Şimdi Ara

Beraber hallederiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Esselamu Aleyküm öncelikle. Microsoft'un şu an ki tavrını hepimiz biliyoruz. Aylar hatta sene olarak geç kaldı oyaladı diyebiliriz ama hala umudumuz var. Faydalı olur mu bilmem ama ben diyorum ki hep beraber Microsoft çalışanlarına falan(Gabe vs) twit atsak. Hatta hashtag ı zorlasak bir faydası olmaz mı ki ? Bana olur gibi geliyor. İngilizcesi iyi olan biri yabancı forumlarda da konu açardı. Elimizden geleni yapalım beyler. Şimdiden eyvallah :)

• Bence bişey olmaz o kadar insan mail attı mesaj attı dinlemiyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şey olmaz zatende kullanıcı niye uğraşsın ki? Elimizdeki telefonları Microsoft bize bedavaya vermedi. Tonla para verip aldık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu farklı ama
  • istanbul24 kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı niye uğraşsın ne demek ? Beklemek yerine bir şeyler yapmak daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes56emre

Bu farklı ama

Microsoft önce kendi uygulamalarını wp de düzeltsin yeter,ios a android e tonla uygulama çıkartıyor wp deki uygulamalara güncelleme dahi vermiyor.

• Ortak iÅŸletim sistemi kuruyor. Demek ki w10 pc tablet cep hiç birinde uygulama yok. Neredeyse tüm dünyaya Windows satıyorlar ama kimse sallamıyor bunları. Dışı yoÄŸun ama içi boÅŸ bir firmaymış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok farklı bi konu o

• Hay yazi karakterinizin

• quote:

Çok farklı bi konu o

Farklı olabilir ama işe önce kendinden başlaması lazım

• quote:

Kullanıcı niye uğraşsın ne demek ? Beklemek yerine bir şeyler yapmak daha mantıklı.

Dediğim gibi para verip niye rezillik çekeyim? Alıcısı çıksada kurtulsam şu telefondan. Telefoncular alıpta başıma bela edemem deyip almıyor.

• istanbul24 kullanıcısına yanıt
    Tamam işte en azından işkencenin bitmesi ihtimali artıcak ama böyle yine devam ediceksin işkencene.

• Bence imza kampanyası açalım ben açacak olmuÅŸtum ama mail adreslerini bulamadım lumia nın Microsoft un bilen varsa versin ben açarım imza kampanyasını

• Eminim bir sürü mail gidiyordur zaten.

• Hashtag zorlamaktan bahsediyorum

• Ve aleyküm selam. Faydası olmaz uğraşmayın boşuna. Onlar da haberdar milletin ne kadar gerildiğinden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.