Şimdi Ara

Benzinlikte ruhsatı rehin bıraktım (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
0
Favori
14.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizinde aklinizda bulunsun. telefonunuzun kabi ile telefon arasina yada varsa pil kapaginin icine 100tl felan koyun. bu gibi durumlarda gercekten ise yarayacaktir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabada kolçağın torpidonun içinde 50 kağıt bulundurmak şart bu dönemde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu durumlarda hayat kurtaracak bir diğer seçenek de atm'den QR kod ile para çekebilmek. Garanti ve yapı kredi'de var bildiğim kadarıyla. İhtiyacınız olan akıllı cep telefonu ve o bankanın uygulaması.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimligi birakir gidersin kayit diyipte ruhssti birakip almamak nedir arkadas.....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim anlamadıgim geri alınmayan kimlik ehliyet vs bunlar sahte falan mıymış da bırakmışlar orda? Kayıp cezası yeniden çıkarmak falan zaten 60-70 Tl den az değildir

• kimliği anlayabilirim de ruhsatı bırakıp,aracı alıp gitmek de ne?yolda durdururlarsa ne diyecek merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

EN iyis torpidoda 50 lira falan bulundurmak ve onu harcamamak. Cüzdan falan olmayınca kullanmak lazım. Geçmiş olsun bu arada. 200tl olsa neyse de 20tl için cep telefonu bırakın falan demek garip kaçmış. Trilyonluk adamların yaptığına bak.

Cüzdanı unutan o 50 liranın torpidoda olduğunu da unutur :)

• Aslında şöyle yapılabilirdi.bankaya telefon açıp ilgili hesaba para gönderilirdi bir talimatla.sesli imza oluşturduktan sonra.

• demon kullanıcısına yanıt
    büyük şehirde yaşamanın zorluklarından biri...

Kayseride böyle bir durum olsa illa oradan bi yerden bi tanıdık bulunur en kötü bi arkadaşını çağırırsın vs... ama istanbulda kaldırıma yatsan ben ölüyorum desen allah rahmet eylesin kardeş der geçerler

ona rağmen istanbul hep cazip geliyor insanlara ve bana da...
  • Olay 6 yıl önce gerçekleşmiş. Dün okuyunca bu gün yorum yapacaktım ne yaptın aldınmı ruhsatı diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • manilafortuna kullanıcısına yanıt
    ben yaşadım. fullendi gaz içeri girdim limit yok. 6bin limiti olan kartın limiti bitmiş. sağolsun işveren maaş yatırmadığı için.. arkadaşı aradım yarım saate gelip kurtarmıştı. pompacıya söyledim abi böyle böyle ben arabanın içinde oturuyorum dedim ileri çektim. yapcak bişey yok zor.. arkadaş olmasaydı arabayı bırakırdım sanırım parayı getirene kadar. o olay ders oldu. emin değilsem asla fullemiyorum. hatta bazen önce parayı çektirip sonra gaz alıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 13 Mayıs 2017; 18:44:53 >
  • sürekli bizim burdaki opetten alıyorum yakıtı ben bir ara maaş günüydü zamanında yatıyor hep normalde o gün saat 12 gibi geçti hesaba neyse sabah gittim opete depomu fullettim cektiricem karttan yetersiz bakiye verip durdu o sıra fatura tarzı birşey kestiler verdiler kimlikmiş telefonmuş ruhsatmış hiç birşey bırakmadım akşama gidipte verdim parayı gine aynı durum olsa gine aynısını yaparlar

• vaaaay neresiymiş orası?kaldı mı o yerler?hemen korumaya almak lazım
  • Geçmiş olsun o anki yaşadıklarınızı benzer bir şekilde yaşadığim için çok iyi anlıyorum.

Yanlız ruhsat diyince birşey daha aklima geldi ve yazmak istedim,ben Almanyada yaşıyorum ,Tr'yi tam bilmiyorum, belki devir sözleşmesi gerekiyordur ama buraya göre aracınızın ruhsatını bırakarak aslında aracın sahipliğinide bırakmış oluyorsunuz.Yani kısaca burada ruhsat kimin elinde ise araç o kişiye aittir.Bu yüzden ruhsat kesinlikle arabada bulundurulmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Baran -- 13 Mayıs 2017; 21:2:11 >
  • Tr de genelde ruhsatlar hep güneşlik cebinde bulunur,arabaya ilk binen sahibi olur
  • Geçmiş olsun, ben her zaman parayı ödeyip benzin alıyorum. Ne olur ne olmaz, o an kart çalışmaz, nakit de çıkmazsa diye. Fişi veriyorum, diyorum şimdi doldur.
  • Para önümüzdeki yillarda tedavülden komple kalkacak, yerini bitcoinler, sanal paralar alacak. O zamana kadar minnet rica devam , az daha sabredin

• Son giriş tarihi: 5 yıl önce
  • günde milyarlar kazanan petrolün yaptigina bak sanki 20 tl vermezsen zarar edecekler

• Nakitsiz nasıl dışarı çıkıyorsunuz yanımda kredi kartıda olsa mutlaka cüzdanda en azından 300 tl olur
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.