Şimdi Ara

Beramus'da Humanlar Gelişiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beramusda humanlar gıttıkce guclenmeye baslıyor
    once ıce age in geşlmesıyle 2tane kollugu yanan human clanı oldu
    daha sonra karus'dan humana gecenlerın sayısı arttı ve şu an ilk 10 içerisinde 6 veya 5 human clanı war
    kesınlıkle 1 human oalrak svındırıcı bır durum ama wrestler ile weivuer arasında 7m np war buda bıraz ınsanın canını sıkıyor weiwuer artık beramusun değişmezi oldu... alt clanı bıle kollugu yanıordu bu hfta içinde ıce age toparldnı weiwu3r 6lıga dustu 2. alt clanı ise 22. sırada hıc de azımsancak şekilde deil

• Tek bildiğim şey Ronarka saat 11.30 ile 15.30 ve 00.00 ile 03.00 arası bi CZ'ye bak derim ben En çok adı geçen player WelcomeMage kendisi orc magedir her nova townda yer alır By.TombulAdam
    EDİT:76 lwl ve kendisi YeniZelandalı şahsen konuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay -- 22 Ocak 2007; 15:52:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DieForYouu

Bu mesaj silindi.
    quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

quote:

Orjinalden alıntı: Free_to_kiss

beramusda humanlar gıttıkce guclenmeye baslıyor
    once ıce age in geşlmesıyle 2tane kollugu yanan human clanı oldu
    daha sonra karus'dan humana gecenlerın sayısı arttı ve şu an ilk 10 içerisinde 6 veya 5 human clanı war
    kesınlıkle 1 human oalrak svındırıcı bır durum ama wrestler ile weivuer arasında 7m np war buda bıraz ınsanın canını sıkıyor weiwuer artık beramusun değişmezi oldu... alt clanı bıle kollugu yanıordu bu hfta içinde ıce age toparldnı weiwu3r 6lıga dustu 2. alt clanı ise 22. sırada hıc de azımsancak şekilde deil

humanı karusu yok bu işin sonuçta isteyen istediği ırka istediği zaman geçiyor,tek gerçek orclar istediği zaman 5 klanınında kolluğunu yakabiliyor humanlar isterse.

Edit pls .. Bu arada 4ever KARUS !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi évaN -- 22 Ocak 2007; 16:22:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay

Tek bildiğim şey Ronarka saat 11.30 ile 15.30 ve 00.00 ile 03.00 arası bi CZ'ye bak derim ben En çok adı geçen player WelcomeMage kendisi orc magedir her nova townda yer alır By.TombulAdam
    EDİT:76 lwl ve kendisi YeniZelandalı şahsen konuştum
    quote:

Orjinalden alıntı: TombulAdam

Tek bildiğim şey Ronarka saat 11.30 ile 15.30 ve 00.00 ile 03.00 arası bi CZ'ye bak derim ben En çok adı geçen player WelcomeMage kendisi orc magedir her nova townda yer alır By.TombulAdam

her akşam beramus cz deyim hiç öyle bir orc mage hatırlamıyorum,aklımda kalanları yazayım catchmyfire xdevilx panna_magic_pl ( vs de beni kesiyor deli oluyorum)h4ppym4ge buda çok sağlam 76 lvl lre mage yaklaşmaya gelmior adamın aklını alıyor çokda iyi bir insan gecenlerde sohbetimiz oldu biraz sevdim ve 30 yaşında yani yaşıtız bana bulasmaz nasılsa tanıstık demiştim peşimi hiç bırakmıyo şimdi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: McRapT

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    beramsu ta tanıdıklarım var rezformatör

metruya

bunlar manyak bişiler

bi mage var lvl 59 90k np si var tek başına clanın kolluğu grade 4
  • quote:

Orijinalden alıntı: TigeR25

beramsu ta tanıdıklarım var rezformatör

metruya

bunlar manyak bişiler

bi mage var lvl 59 90k np si var tek başına clanın kolluğu grade 4

Alıntıları Göster
    weiwör mü ne o clan orclarda olduğu sürece orclar her zaman heryerde en iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaraxxus

weiwör mü ne o clan orclarda olduğu sürece orclar her zaman heryerde en iyidir

Alıntıları Göster
    DieForYou arkadaşım WelcomeMage hep cz dedir söylediğim saatlerde oyuna girmeni tavsiye ederim eğer girdiysen yoksa yakalayamamışsındır size yalan söyleyecek halim yok saygılar By.TombulAdam
    Dipnot:Genelde b1 de takılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay -- 22 Ocak 2007; 16:19:11 >
  • quote:

DieForYou arkadaşım WelcomeMage hep cz dedir söylediğim saatlerde oyuna girmeni tavsiye ederim eğer girdiysen yoksa yakalayamamışsındır size yalan söyleyecek halim yok saygılar By.TombulAdam
    Dipnot:Genelde b1 de takılır

Alıntıları Göster
    arkadaşım weiwuer 1. sırada diye orclar daha iyi demek yanlış bence.Beramusun geçmişini bilenler humanların daha güçlü olduğunu sonra humanların orc olduğunu bilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: HideRosa

arkadaşım weiwuer 1. sırada diye orclar daha iyi demek yanlış bence.Beramusun geçmişini bilenler humanların daha güçlü olduğunu sonra humanların orc olduğunu bilirler

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: HideRosa

eskilere dönelim örnek:Phantaox(asas lwl 67)Che_Mage(mage 70 lwl) bunları hatırlıyorum orc olan lwller az demeyin sakın o zamanlar için yüksektiler ve kunt yani kero orc doğdu sanırım By.TombulAdam

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

ben beramus açıldığı günden beri beramustayım ve humanların hiç daha güçlü olduğunu göremedim,şu an belki yeni transferlerle olabilir ama oda zor sanki..ben 9 ay boyunca lufersonu görememiştim yahu hatta hatırlarım bir savaş zamanı savaş alanına tp olduk kapıdan çıkıcaz derken nova lar kafamıza indi savaş başladığı gibi bitti anlayacağın,şu anda iyi güçler denk sayılır orclar bizim hostese kadar gelmiyo bu aralar biz gidiyoruz:) orc hostesi açabilirmiyim human olarak ? ciddiyim he gecenlerde denşycektim yattım:)

• quote:

quote:

eskilere dönelim örnek:Phantaox(asas lwl 67)Che_Mage(mage 70 lwl) bunları hatırlıyorum orc olan lwller az demeyin sakın o zamanlar için yüksektiler ve kunt yani kero orc doğdu sanırım By.TombulAdam

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

kunt orc ve 70 doğdu sanırım hatta ! beramus açıldı bir kaç ay sonra kunt diye bir adam 70 lvl olarak ortaya çıktı nasıl oldugu hala muamma,80 olmasının muamma olduğu gibi,bu arada kunt denen arkadaşımız hala vs lere müdahele eden bir arkadaşımız geliyor oturuyor izliyor arkadaşı kızarınca dalıyor bence 80 den önce az delikanlı olucak o..

• quote:

quote:

quote:

kunt orc ve 70 doğdu sanırım hatta ! beramus açıldı bir kaç ay sonra kunt diye bir adam 70 lvl olarak ortaya çıktı nasıl oldugu hala muamma,80 olmasının muamma olduğu gibi,bu arada kunt denen arkadaşımız hala vs lere müdahele eden bir arkadaşımız geliyor oturuyor izliyor arkadaşı kızarınca dalıyor bence 80 den önce az delikanlı olucak o..

Alıntıları Göster
    ya geçen sene beramusta orclarmı güçlüydü yoksa humanlarmı? sölesene bana bi

• quote:

Alıntıları Göster
    eskilere doncekseniz kunt yani kero BERAMUSun ilk 55 lwllik orc asasıydı
  • quote:

Alıntıları Göster
    geçen sene hatta bir önceki senede orclar güçlüydü beramusun humanları hiç bugunkü kadar güçlü olmadı su son translerle bu bir ilkdir,iyi hatırlarım ben salwatore nin pianada hostesin yanında oturmasını ( orclar kapıda olduğu için fazla yanaşmıyordu ) bende sana sorayım o zaman kaç sefer lufersonu gördün ? gece savaşlarını sayma 10 humana 1 orc düşüyordu..

• quote:

geçen sene hatta bir önceki senede orclar güçlüydü beramusun humanları hiç bugunkü kadar güçlü olmadı su son translerle bu bir ilkdir,iyi hatırlarım ben salwatore nin pianada hostesin yanında oturmasını ( orclar kapıda olduğu için fazla yanaşmıyordu ) bende sana sorayım o zaman kaç sefer lufersonu gördün ? gece savaşlarını sayma 10 humana 1 orc düşüyordu..

Alıntıları Göster
    ya freedom u biliyonmu sen o clan varken weiwuerde vardı ama 1. sırada freedom vardı.o zamanlar nation transfer bugünkü kadar sık yapılan bişe deildi humanlar büyük savaşları kaçırmazlardı.her zmn kazanan olurlardı.Biliyosundur büyük ihtimal

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

kardeşim bak freedoom warken weiwuer bıle ezık kalıyordu harbiden bak ciidi soyluyorum ben daha ozman 62 bile deildim bızım cafede oynaayn abi vardı o clandaydı superdi gercekten ama savaşlarda kesınlıkle karuslar ustundu yıne ustunler fakat şu anda human lar asımsancak gibi de deil yani ben onu belırtmye calısıorum

• quote:

ya freedom u biliyonmu sen o clan varken weiwuerde vardı ama 1. sırada freedom vardı.o zamanlar nation transfer bugünkü kadar sık yapılan bişe deildi humanlar büyük savaşları kaçırmazlardı.her zmn kazanan olurlardı.Biliyosundur büyük ihtimal

Alıntıları Göster
    quote:

ben salwatore diyorum sen freedom u biliyomusun diyosun:),freedom benim eski klanım evet 1. sıradaydı ama kalan 4 klanda orc,beramus humanları şu anda olduğu kadar hiç bir zaman güçlü olmadı ve şu andada ezici bir üstünlük filan yok kafa kafayalar ve cz nin en eğlenceli zamanı,bu arada bastırarak söylüyorum ben human ım orcları kollamak gibi bir gayem yok ama gerçekler bunlar konuyu açan arkadaş doğru söylemiş humanlar gelişti ama keşke orclarda yetişip bize gelmeselerdi human olarak başlayıp human devam etselerdi..bu arada sorumu yineliyorum kaç sefer gördün lufersonu ?

• quote:

quote:

ben salwatore diyorum sen freedom u biliyomusun diyosun:),freedom benim eski klanım evet 1. sıradaydı ama kalan 4 klanda orc,beramus humanları şu anda olduğu kadar hiç bir zaman güçlü olmadı ve şu andada ezici bir üstünlük filan yok kafa kafayalar ve cz nin en eğlenceli zamanı,bu arada bastırarak söylüyorum ben human ım orcları kollamak gibi bir gayem yok ama gerçekler bunlar konuyu açan arkadaş doğru söylemiş humanlar gelişti ama keşke orclarda yetişip bize gelmeselerdi human olarak başlayıp human devam etselerdi..bu arada sorumu yineliyorum kaç sefer gördün lufersonu ?

Alıntıları Göster
    beramus lufersonundan bahsediyorsan tek kişi ekranından gördüm
    o kişide DIEBREATH karus mageler iyi tanır.

• quote:

beramus lufersonundan bahsediyorsan tek kişi ekranından gördüm
    o kişide DIEBREATH karus mageler iyi tanır.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bence son nokta şu beramusta orclar daha üstün
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

şu an için değil genel konuştum ben şu an humanlar daha iyi durumda..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.