Merhabalar benim başlıktada belirttiğim gibi bir sorunum var forumu araştırdım ama benimle aynı sorunu yaşayan birini bulamadım. Sorun şu sabah araca bindiğimde benzinde çalıştırmaya kalktığımda motor boğuluyor gibi oluyor ve çalışmıyor ama gazda çalışıyor gazda çalıştıktan sonra benzine geçiyor sorun ne olabilir bilgi ve tecrübesi olanlar yardım ederse memnun olurum
Benzim pompası ne durumda
Hep 50 tl benzin almiyon değil mi:))) şaka bi yanada gazda calişip daha sonra benzinde kullanabiliyosan bi gün benzine atip tüm gün benzinde kullan sabah caliştir calişacak mi.?
SEHZADE63S
kullanıcısına yanıt
Bugün benzinde çalıştırayım umarım sorun çözülür :)))
Blacktorn44B
kullanıcısına yanıt
İnş cözülür hocam lpg de daha sonra benzinde kullaniyosan bilmiyom flitre varsa yada depo kirli olabilir ama 1-2 gün benzinde kullan inş sorun olmas
Geri dönüş valfi, geri dönüş valfi geri dönüş valfi yada benzin pompasının içindeki siyah hortum ve hemen yanındaki motoru
Dün sürekli benzinde kullandım bu sabah çalıştı ama gaza bastığımda benzin almadı ve stop etti 3-4 kez böyle yaptıktan sonra çalıştı biraz daha benzinde kullansam toparlar mı acaba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme