Şimdi Ara

Berbere gitmeye korkuyorum sağlıkla ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 ay önce bende beliren birşey bu. ilk o zaman berberdeyken fena oldum. bayılacakmışım gibi oldum. yüzüm bembeyaz oldu. kalbim hızlı hızlı çarptı. sonra geçti doktora gittim ertesi günlerde beyin emarı kalp grafiği vs çekindim. kan testi yaptırdım hiçbirşey çıkmadı. normal zamanda hiç olmuyor. berberde de makineyle aldıktan sonra kafamın üst tarafına makasla başlayınca başlıyor bendeki olay. abi diyorum biraz gevşetir misin boğazımı.su istiyorum sürekli saçmada olsa konuşmak istiyorum saçma sorular soruyorum. eğer susarsam birşeyle ilgilenmezsem fena oluyorum. konuşunca olmuyor. şuan yazarken derin nefes aldım.

Bu anksiyete bozukluğu mu nedir anlamadım. birkaç kere cuma namazında olmuştu sonra cumada olmaz oldu ama berbere gidemiyorum korkudan. her seferinde aynı oluyorum. acaba panik atak mı var bende? böyle hisseden olan var mı?

• Hocam küçükken bir berber dayamasına maruz kaldıysanız tramva oluşturmuştur sizde, ondan dolayı berbere gittiğinizde bu tarz tepkiler veriyor olabilir beyniniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asus gl702

Hocam küçükken bir berber dayamasına maruz kaldıysanız tramva oluşturmuştur sizde, ondan dolayı berbere gittiğinizde bu tarz tepkiler veriyor olabilir beyniniz.
    ciddi birşey şaka yapmasan iyiydi de canın sağolsun.
  • milyonda birim heralde
  • anksiyete gibi ama nedeni ne? cuma ve berber, ıkisinin ortak yanı yok. kapalı alan olabilir belki, ya da birinin kontrolü altında olmak.
    ama berberde iş kolay, tvde saçma bişey açsın, ona odaklan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

anksiyete gibi ama nedeni ne? cuma ve berber, ıkisinin ortak yanı yok. kapalı alan olabilir belki, ya da birinin kontrolü altında olmak.
    ama berberde iş kolay, tvde saçma bişey açsın, ona odaklan
    evet onun için tv li bir berber bulmam lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.