Aynı anda kesilse 2 tarafın da nexusu berabere olur mu?
quote:
Orijinalden alıntı: MacroCosmos
Aynı anda kesilse 2 tarafın da nexusu berabere olur mu?
Ben denedim olmuyor.
olsada 1milyonda 1 şansla olur yani imkansıza çok yakın
quote:
Orijinalden alıntı: 445emre445
emin ol daha düşün bi olasılık bu olayın olması
çok ama çok zor bir durum fakat berabere yoktur diye düşüüyorum belki kimin kill sayısı daha fazla ise o taraf kazanıyordur şiimdi dersiniz ya kill sayılarıda eşitse o kadarda rastlantı olmaz heralde
Kodlamada şans diye bişey yoktur.
Bilyonda bir şans diye birşey yok.Kodlanmışsa olur ve sanmıyorum.
o değilde wow da ben bi kere arathi basin diye bi savaşta berabere kalmıştı ki puan toplayarak kazanılıyodu en yüksek puanı alan kazanıyodu dominionun sistemiyle aynıydı.o şekil bi beraberlik olmuştu 2 sene önce.
Aynı anda bitirme ihtimalini düşünün birde..1-2-3 diyince vurucaz bitcek diyorsanız geçin o işleri..Çok çok az fark olsa bile erken olanı kabul eder..Buna Ping vb. de etki eder.
Dene ve gör
kesinlikle ping çok fark ettirir olıcağını sanmıyorum
Ben customda denemiştim karşı takımın nexus tam kesilmek üzereyken surrender attım.Onların nexus patladı victory yazmadan surrenderın süresi bitti sonrada görüntü bizim nexusa geldi ve defeat dedi.
quote:
Orijinalden alıntı: ObiWanKenoobi
quote:
Orijinalden alıntı: 445emre445
emin ol daha düşün bi olasılık bu olayın olması
oyunu yazanlar boyle bişiy yazmamıslarsa ki yazmamıslardır oyle bi olasılık yok :D
Aynı 2 karakter aynı item - rune - mastery sahip olup aynı anda vurmaya başlasalar nexus'a o.O Ama adamlar böyle birşey kodlamadıkları için büyük ihtimal salise olayı bile farkedecektir.
Öyle bi şey olsaydi win ve lostun yanına beraberlik eklerlerdi
quote:
Orijinalden alıntı: Occhio Nero
Öyle bi şey olsaydi win ve lostun yanına beraberlik eklerlerdi
belki beraberlik yazmaz:D
bu oyun counter gibi kill sayısına bakmadığı için imkansız diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Valientee
Aynı 2 karakter aynı item - rune - mastery sahip olup aynı anda vurmaya başlasalar nexus'a o.O Ama adamlar böyle birşey kodlamadıkları için büyük ihtimal salise olayı bile farkedecektir.
Oyunda şans faktörü var. Sürekli aynı damage i vurmuyorsun. + diyelimki aynı anda vurdular(ki hiç sanmıyorum çünkü büyük ihtimalle oyun artarda sıralayacaktır işlemleri sonuçta bir işlem anlık bir farkla da olsa önce girer işleme.) oyunda beraberlik diye bir şey kodlanmadıysa hep aynı takıma kazandırır gibi geliyor. Yani denemelerde maviyse hep mavi olur. Kırmızı olmaz.
Kesinlikle öyle bir ihtimal yok.
Sazan.avi
Ben hiç yaşamadım ama oyunun bir süresi vardı o süre aşılınca berabere kalınmıyormuydu