Şimdi Ara

Benzine indirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15 gün önce 25 liralık almıştım ibre hiç kımıldamamış

LPG ye gelecek olan indirimleri bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Arkadaşlar bu indirim yarın her yerde geçerli olur mu ?

Yani yarın sabahtan benzin alcam, indirimi yansıtmayan yerler olabilir mi dersiniz yoksa hepsi gece yarısından sonra hemen yansıtmak zorunda mi

siz alın benzini eğer yansıtmamış olurlarsa ben havale çıkaracam aradaki farkı
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    Hocam anladığım kadarıyla İstanbul taraflarındasınız.Trabzon-Giresun arası gidip geliyorum ben burda lpg fiyatı 2.35 ile 2.65 arası falan değişiyo.İller arasında neden bu kadar fazla fark var acaba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yapılan büyük ayıptır yazıklar olsun... son 10 günde brent petrol neredeyse %15 e yakın düşüş yaşadı benzinde yapılan indirim 7 kuruş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay61

Hocam anladığım kadarıyla İstanbul taraflarındasınız.Trabzon-Giresun arası gidip geliyorum ben burda lpg fiyatı 2.35 ile 2.65 arası falan değişiyo.İller arasında neden bu kadar fazla fark var acaba.

Rekabet yüzünden. Eğer o cevredekiler gidip bir iki kuruş demeden hep en ucuz yerden alirsa fiyatlar asagi iniyor. Amaan nolicek biriki kuruş diyenler çoğunluktaysa ver coşkuyu oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetyilmaz77 -- 8 Aralık 2014; 18:17:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay61

Rafineriden uzaklaşıldıkça istasyonlar ulaşım farkını koyuyorlar. Tabii birde gözü aç olan insanlar var. Bazıları da rekabet için düşürüyor ya da yukseltiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 8 Aralık 2014; 18:20:52 >
  • mehmetyilmaz77 M kullanıcısına yanıt
    İstanbul da falan baya ucuz.Bu taraflarda taşıma maliyeti yüzündende daha pahalı galiba.

• Varil fiyatı 5 lira civarında ki seviyesine gelirse benzin en az 5.50 lira çünkü tam manasıyla ne devlet ne de istasyonlar yansıtıyor

• nk061 kullanıcısına yanıt
    Öyle galiba teşekkürler.Ama çok fark yokmu sizce.

• Lpg burda hala 2.22 en ucuz 2.17 Petrolün geldiği fiyata bak indireme bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 değilde keşke 17 kuruş indirselerdi en azından depoyu doldurduğumuzda cebimize faydası olurdu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Gecen arkadasin biri dedi. Rusyayla dogalgaz anlasmasi yapildi diye. Dolayisiyla lpgde ucuzlayacak dedi. Sizce olurmu oyle birsey?

Taner Yıldız "Botaş' ın 2 milyar dolar açığı varken doğazgazda indirim söz konusu olamaz"
    Tahmin edin bakalım kaçak kullanılamayacağına göre o 2 milyar dolarlık gaz nereye gitti..
  • Benzindeki fark 2-3 kurusken LPG de nasip oluyor 30 kuruş fark oluyor??

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

Benzindeki fark 2-3 kurusken LPG de nasip oluyor 30 kuruş fark oluyor??

Benzindede fiyatlar baya değişken.mesela evimin tam yanındaki PO da mazot şuan 3.96 giresunda opette 3.80 falan.birbirine çok yakın istasyonlarda bile fiyatlar baya oynak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BAE0C551 -- 8 Aralık 2014; 18:37:47 >
  • bugün brent 66 ya düştü. benzinin 3.5 tl olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Gecen arkadasin biri dedi. Rusyayla dogalgaz anlasmasi yapildi diye. Dolayisiyla lpgde ucuzlayacak dedi. Sizce olurmu oyle birsey?

Taner Yıldız "Botaş' ın 2 milyar dolar açığı varken doğazgazda indirim söz konusu olamaz"
    Tahmin edin bakalım kaçak kullanılamayacağına göre o 2 milyar dolarlık gaz nereye gitti..

2.33ten aliyorum gazi. Buna sukredecez anlasilan.

• Bu çalkalanmanın ahı 1.5 sene sonra çıkabilir.
    Bu zamanlarda ağız tadıyla gezmeye bakmak lazım.
  • benzin ucuzladıkça devlet vergi oranını yükseltiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ttfvol

quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Arkadaşlar bu indirim yarın her yerde geçerli olur mu ?

Yani yarın sabahtan benzin alcam, indirimi yansıtmayan yerler olabilir mi dersiniz yoksa hepsi gece yarısından sonra hemen yansıtmak zorunda mi

siz alın benzini eğer yansıtmamış olurlarsa ben havale çıkaracam aradaki farkı

Çok babayiğit gördüm sizi😊

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.