Şimdi Ara

Benzine %33 zam geliyormuş -Libya- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yol yapma,havaalanı yapma,köprü yapma diye ortalığı savaş alanına çevir sonra adı hak aramak olsun öylemi?

• quote:

Orijinalden alıntı: lord66

quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

bu ülkede hakkını ararsan çapulcusun, unuttun galiba.

Yol yapma,havaalanı yapma,köprü yapma diye ortalığı savaş alanına çevir sonra adı hak aramak olsun öylemi?

Siz üzümü yeyip bağını sormuyorsanız bu sizin probleminiz.
  • O degilde sadece bu forumda degil başka üye oldugum forumlardada ortamlar gergin. Sanki herkes birbirinin üzerine atlamak için ufak bir kıvılcım bekliyor.. Ne oluyor Türkiye'de ? Burada 48 saat aralıksız süren bir içsavaşın ortasında kaldım görseniz vede yaşasanız halinize şükredersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cela Soylu

O degilde sadece bu forumda degil başka üye oldugum forumlardada ortamlar gergin. Sanki herkes birbirinin üzerine atlamak için ufak bir kıvılcım bekliyor.. Ne oluyor Türkiye'de ? Burada 48 saat aralıksız süren bir içsavaşın ortasında kaldım görseniz vede yaşasanız halinize şükredersiniz.

Alım gücünün düşmesi,giderlerin yüksekliği insanların tahammüllerini yok edip ve sinirlerini alt üst ediyor bu durumda anlaşmazlıklara ve isyanlara neden oluyor.Her yerde söylediğim gibi,üçüncü dünya ülkesi nasıl olunur,hepimiz yaşayarak göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feindesland -- 3 Ekim 2013; 14:02:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feindesland

quote:

quote:

bu ülkede hakkını ararsan çapulcusun, unuttun galiba.

Siz üzümü yeyip bağını sormuyorsanız bu sizin probleminiz.

Alıntıları Göster
    @lord66

ortalığı savaş alanına çevirmek? palayla insan yaralamak gibi mi mesela?

• #direnlibya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 355GTS kullanıcısına yanıt
    Doğru mudur bilmiyorum ama palalı adamın CHP'nin işi olduğunu söylemişti Barbaros Şansal. Kendisi de geziye destek vermiş ünlülerden birisidir.
  • quote:

Şiddetin her türlüsüne karşıyız.Palalıya haklı dedik mi ki onu da iktidarın elemanı şeklinde etiketlediniz.Gerçi işiniz bu sizin gibi düşünmeyen herkes aynı kefededir değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Eğer doğru ise helal olsun. Şu ülkede benzin fiyatlarını eleştiren insanların 1 tanesi bile kontak kapatmaya cesaret edemiyor.

Bundan 3-4 sene once E5te minibusler olarak kontak kapatmistik

• abd nin eline geçti ya. masrafını çıkaracak
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Eğer doğru ise helal olsun. Şu ülkede benzin fiyatlarını eleştiren insanların 1 tanesi bile kontak kapatmaya cesaret edemiyor.

Bundan 3-4 sene once E5te minibusler olarak kontak kapatmistik

1 saatliğine kapatmışsınızdır siz. Sonra da birbirinizle yarışmaya başlamışsınızdır
  • quote:

quote:

Şiddetin her türlüsüne karşıyız.Palalıya haklı dedik mi ki onu da iktidarın elemanı şeklinde etiketlediniz.Gerçi işiniz bu sizin gibi düşünmeyen herkes aynı kefededir değil mi?

Uğraşma anlatamazsın arkadaşların hepsi einstein geri kalan işi bilmiyor.

Unuttular misafirliğe içme suyu hediye götürdükleri günleri. Gerçi bunlar bilmezler daha çokcuk bi çoğu. Üniversiteye gidince dünya kendi etraflarında dönüyor sanıyor.

Yakmak yıkmak özgürlük oldu. Ama şimdi utanmadan taksim ne güzel olmuş diyorlar yüzleride kızarmıyor.

Çapulculuğun tam tanımı için ise ayrıca teşekkür ettim undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalnalga30 -- 3 Ekim 2013; 14:29:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemalnalga30

quote:

quote:

Uğraşma anlatamazsın arkadaşların hepsi einstein geri kalan işi bilmiyor.

Unuttular misafirliğe içme suyu hediye götürdükleri günleri. Gerçi bunlar bilmezler daha çokcuk bi çoğu. Üniversiteye gidince dünya kendi etraflarında dönüyor sanıyor.

Yakmak yıkmak özgürlük oldu. Ama şimdi utanmadan taksim ne güzel olmuş diyorlar yüzleride kızarmıyor.

Çapulculuğun tam tanımı için ise ayrıca teşekkür ettim undefined

Herkes çoluk çocuk, bir sen mi yetişkinsin? O bahsettiğin günlerde başbakanlar örtülü ödenekten yılda 1 milyar TL de (eski parayla 1 katrilyon) harcıyor muydu?

