Şimdi Ara

BERBAT BİR HABERİM VAR İÇERİ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 1710 patchle birlikte artık görev aldıgınızzda görevi party ile keserseniz görev sayılmıyıcak tek başiniza kesmeniz lazım ds, ew,barlog tek başımıza nasıl kesicez diyenlere geçmiş olsun bu oyunun cıvkı çıktı artık oynanmaz...

• oldu ben şimdi 250 tane ewil'i nasıl kesecem buffersiz healersiz kesin bugtur böyle bişey yapmazlar kanımca .
  • aynen boyle bir sey ypıcak kadar ahmak olamazlar
  • saçma
  • MÜMKÜN DEĞİL saniyesinde bırakırım bu oyunu o zaman ne demek 250 ew yı tek basımıza kesmek :d

Ya intci pri isem nolacak
  • en nihayetinde bu bir takım oyunu, böyle birşey olacağını sanmıyorum
  • Sallama varmı Ss , kanıt ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok garip bir ailem var.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ancak dışarıdan party den olmayan bir prieste kendini healletip cırmalamak suretiyle veya son vuruş yaparak olur bu. Int priest iseniz 15 20dk sürer heralde bi balrog
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Ancak dışarıdan party den olmayan bir prieste kendini healletip cırmalamak suretiyle veya son vuruş yaparak olur bu. Int priest iseniz 15 20dk sürer heralde bi balrog

çok iyimser bir düşünce
  • bence bugdur eğer doğruysa. bir ticket at bence
  • Eski bug gibi görev bitince yazı gelmesin
  • Önce kaynağı göster kaynak yoksa bu haberi sana söyliyene

Burdan ufak bir 0K
  • doğru söylüyor inanmayan denesin adam niye yalan konussuz zoru ne sizle adamın işi gücü yokta şunları kekleyimmi dicek
  • doğru görev sayılmıyor party yapınca ben bugün tc görevini yapamadım
  • ewt benimde başıma geldi malesef party varken görevi saymıyor ama düzeltirler böyle bırakacaklarını sanmıyorum yoksa imkansız görev yapmak :S
  • Az once ßorderden Çıktık Allah belasını Versın ßoyle oyunun İlk Defa ßu kadar Kücük düştüm
    ßorder'de Yattım Press Ok Gelmedi.
    Rez kaldırdı yattım gene Gelmedi..

25 dk AFK kaldım partide ama yazı yazabiliyorum. 81-79 yenıldık yok oyle bişi.............

dışarı çıktığımda'da ex gelmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: IaMChak0

Önce kaynağı göster kaynak yoksa bu haberi sana söyliyene

Burdan ufak bir 0K

Bir yorum yapmayı denesen ? Her konuda, beğenmediysen " Ok " , " tamam " vs. kullanıyorsun. Biraz daha dikkatli olursan forumun sağlığı için, sevinirim..

--

Konuya gelirsek, böyle bir durum gerçekleşirse, knight'ı multiplayer değil single player haline dönüştürmek zorunda kalırlar biraz.. Önümüzdeki salı gününde tüm bugların kapanacağına inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi вєяк -- 24 Ekim 2008; 18:25:03 >
  • o herif yüzünden yenildik ama bana 38500 ex geldi :S sana nasıl gelmedi
  • Bana sorarsanız yerinde bi karar 80 level olmak kolay olmamalı Ve o mobları tek başına kesip deneyim kazanmak tek başına başarmak daha iyidir
  • Öyle bende ezik karakterle kasıyorum partide görev gelmedi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.