Şimdi Ara

Beramusun kralı ZooM Durduk Yere reportladı :@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Beramusun kralı ZooM Durduk Yere reportladı :@

Townda duran herkezi reportluyordu Nebiçim kral bu

b]konuyu açma sebebim reportdan dolayı banlanıcağım değil kralın durduk yere report atması [

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinsdy -- 16 Şubat 2007; 17:44:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: isimsiz11111

Beramusun kralı ZooM Durduk Yere reportladı :@

Townda duran herkezi reportluyordu Nebiçim kral bu

zoom öyle şeyler yapmaz ! yapıyosada vardır mutlaka bir sorun..

resmi yeni gördüm bu resme göre olayı söliyim zoom ya seninle çok samimi ki topic actığına göre değil zoom hacklenmiş demektir bu geçmiş olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DieForYouu -- 16 Şubat 2007; 17:10:37 >

• Geçmiş olsun.
  • gm lerde onu banlarsa amma gülerım, la amma ezık kral o tek çakarım en fazla 2 , %100 bişi olmaz dıkkatını cektın deılım gm lerın koxp moxp yoqsa neyıne banlasınlar
  • Atsın, önemi yok ki Report Subject'in ..
  • kardes ben aynıı böle bir adam almak istiorumda 70-71 lvl 70 kalkanı hariç hiç birşeyi olmayan sen olsan böyle bir charı beramusta kaça satarsın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhİpİnİnTrO

kardes ben aynıı böle bir adam almak istiorumda 70-71 lvl 70 kalkanı hariç hiç birşeyi olmayan sen olsan böyle bir charı beramusta kaça satarsın ?

pmden konuşalım ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HAFTAYA GEÇER MERAK ETME
  • yaw bişi olmaz
  • la onu nası kral yaptılar bence daha 12 13 yasında cocuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wt_deadly -- 16 Şubat 2007; 17:15:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wt_deadly

la onu nası kral yaptılar bence daha 12 13 yasında cocuk

Nereden biliyorsun.Gördün mü sahibini.Ayrıca topiği açan arkadaş bir kral neden yapsın böyle bişey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Dewil

quote:

Nereden biliyorsun.Gördün mü sahibini.Ayrıca topiği açan arkadaş bir kral neden yapsın böyle bişey.

diğer warioru reportladı sonra beni daha 1 kaç kişiyi daha reportladı pme bunu yazdı herşey ortada ...
  • BEN PRİESTLE POT SATTIĞIM ZAMANLARDA HİÇ REPORT SUZ KALMADIM YAKLAŞIK 3 AY
    OLİMPİA DA AYNI TOWN DA GEZ REPORT U YE (ÇİNGENEYE YETKİ VERMİŞLER ÖNCE BABASINI KESMİŞ)
    BUNLARDA O HESAP
  • iLginç ..

ß? da Az yanında Durim ^^
  • alla alla ilginc valla ama korkma ban falan olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magic_Dewil

quote:

Onu arkadas nerden bılsın.Pm ortada,kalkın sorun krala neden boyle artıst artıst konusup,boyle cocuk da bı harekette bulunmus?
  • bu 12 13 yaşında çocuk kral olamaz demek mi yani

bn de 13 yaşındayım we sınıf arkadaşım da pthos un human kralı bu da demek ki akıl yaşta deil baştadır...
  • adam önüne gelene report atmıs adamın yanındaki herkez reportluu :D
  • bana report atıcak bende onla öle konuşucam dimi
  • Bastırılmış kişilikli babasından dayak yıyen 12-13 yaşındaki çocukları başımıza getiripte bunları bize yaşatanlar utansın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrQuN -- 16 Şubat 2007; 18:03:47 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.