Benzin ve mazota bir zam daha (4. sayfa)

-
-
Bu hareketler geçmişte AKP kazanmadan önceki dönemleri hatırlatıyor. Bir parti neden kendi kafasına sıkmak için bu kadar çaba gösterir diye düşünürdüm, şimdi aynı düşünceler yine başladı. Demekki halka küfredenler kendi düşüncelerini söylemiyormuş!!!
-
-
Hep 50 liralık alan amca dertli. Cıgara içcek ama o da zamlı. Gazete kağıdına kullanılmış çay sarıp içer artık. :)) Aynı tadı vermez ama görüntü en azından.
-
Geccek geccek bu günlerde geccek 1 sene daha sabredin reis bi sene daha geçirecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün gece cinnet geçirdim, benzin döküp kendimi yakacaktım, benzin fiyatlarını görünce dur hele herşeyin bir çaresi bulunur diye sakinleştim. Tişikkirlir reis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuatDoblo -- 5 Mart 2022; 7:33:7 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hafta başında aracımı satıp bu dertten kurtuldum. Akp ve ona oy verenler sağ olsun, sayelerinde ağız tadı ile aracımızı kullanamadık!
-
Hep 50 TL'lik alan sevgililerimiz, litre fiyatı 50 TL'yi aşacak olursa, TL'den bir adet sıfır silmek suretiyle akaryakıtın fiyatı 5 TL'ye düşürülerecek ve böylece hep 50 TL'lik almaya devam edebileceklerdir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne kadar düşünceli bir devletimiz var bizi spora teşfik ediyor sloganımız Bisiklet hayattır: Hayat bisiklete binmek gibidir.
-
-
bence çok abartıyorsunuz.
Akıncı tiha ,bayraktar tb2 falan üretiyoruz. Allahın izniyle kaynaktar CB1453 üretimi de bitince hepsi geçecek. gıda ve akaryakıt fiyatları ucuzlayacak.
@monacomen ya arkadaş. adamların yıllık enflasyon oranı %7.5 . Türkiyenin en güvenilmez kurumunun açıkladığı yıllık enflasyon oranı ise %54.44 !!! kaldı ki reel enflasyonun %80 ler dolayında olduğunu herkes biliyor. neyin kıyasını yapıyorsun sen ? ayrıca halka yansıyan enflasyonun sadece TÜFE den geldiğini falan mı düşünüyorsun ? ya enflasyon tüm ülkeyi kapsar ve her kişi ve kurumu yansır. yani bu Yİ-ÜFE , H-UFE , TARIM GFE ,TARIM -ÜFE VE BIST -100 endeksini bile kapsar.
Kısacası en basitinden yurt içi üretici fiyat endeksi yani Yİ- ÜFE Düşükse bunun halka yansıması tüfe ye göre az oluyor. yani ne diyoruz üretim ,üretim ,üretim. üretimin varsa abd veya EU bölgesindeki enflasyon artışı tarihi zirve görse bile bunun halka yansıması bizim para ile kuruş seviyesinde oluyor arkadaşım. mesela bizde yi-üfe oranı %105 heheheh. şaka değil gerçek bu !!
çok engin ekonomi bilgileriniz olduğu için hemen yapıştırıyorsunuz böyle ABD de zirve yaptı, EU da zirve yaptı diye ama işte bunu bilmediğiniz için hemen ABD de enflasyon %7.5 çıkınca bizim gibi patır patır ota boka zam geldiğini zannediyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 5 Mart 2022; 12:36:5 >
-
Sıkıntı yok Erdoğan’a desteğe devam.
-
Bence çok abartıyorsun. Bir de şu sürekli ABD ve AB'yi örnek gösterme saçmalığı bir son bulsa. Mesela niye Suudileri BAE örnek göstermiyorsunuz orada da millet iyi yaşıyor doğal kaynağı var iyi kazanıyorlar ama yok onlar arap. Diğerleri de Avrupalı ve Amerikalı onlar da Türk değil ki? Niye Türkler Almanmış gibi Almanyada öyle yaşıyorsan siz böyle yaşıyorsun diyorsunuz Türkler aslında Alman da farkında mı değiller hep aynı olanakları istiyorlar. Türkiyenin eti butu bu. Gelişmişlik seviyesi bu. Yönetimi de bu değişse de halkı bu. Ne kadar kaktırsan kaktır senin ülkenin gideceği yer şu kadarcık yol. Bu değil yeni hükümet de eldeki olanaklar ile anca o kadar gider çünkü. Üretim üretim üretim deyip akıncı veya araba üretilincece hemhüm yapanları da anlamıyorum. Kimse bir şeyi beğenmiyor varsa yoksa birbirinin yolunu tıkamak. Yani aslında hiç birinizin bir şey ürettiği yok varsa yoksa tüketim isteği, muhaliflerin de tek derdi koltuk kapıp yine bir başka gelişmiş ülkeye ülkeyi peşkeş çekmek. Gerisi laf salatası. Gerçek milliyetçi bir nesil gelmeden de bu böyle geçer gider. Milliyetçilik de aç olunca olmuyor senin karnını kim doyuyursa odur senin efendim ve ülken kafasında herkes bu yüzden sürekli Almanya'ya yanlamalar yağ çekmeler filan, bakarsın yazılanları beğenir vize iş verir kafası.
-
Bir ülke düşünün ki halkı yatırım yapıp para kazanamasın sürünsün diye dolar kurunu sabit tutsun, buna karşılık yatırım yapılamayan mazot ve benzin Fiyatlarına sürekli zam yapıp halkını sürekli bir bilmez içine soksun Allah sonumuzu hayır etsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
evet tıpkı 20 aralıkta vatandaşına oyun oynayıp doları 8 liradan alıp 18 çıkarıp sonra 11 indirip tekrar 14 liraya çıkaranlar,
yani bunlar hep muhalefetin yüzünden.
10 yıl önce petrolun varili 150 usd iken mazotu neden 3 liraya satıyordunuz?
-
hayydi bi daha bi daha bi daha
https://forum.donanimhaber.com/akaryakit-zamlari-ve-petrol-fiyati-hakkinda--152166981
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X