Yıkmak yakmak değil, dik durmak, muhalif olmak özgürlüktür. Gençlerin yaptığı da budur. Biat eden, padişahın önünde eğilen, bilimden, akıldan yoksun gençlere sahip olmaktan iyidir.

Biat edenler dışında hiç kimse Taksim'e çok güzel olmuş demiyor. Plansız projesiz, ben yaptım oldu zihniyetiyle yapılan olan düzenlemeler yüzünden, birçok bölüm yıkılıp yeniden yapılacak. Haberin var mı? Verdiğin vergiler çöpe atılıyor, haberin var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Cemal nalga 42 yasindayim misafirlige kim su goturuyormus neyin acitasyonunu yapiyorsun?? Ben 80 oncesi ve 80 leride hatirliyorum.en azindan herkesin alim gucu cok yukardaydi.o donemde ki krizler tum dunyanin yasadigi ortak krizlerdi.yok efendim benzin yokmuş elektrik yokmus su yokmus. Vs vs her gelen hukumetin yaptigi abuk subuk yalanlari simdik mevcut hükümet yapiyor. Bir dönem rahmetli Özal hic bir sey yoktu biz getirdik; yollari sulari ellektrigi vs vs dedi, sonra dyp geldi ayni lakirdiyi yaptı simdik akp aynisini yapiyor.tek fark şudur; teknoloji o kadar gelistiki yapilan minnacik
    şeyler aninda internet kanali ile herkese duyuruluyor.eskiden buna imkan varmiydi? Ayrica daha once gelen hukumetler en azindan uretimhane aciyorlardi lakin simdik mutemadiyen ulkede yapilmis ne varsa satiliyor.hic sevmediğim demirel bile bu ülkenin barajlar kralidir ulkenin heryerine baraj yaptırdı. Özal ulkenin her yerine zamanin elektrigi suyu telefonu getirmesi ile unlu oldu. Her gelen iyi kotu bir seyler yapmaya calisti
    Yahu omru hayatimda herseyi birakin insanlarin birbirinden bu kadar nefret ettigi bir donem gormedim. En ufak bir seyi protesto ettiginizde asagilaniyorsun.bir siyasi partiye bu kadar bagli olunmakta nesidir?? Siyasetci lan bunlar bildigin halk hizmetcisi takim tutar gibi parti mi tutulur?? Ananiz mi babaniz mi?
    Ne hikmetse her onume gelen eskiden bunlar var miydi gibi laflar ediyor.20-25 yasinda ki insanlarin soyleyecegi laflar mi bunlar?
    Klasik laf ama metro yapti , yol yapti, baska parti varsa ona verelim!! Hep ayni laflar
    .

• zaferdurukan kullanıcısına yanıt
    Anlamazlar hocam.

Bankaların sömürme sistemlerini geliştirmesini bazı kesim ekonomi gelişti diye algılıyor. Soruyorum 2000 tl üstü alışverilerini bankaya borçlanmadan yapabiliyorlar mı ?

• Sağ partilerin yıllarca milleti kandırdığı bir palavradır şu hizmet olayı. Yıllarca demirel ve özal baraj yaptık diye propaganda yapıyordu ,şimdiki erdoğanda yol yaptık diye propaganda yapıyor,sanki ceplerinden verip yaptılar benim paramla bana hava atıyolar, ayrıca yol,baraj,hastane gibi yatırımları yapmak zaten devletin görevi,bir lütüf değil.
  • diosfer kullanıcısına yanıt
    Uulkede sicak para tutuluyor sadece.buyuk ulkeler cekmeye baslasin o paralari gorecem o zaman gelisen ülkeyi:)
    Gelisen bir ulkede her ay tunceli nufusu kadar insan goc mu eder? Gelisen bir ülkede insanlar hic bu kadar kisi basi borc seviyesu yuksek olup borclarini kartlami odemek zorunda kalir? Tarihin en yuksek issizligi olan % 12mi olur.
    Hic gelismis ülkede bir tane bile isletme acilmaz mi yahu.
    Mutemaduiyen a acilip insanlari olabildigince bankalara borcli kisiler haline surukluyorlar.
    Ya 10 civari basbakan gördüm ama bira kiside agirlik olur.sen kimsin ya afedersiniz tuvalete bile karisiyorsun!! Birak git devlet isleri ile ugras.cami yapilacak yerini begenmiyor yeri degisiyor.okul.yapilacak ismini begenmiyor.ismi degisiyor.heykel yiktiriyor.

• Neyseki artık ekonomi çok iyi palavrasına kimse inanmıyor , sokaktaki herkes cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir krizin içinde olduğumuzun farkında,bu seferki 2002 deki gibi 3 bankanın milleti soyması gibide değil, bu sefer 70 milyon batak içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 3 Ekim 2013; 15:09:34 >
  • Orada asgari ücret ne kadar hocam ?
  • Benzin bedava olsun, üstüne para verseler yine libyada yaşamam, geçmiş olsun, bi an önce kurtulmaya bakın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.