Şimdi Ara

KPSS 88 alsam bile mülakattan elenme şansım var mı nasıl oluyor bu iş ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 85-88 civarı alsam ve sonuç olarak bi yere atanıp mülakata çağırsalar mülakattan eleme ihtimalleri yüksek mi yani neye göre belirleniyor bu ? 85 alsam atanırım cünkü ama mülakattan eleme ihtimali baya varsa hiç uğraşmayalım o kadar çalışıp 88 civarı alıp mülakattan elenecem mi yani

2. Sormak istediğim konu :

Nasıl oluyor hiçbir fikrim yok bu arada 85 aldım diyelim tercih yaptım 5-6 şehire sonra puanımın tuttuğu birden fazla şehire gidip mülakata girebiliyor muyum yoksa beni atadıkları bir şehir oluyor oraya gidip sadece o şehir icin mi mülakata mı giriyorum ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highest in the room -- 13 Mart 2022; 16:19:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• lisans KPSS icin söylüyorum , psikolog olarak

• Up

• Kk

• Azmedersen oluyor:
    KPSS' den yeterli puanı aldığım halde aynı kurumun farklı yıllarda yaptığı sınavların mülakatında 2 defa elendim.
    3' üncü de pes ettiler ve mülakatı da geçtim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl oluyor bu iş ? mesela ben 2024 te 85 puan aldım diyelim sonraki 2 yıl açılacak tüm alımlara başvurabiliyorum dimi o puanımla ?

Konuda yazdığım 2. Sorum icin de bi cevap verebilir misiniz bilgili bir kişiye benziyorsun

• ben 88 aldim atanamadim. hukumetimiz sag olsun sadece din ogretmeni atadigi icin bilisim ogretmeni olarak atanamadim. ama 60 puan alan arapca ogretmenleri atandi. bence belini kpss ye baglama

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    baktınız mı hocam kaç puan alanlar atanmış sizin bölümde sizin tercih yaptığınız yıl

• Kpss b için mülakat yokki

• psikolog a mi b mi bilmiyom ama var herhalde

• highest in the room kullanıcısına yanıt

89.72 puanla basladi atama. Mesele hukumetin tutumu. Suanda tum gucleriyle ilahiyat mezunlarini memur yapma pesindeler. Olabileni ogretmen yapiyorlar, olamayani imam onu da olamayani memur. bilisim ogretmenligi mezunuyum. simdi imam hatip ogretmenlerine robotik kursu veriyorlar. okullardaki robotik kurslarini din kulturu ogretmenlerine ver pesindeler.

http://dogm.meb.gov.tr/www/imam-hatip-okullarina-yonelik-hisar-projesindeki-ogretmenlere-egitici-egitimleri-basladi/icerik/1242

2021 atamasinda:

1805 din kulturu ogretmeni,

503 arapca ogretmeni,

250 imam hatip meslek dersi ogretmeni,

49 bilisim ogretmeni

...

atandi

2022 atamasinda:

1030 adet din kulturu ogretmeni

314 arapca ogretmeni

238 imam hatip meslek dersleri ogretmeni

51 adet bilisim ogretmeni

....

atandi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 14 Mart 2022; 10:19:44 >

• Ko

• Usta simdi gidiyosun malum partlye uye oluyosun tamamdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çift yılda gireceksen mülakat yok, alım açılır başvuru yapılır, en yüksek puanlılar alınır (kaç kişi alınacaksa)

yüksek alman lazım baya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.