Şimdi Ara

BERBAT BİR HABERİM VAR İÇERİ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adam doğru söylüyor ama sadece bir bug en kısa zamanda düzelecektir
  • abi İNT PRİ im
  • Haber doğru, RLB'de adam kesme görevinde arkadaşla 1 saat kastık, artmıyordu. Arkadaş pot depolamaya gittiğinde, arttığını gördüm.
  • güzel olcak sandım ama b..knu çıkardılar bu ne kadar saçma iş
    bd de bizim adamlarda yatıp kaldılar
    dts görevini party ile yapamadım herkes ks de idi görev sayılsın diye

K2 ş...fsizi bizi birbirimize düşürmek için elinden geleni yapıyor
    görevleri tek başına kesmek kadar aptalca bir düşünce daha olamaz ya
    apost görevi var 75+ omayan hangi çar tek başına apost dönecek
    warrior paper olsa tmm da asas az hp si ve olmayan resistiylemi tek başona apost dönecek

onu geçtim birbirimize düşürmeye bayılıyor bu i..oğlu..ler juriad a girdim eski çarımla baktım salak salak çöp itemler koymuşlar hemde eskiden şeker veya fp gibi değil her seferde 3 tane dolu her ft de kavga küfür muhabbeti oluyor.

Eskiden olsa bu düşünceme paranoya derdim ama sanırım paranoyak falan değiliz bu insan benzeri yaratıklar oyunu düttürdüler!

bu kadar aptallık olmaz yakın zamanda bunları düzenleyip düzletmezlerse ticketlarıma küfür ekleyip hakedenlere uçurcam ve oyunun bırakacam sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 24 Ekim 2008; 19:30:51 >

• tek kesmekten anladıgın şey partyis zkesmek deil tabikide int priest deilsen bi partyde son vuruş denk getirebilirsi sorun yok int priest için biraz karışık bi durum ama :)

quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Ancak dışarıdan party den olmayan bir prieste kendini healletip cırmalamak suretiyle veya son vuruş yaparak olur bu. Int priest iseniz 15 20dk sürer heralde bi balrog

çok iyimser bir düşünce

• Bukadar salah bi şirket yok Betayı açtılar ya kardeşim adam gibi deneyin beta 1-2 ay açık kalsın milletin presi boşa gidiyor öyle bugları halledin gelin

Yatınca pres ok gelmiyor kalkamıyorsun
    lag var
    görew bugu var
    off
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.