Şimdi Ara

Beramus'da Humanlar Gelişiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: HideRosa

beramus lufersonundan bahsediyorsan tek kişi ekranından gördüm
    o kişide DIEBREATH karus mageler iyi tanır.

yanlıs anladın,diyosun ya humanlar genelde üstündü hangi savaşı kazandıkda lufersonu bastık ? 70 lvl im bu beramusta 2. charım diğerini 72 de sattım ve lufersona 4 sefer gittim gitmedim beramus açıldıgı zamandan beride beramusta oynuyorum yani yüzlerce savaş yapıldı hep orclar el moraddaydı eğer humanlar üstün olsa emin ol savaslarıda kazanırlardı..
  • o benim şahsi görüşüm orclar daha üstün
  • beramusta insanlarla orcların üstünlügünü tartısmaya gerek yok.. oyunu 1 yıldır oynuyom daha lüfersonda insan görmedim
  • bende eski bir beramuslu olarak katılıyorum orc lar sürekli towndaydı baskınlarda geleni gideni kesiyorlardı bu olay yaklaşık5-6 ay önce gece 4 teki savaşlarda lehimize oluodu charı bırakıp yatıyodum bi süre sonra lufer meydanda:)
  • lufersonda insan görmedinizmi hiç? bu oyunu oynadığınıza eminmisiniz.daha doğrusu beramusta oynadığınıza.
  • quote:

Orjinalden alıntı: orhun1453

beramusta insanlarla orcların üstünlügünü tartısmaya gerek yok.. oyunu 1 yıldır oynuyom daha lüfersonda insan görmedim

geceleri oynamıyorsun herhalde?
  • oyunu gündüzleri oynuyorum ben .anca geceleri gelmissinizdir zaten.. orclar tam kadro iken bırak lüfere girmeyi kapıya yaklasamazsınız
  • quote:

oyunu gündüzleri oynuyorum ben .anca geceleri gelmissinizdir zaten.. orclar tam kadro iken bırak lüfere girmeyi kapıya yaklasamazsınız

human lar geceleri tam kadro iken sızde el moradı unutyorsunuz ona ne diceksin?
    şimdi yok gece savasına onem vermıoz fln deme...
  • kardes gündüz savasi ile geceyi bir tutuosan sana bise demiorum tartısmam bile..gndüz herkes oyunda olur ama gece diil....
  • yanlıs dusunce gundeuz sadece turkler oyunda olur genelde herkes deıl bu oyunu yabancı ulkelerden oynuyan admları elbet ki bizde gece sattlerinde giriyor cok sacma duşunuyorsun
  • ImechanicI ne var ijidebir kesiyo human çok sağlam
  • o adam 1 ayaa kdr ardreamdaydi neden bahsedion ben onu kendi warriorumla kesiodum vs de bana gigası var die savunma onu!! bise deil o... ayrıca bu oyunuu %99 türkler oynuyo neden bahsedion.
  • quote:

o adam 1 ayaa kdr ardreamdaydi neden bahsedion ben onu kendi warriorumla kesiodum vs de bana gigası var die savunma onu!! bise deil o... ayrıca bu oyunuu %99 türkler oynuyo neden bahsedion.

dıyorum ya sna gece oynamıyorsun bu oyunu ve gece oyuna gıren yabncıları da gormuyorsun bence hıc konusma
  • hahaha kardes görme deil istatistik bu.. türklerin oynadıgı bi gercek...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.