Şimdi Ara

Benzine indirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar petrol ne kadar ucuzlarsa ucuzlasın isterse rafineriden çıkış fiyatı sıfır lira olsun ucuz yakıt turk vatandaşı için sadece hayaldir çunku otv kanuna ekli 1 sayılı listede 1 litre benzinin otvsi 2,2 tl otv ye tabidir. Durun daha bitmedi bu tutar üzerinden birde %18 kdv hesaplanır ve tutara eklenir. Varın geri kalan hesabı siz yapın benden bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bugün dikkat ettim, ankara celal bayar bulvarı üstündeki opet benzinliğinde (maltepe pazarına gelmeden hemen önce) dizelin satış fiyatı 4.00 lira.. diğer opetlere baktım ve diğer istasyonlara oralarda ise 3.99 liraydı, nasıl bir iştir anlamış değilim.. 1 kuruş bir çoğunuz için önemli olmayabilir ama günde kaç kişi litrelerce dizel alıyor ve herkese litre başı 1 kuruş fazla alıyor.. şikayet edebilirsek nereye yapmamız lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Orijinalden alıntı: ttfvol

quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Arkadaşlar bu indirim yarın her yerde geçerli olur mu ?

Yani yarın sabahtan benzin alcam, indirimi yansıtmayan yerler olabilir mi dersiniz yoksa hepsi gece yarısından sonra hemen yansıtmak zorunda mi

siz alın benzini eğer yansıtmamış olurlarsa ben havale çıkaracam aradaki farkı

Çok babayiğit gördüm sizi😊

7 kurusun lafimi olur

• noluyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FehreR

Benzinin litresi 4.39 tl ve hala indirim oldu diye sevinenler var

5.10 dan 4.39 a gelmişse indirim olmamış mı oluyor. Düşüş yeterli mi tabi ki değil ama bu, ortada umulmayan bir düşüş olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Olaya kör bakmamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail4444

quote:

Orijinalden alıntı: FehreR

Benzinin litresi 4.39 tl ve hala indirim oldu diye sevinenler var

5.10 dan 4.39 a gelmişse indirim olmamış mı oluyor. Düşüş yeterli mi tabi ki değil ama bu, ortada umulmayan bir düşüş olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Olaya kör bakmamak lazım.

arkadaşım petrol %50 düşmüş neredeyse %17'lik indirime mi sevineceğim. yarın geri çıkacak bu o zamanı düşünüp dertlenirim ancak.
  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben düşüş yeterli demedim ki olması gereken de bu değil dedim dikkat ettiyseniz. Ama 70 kuruşluk bir indirim ortalama 50 litrelik bir depoda 35 liralık bir rakama denk geliyor sonuçta bu da birşeydir. Tabi ki 1 litre benzinden 3 küsür lira vergi alınması doğru değil.

• En fazla 2 hafta falan sürer diye tahmin ediyorum arkadaşlar. Daha bir hafta önce de 13 kuruş indirim yapılmıştı. Bir an önce depoları fulleyin derim
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Bu mesajınızı sağda solda kullanabilirmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay61

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

Benzindeki fark 2-3 kurusken LPG de nasip oluyor 30 kuruş fark oluyor??

Benzindede fiyatlar baya değişken.mesela evimin tam yanındaki PO da mazot şuan 3.96 giresunda opette 3.80 falan.birbirine çok yakın istasyonlarda bile fiyatlar baya oynak.

Mazot isi biraz karisik. Benzinde fiyatlar çokyakın.

• şu an (7 kuruş indirim olmadan önce) benzinin litresi 4.46 diyorlar..

tövbe bir yerde görmedim bu fiyatı..

ya 4.47, ya 4.48.. 4.49 da gördüm ama 4.46 görmedim..

niye her zaman açıklananın 1-2 lira üstü oluyor da örneğin 4.46 yerine 4.45 olmuyor...

biz "ulan 1 kuruşun lafı mı olur" diyoruz, her biri 5-10 milyon dolara kurulan benzin istasyonları o 1 kuruşu asla bırakmıyor..

doyun artık bi be doyun..
  • Bu indirim olayında kuruş hesabı yapıp sevinenler var diye açıklama yapanlar bilmem kaç ay önce 5.09TL'den benzin almamışlar demek ki.. O günlerle kıyaslarsak,

Litre başına 70 kuruş indirim demek 52lt depoda, 36TL ucuzlama demek.. Evet hala çok yüksek fiyatlar, bende tasvip etmiyorum ve günahımı vermem bu pisliklere ama en azından 5.60'ları falan görmediğimize şükredelim bence..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

şu an (7 kuruş indirim olmadan önce) benzinin litresi 4.46 diyorlar..

tövbe bir yerde görmedim bu fiyatı..

ya 4.47, ya 4.48.. 4.49 da gördüm ama 4.46 görmedim..

niye her zaman açıklananın 1-2 lira üstü oluyor da örneğin 4.46 yerine 4.45 olmuyor...

biz "ulan 1 kuruşun lafı mı olur" diyoruz, her biri 5-10 milyon dolara kurulan benzin istasyonları o 1 kuruşu asla bırakmıyor..

doyun artık bi be doyun..

4.44TL merterde..
  • Mazota da isteriz.Tahminimde 2 - 3 gune bize de gelir nasipleniriz.

• !sTaNbLuE ! kullanıcısına yanıt
    Dizelede acil bekliyoruz 10 kurus

• Kuruslarin hesabini yapip onlari fiyatla rekabete zorlamaliyiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.