arkadaşlar benzin tasarrufu yapmak için; 1)aracınızın motoru enjeksiyonlu olmalı değilse taktırın. 2)aracınızda tevzi makarası eksantrik mil tarafından çalıştırılır.buda motorda zorlama yapabilir. onun için elektronik ateşlemeli araba kullanın.hybritli arabalar daha ekonomiktir. 3)aracınızın karbüratöre giden benzin borusuna benzinin az gitmesi için kıskaç taktırın.ayrıca motorunuzun boğulmasını önlemiş olursunuz. 4)acil durumlar dışında yokuş aşağı giderken aracın motorunu kapatın.aracınız motor freni varsa, yani aracınız motoru çalışırken fren sistemi çalışıyorsa vazgeçin derhal fren sisteminizi değiştirin. 5)aracınızın karbüratörüne mıknatıs taktırın. 6)aracınızın hava filtresinin ucuna saç kurutma makinesinin SADECE kompresörünü yerleştirin yada siz uydurun.artı eksi kutuplarınıda aracın kontağına bağlayın.(bilgisayar fanıda olabilir) 7)yakıt katkısı olarak ASTA 3000 den ve T1 NANO TECHTEN vazgeçmeyin.(kullanma talimatlarına göre kullanın) 8)yağ katkısı olarak ASTA 3000 ,MOTOR SILK ve PROLONG ENGINE kullanın. 9)arkadaşlar özellikle MOTOR SILK ten vazgeçmeyin 10)aracınızına EKO 66 YAKIT TASARRUF CİHAZI TAKTIRIN. 11)arkadaşlar aracınıza en iyi ve en büyük şanzımanı taktırın.şanzıman yağını MOTOR SİLKLE yağlayın 12)aracınızda ultrasonic buji kullnın 13)aracınızında arkadaşlar 2000 modelden önceki arabaları almayın ,çünkü önceki arabalarda enjeksiyon ve ateşleme sistemi olmadığı için bu arabalar tam manasıyla yakıt tasarrufu yapmaz. 14)aracınıza sadece yokuş yukarı giderken benzin harcatacak bir sistem kurun
Artık bu petrole gelen zamlardan sonra hepimiz ağlanacak halimize güler olduk arkadaşlar son mesajlarda iyi kaynatmışlar, gece gece güldürdüler beni (@RqJnr, @Polemik ) sağolsunlar.. Fakat ali murat kardeşim sen ciddi misin dalga mı geçiyosun anlamadım ki :D Yerlere yattım sayende.. Teşekkürler..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme