Şimdi Ara

Beramus krallık adaylığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu forumda bulunan beramusta oynayan arkadaşalara çağrıda bulunuyorum.ilk 10 da bulunan arkadaşlardan biri beni aday gösterirse krallığa aday olacağım.Hepinizin desteğini bekliyorum.

• seni beramusda ilk defa görüyorum daha doğrusu nickini
  • ne güzel işte yeni isimler cıksın artık dimi
  • Basarılar eger kral olursan bızede para verırısın bızımde uste adımız gecer ınsallah
  • oylar VEXTOR e beyler ondan iyisini bulamazsınız...
  • Ins H3rcul3s olur... Eger o olursa drop rate'yi arttırcagına dair soz verdi....

MachoMan
  • KRAL DEDİGİN BOWLA EL KOYAR ( KUNTU ) isteriz

:) adil bir kral

eski zamanlardan bilirim

ne zaman pm atsam gonderirdi coin

şimdiki ve eskiisi olanlar örnek jus7ic3 sadece arkadaşlarına gönderiyor örnek arkadaşı benim

calamity adilce degildi

adil kral ve bowla el koyacak kral lazım............ H3rcul3s olabilir..... aday olacaklarada bakmak lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jus7ic3 kadar seviyesiz bir insan tanımadım bence kral olmaya layik deil..Dm slotlarındaki konusmalarından seviyesi anlasılıyor. + Drop rate cok dusuk 4-5 saat dm yapıyoruz topu topu 1-2 drop alıyoruz onlarda ztn 100 m etmior drop rate kesinlikle arttırılmalı.Bence yeni kralın su ozelliklere sahip olması gerekir;

1.Her zmn ve her yerde seviyeli konusması ve terbiyesini koruması gerekli.
    2.Drop rateyi arttırmalı.
    3.Ve karusları iyi temsil edebilmesi gerekir Bu ozellikler bana gore H3rcul3s'te mevcut...
  • valla eğer aday olabilseydim :( olamadım . sanırım butun kıstaslara uyan bir kral olacaktım. ne yapalım inş bi dahaki şeçimlere ozamana kadar kendimi size tanıtmaya kararlıyım.istediğiniz zaman pm atın bana ulaşın.
  • ben b deim oy weriim sana.
  • Dost...sen kimsin ya senin ismini ilk dewa görüyorum ben daha dogrusu LvL kac senin tek kelime derim sen kral olaman
  • kar1sman1 tam niy eziyon ki. olamazsam olamam o senin düşüncen.bence herkesin şansı var.Eger aday olabilseydim benimde şansım olurdu.

sashkincazyma oyu [roban]election committe die biri var ordan kullanıyorsun. Şu anda adaylar acıklanmadı.Açıklandıgında oyunu kullanabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kar1smam1

Dost...sen kimsin ya senin ismini ilk dewa görüyorum ben daha dogrusu LvL kac senin tek kelime derim sen kral olaman

olamassın olmıyacak mı o 'olaman' kelimesi ?
  • Beramusta duyduguma gore insanlar Hitmachine yi kral yapmak istiyorlarmıs.Ama yine de bilmiyorum
  • Walla İsteyen İstediğini Yapsın Herkes Kendi Hawasında kendini ve arkadaş çevresini kolluyo onu bunu bilmem kral olan adamın kendi çevresi yaşıo kim nederse dedin hitmachine olmush bi başkası olmush fazla bir sorun olmaz kısacası bize birşey dokunmuyor... // Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLack34gLe -- 30 Mayıs 2006; 18:30:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.