Şimdi Ara

berbere saç tarif etme konusunda desteklerini bekliyorum 1 saat sonra gidicem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4-5 aydır uzatıyorum saçımı bana kalsa dahada uzatırım ama leğen gibi oluyo saçım zaten kafa biraz büyük

cetvelle ölçtüm şimdi saçımı üstler 11 cm yanlar 9cm.

çağatay ulusoyun saçını çok beğeniyorum bide bunu nasıl tarif edebilirim sizce ?

http://www.startv.com.tr/foto-galeri-detay/dizi/medcezir/1-bolum-fotograflari/3 ,http://www.startv.com.tr/foto-galeri-detay/dizi/medcezir/1-bolum-fotograflari/11

• çıktı al berbere göster bence ama kuaför'e gidersen daha rahat olur...
  • istediğini de, o yine kafasına göre takılacak
  • 3 numara de o anlar.
  • doğru diyosunuz valla o ben ne dersem diyim kafasına göre takılacak yine ama en iyisi çıktı alıp götürmek.
    acaba derdimi nasıl anlatabilirim mesela saçımın yan taraflarını üst taraflarına göre 2-3 cm falan daha çok kısalttırsam bu kabarıklığı yok eder miyim paylaştığım 2.fotoğrafta olduğu gibi ?
  • sen istediğin kadar anlat adam kafasına göre takılacak zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kal Hoo Na Ho

sen istediğin kadar anlat adam kafasına göre takılacak zaten

hiç kaçış şansın yok diyosunuz yani, çağatay ulusoy diye gidip mahmut tuncer gibi çıkmayım sonra :(
  • Sen her ayrıntısını anlatacaksın o da dinleyecek ciddi bir şekilde arada "hıhı", "evet", tamam" gibi kelimelerle anladığını belli edecek ama yine bildiğini yapacak.
  • "uçlardan çok az"

(değdirmesine izin verirsen bir ihtimal yola gelebilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illuminn -- 7 Eylül 2013; 13:32:13 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adama nasıl keseceğini tarif etmek sorun değilde, etraftaki oturanların tarif ederken sana düşman gözüyle bakması çok acı verici
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cмaɴ

adama nasıl keseceğini tarif etmek sorun değilde, etraftaki oturanların tarif ederken sana düşman gözüyle bakması çok acı verici

evet ya kim bilir neler söyleyecekler arkamdan
  • üstleri kısalt yanlar uzun kalsın de o tam tersi yapar ve istediğin saça kavuşursun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.