Şimdi Ara

Beramusta İtem Takas Olimpia İtem (beramustan olimpiaya geçenler lütfen baksın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar eğer beramustan olipiaya geçtiyseniz
    beramusta bana vereceğiniz item karşılığında
    size olimpiada item verebilirim
    50 ye yakın X-Mas kırdırdım ondan çıkan değerli itemleri size beramusta item karşılığında verebilirm
    Lütfen Topic İ gereksiz mesajlarla kirletmiyelim sadece ilgilenenler msj atısn

• pesimist adımı çalmışın sana gıcık olmaya başladım ( gereksiz mesajtı ama olsun)
  • beramusta +6 mirageım var. kendim bastım. 3 tane de rogue chitinim var. olimpiada +6 rogue chitin ve güzel bi ok dışında(ironbow ve üstü ironcrossbow deil) takas yapmam. bunlardan biri varsa değişelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AcHeRoN

beramusta +6 mirageım var. kendim bastım. 3 tane de rogue chitinim var. olimpiada +6 rogue chitin ve güzel bi ok dışında(ironbow ve üstü ironcrossbow deil) takas yapmam. bunlardan biri varsa değişelim.

Ne yazıkki yok
  • Beramusta Bana 1.2 m verin size Olimpiada Chitin veriyim (Rouge 2 m Ama) 600k verin full plate veriyim ve bunun gibi pls (tabi para yerine itemde olabilr)
  • anlaşma yapılabilir beyler mesela 4.1 m size 3 chitin verebilirm biri rouge plss
  • Eğer isteyen olursa benimde olympia da +5 kukry im war :D
    beramusta +5, +6 mirageyle takas yaparım. brsayhan@hotmail.com
  • senin vereceğin ne chitini rogue mu?rogue ya 1,5M veririm beramusta
  • rouge başlık chtin veriyorum veramusta 1.5 m alıyorum oki ?
  • ben beramsutan olımpıyaya gectım beramuta suan 63 lwl prit nıck zeal ve 30 gb war olımpıayda ıtem arıorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.