Şimdi Ara

BENZİNLİ ARACA MAZOT KOYMA SONUCU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar hundai getz aracıma 16.03.2014 tarihinde opet benzin istasyonundan benzin almaya gittim herzamanki gibi camdan araca 20 tl lik benzin attırmak istedim ama bu kişi benım aracıma mazot koydu tabiki bende farkında degılım aracı kapıya cektım 1 saat sonra yola cıktım daha 5 dakıka gıtmeden arac dırek durdu yolun ortasında kaldı tamırcı cagırdım baktı araca mazot konmuş arac pombası degıstırdıldı depo temızlendı enjeksıyonlar degıstı benden 650 tl para verdim benzın ıstasyonuna gıttım bana mudurun dedıgı sız mazot attın demişsinizdir dedi akıl mantık işimi aracın benzınlı oldugu belli ben kendı kendıme neden mazot atıyım diyim mantıklımı bu kısacası sızden rıcam ve ıstegım su olacak fiş ellimde ben ne yapabilirim bu kısıler hakkında bu paramın fazlasıyla cıkarmak ıstıyorum sızden yardım beklıyorum zaten pazartesı ilk işim savcılıga gıdecegımdır baska ne yapabilirim yardımcı olurmussunuz tskler sımdıden

• kamera kayıtlarından ses kayıt var mı?
  • geçmiş olsun haklıda olsanız karşı taraf benim hatam demedikçe birşey idda edemezsiniz
  • Kamera Kayıttları Olması gerek 7/24 kamera altında o ıstasyonlar ınsallah yaptıgım zarar cıkar ortaya ne diyim cok tskr ederim kral arkadasım zaten artık cok dıkkat etmem gerek yemınle bu yuzden tum planlarım suya düştü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.