arkadaslar eğer beramustan olipiaya geçtiyseniz beramusta bana vereceğiniz item karşılığında size olimpiada item verebilirim 50 ye yakın X-Mas kırdırdım ondan çıkan değerli itemleri size beramusta item karşılığında verebilirm Lütfen Topic İ gereksiz mesajlarla kirletmiyelim sadece ilgilenenler msj atısn
pesimist adımı çalmışın sana gıcık olmaya başladım ( gereksiz mesajtı ama olsun)
beramusta +6 mirageım var. kendim bastım. 3 tane de rogue chitinim var. olimpiada +6 rogue chitin ve güzel bi ok dışında(ironbow ve üstü ironcrossbow deil) takas yapmam. bunlardan biri varsa değişelim.
quote:
Orjinalden alıntı: AcHeRoN
beramusta +6 mirageım var. kendim bastım. 3 tane de rogue chitinim var. olimpiada +6 rogue chitin ve güzel bi ok dışında(ironbow ve üstü ironcrossbow deil) takas yapmam. bunlardan biri varsa değişelim.
Ne yazıkki yok
Beramusta Bana 1.2 m verin size Olimpiada Chitin veriyim (Rouge 2 m Ama) 600k verin full plate veriyim ve bunun gibi pls (tabi para yerine itemde olabilr)
anlaşma yapılabilir beyler mesela 4.1 m size 3 chitin verebilirm biri rouge plss
Eğer isteyen olursa benimde olympia da +5 kukry im war :D beramusta +5, +6 mirageyle takas yaparım. brsayhan@hotmail.com