeyeceksen içeri girersin

:))) Teşekkür ederim.

• 20 liralık demekten ciğerim çürüdü, adam 200TL alırken çekiniyor.
  • Oyy daglar ooy

• quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

1.adım aracını alacağın yakıta göre pompaya yanaştır. Dizelse dizel ya da mazot yazan pompaya benzinli ise benzin yazan pompaya yanaştır.

2.adım aracını stop et.

Çok teşekkür ediyorum hocam , saolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

20 liralık demekten ciğerim çürüdü, adam 200TL alırken çekiniyor.

:))) Hocam yok yahu. Aracı zor bulmuşum , ne 200 lirası . Lafın gelişi öyle dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

20 liralık demekten ciğerim çürüdü, adam 200TL alırken çekiniyor.

Gecen 70 lik aldim havamdan gecilmiyordu :D

• Kamera nerde
  • madem ciddisin bak şimdi aracının depo kapağı ne taraftaysa o taraf pompaya gelecek şekilde yanaş. Arabayı stop et. Anahtarı pompacıya verirken örneğin yüz liralık 95 oktan de. Bunu mutlaka söyle pompacıların dizel araca benzin benzinli araca mazot koyduğu oluyor ara sıra. Nakit ödüyorsan pompacıya verirsin kredi kartıyla ödüyorsan markete girer ödersin verilen fişin bir nüshasını gider pompacıya verirsin.

• Kik'ten şartname almaniz lazım

Benzin oldugunu dile getirin, dolum sırasında orda bekleyin, hatta düşük kademede doldurmasini soyleyin.. nakitse oradaki elemana, degilse marketteki kasaya odeme yapin (araci kitlemeyi unutmayın) sonra benzinciden burnout yaparak çıkın

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.