arkadaslar eğer beramustan olipiaya geçtiyseniz beramusta bana vereceğiniz item karşılığında size olimpiada item verebilirim 50 ye yakın X-Mas kırdırdım ondan çıkan değerli itemleri size beramusta item karşılığında verebilirm Lütfen Topic İ gereksiz mesajlarla kirletmiyelim sadece ilgilenenler msj atısn
pesimist adımı çalmışın sana gıcık olmaya başladım ( gereksiz mesajtı ama olsun)
beramusta +6 mirageım var. kendim bastım. 3 tane de rogue chitinim var. olimpiada +6 rogue chitin ve güzel bi ok dışında(ironbow ve üstü ironcrossbow deil) takas yapmam. bunlardan biri varsa değişelim.
quote:
Orjinalden alıntı: AcHeRoN
beramusta +6 mirageım var. kendim bastım. 3 tane de rogue chitinim var. olimpiada +6 rogue chitin ve güzel bi ok dışında(ironbow ve üstü ironcrossbow deil) takas yapmam. bunlardan biri varsa değişelim.
Ne yazıkki yok
Beramusta Bana 1.2 m verin size Olimpiada Chitin veriyim (Rouge 2 m Ama) 600k verin full plate veriyim ve bunun gibi pls (tabi para yerine itemde olabilr)
anlaşma yapılabilir beyler mesela 4.1 m size 3 chitin verebilirm biri rouge plss
Eğer isteyen olursa benimde olympia da +5 kukry im war :D beramusta +5, +6 mirageyle takas yaparım. brsayhan@hotmail.com
senin vereceğin ne chitini rogue mu?rogue ya 1,5M veririm beramusta
rouge başlık chtin veriyorum veramusta 1.5 m alıyorum oki ?
ben beramsutan olımpıyaya gectım beramuta suan 63 lwl prit nıck zeal ve 30 gb war olımpıayda ıtem arıorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme