Şimdi Ara

berlingo 1.9 D satıp 2.0 hdi alayımmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2005 yılından beri citroen berlingo 1.9 D araç sahibiyim. aracımdan genel olarak memnunum fakat artık hantal gelmeye başladı sizce aracmı satıp biraz daha para ekleyerek berlingo 2.0 hdi alayımmı yoksa gereksiz bir harcamamı olur? cevap için teşekkür ederim iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByUtKu -- 1 Kasım 2012; 18:55:31 >

• yardım edecek kimse yok mu ?
  • ben berlingo araç kullanmadığım için bilemiyorum ama bende 1,5 dci kango klasik versiyonu var 2011 aracımdan gayet memnunum ama en son kasa kangolarda çok güzel kullanma fırsatım oldu gerçekten yol tutuşu ses yalıtımı hoşuma gitti yeni kangolarında
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-renault-renault-kangoo-1-5-dci-101936611/detay bende linkteki aracın aynısından var ve gayet memnunum aracımdan tek kötü yanı ses yalıtımı birde hoparlörleri son sese yakın şarkı dinlemeye başladığında hemen patlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hakantrk

ben berlingo araç kullanmadığım için bilemiyorum ama bende 1,5 dci kango klasik versiyonu var 2011 aracımdan gayet memnunum ama en son kasa kangolarda çok güzel kullanma fırsatım oldu gerçekten yol tutuşu ses yalıtımı hoşuma gitti yeni kangolarında
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-renault-renault-kangoo-1-5-dci-101936611/detay bende linkteki aracın aynısından var ve gayet memnunum aracımdan tek kötü yanı ses yalıtımı birde hoparlörleri son sese yakın şarkı dinlemeye başladığında hemen patlıyor

cevap için saol ama 2.0 hdi berlingolara bakıyorum.

• amaciniz sadece daha performansli olsun ise degistirin ama bence 1.9 atmosferik bir dizel daha uzun omurlu olur. Ayrica kangoo falan alipta macera aramayin bana gore ticarilerin yuzkarasidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

amaciniz sadece daha performansli olsun ise degistirin ama bence 1.9 atmosferik bir dizel daha uzun omurlu olur. Ayrica kangoo falan alipta macera aramayin bana gore ticarilerin yuzkarasidir.

cevap için saol performans için değiştimeyi düşünüyorum. ama o kadar zahmete değermi diye düşüncelerim var 1.9 d ile bir fark olmassa bide boşa değiştirmiş olurum
  • Temiz, güvenilir bir araç bulursanız değiştirebilir ancak sırf değiştirmek için bildiğiniz aracınızı satmayın derim. Malum piyasanın hali ortada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.5 tdci Vs 1.3 multijet
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

Temiz, güvenilir bir araç bulursanız değiştirebilir ancak sırf değiştirmek için bildiğiniz aracınızı satmayın derim. Malum piyasanın hali ortada.

zaten alacağım araç temiz olacak şu an kendi aracım 2004 model 75.000 km de alacağım araçta şu anki aracıma yakın seviyede olacak tek merak ettiğim konu üzerine ekleyeceğim parayı hak eder mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByUtKu

quote:

Temiz, güvenilir bir araç bulursanız değiştirebilir ancak sırf değiştirmek için bildiğiniz aracınızı satmayın derim. Malum piyasanın hali ortada.

zaten alacağım araç temiz olacak şu an kendi aracım 2004 model 75.000 km de alacağım araçta şu anki aracıma yakın seviyede olacak tek merak ettiğim konu üzerine ekleyeceğim parayı hak eder mi

İki motor arasındaki farkları tam olarak bilmiyorum ama çok temiz bulmadıkça macera aramayın demek istedim sadece. Hayırlısı olsun.

• Değiştirmek yerine chip tuning yaptırabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Değiştirmek yerine chip tuning yaptırabilirsiniz

aracımda turbo yok verim alabilirmiyim ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Değiştirmek yerine chip tuning yaptırabilirsiniz

aracımda turbo yok verim alabilirmiyim ?

Forumda chip tuning uzmani var.Ona sorabilirsiniz

• hocam, sözün özü paran varsa alırsan dua edersin sana al diyenlere, aracı detaylı baktır ama, bu arada bu kasanın 2012 sıfır km si 29.500tl haberin olsun 1.6 hdi partner adventure abs.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

amaciniz sadece daha performansli olsun ise degistirin ama bence 1.9 atmosferik bir dizel daha uzun omurlu olur. Ayrica kangoo falan alipta macera aramayin bana gore ticarilerin yuzkarasidir.

cevap için saol performans için değiştimeyi düşünüyorum. ama o kadar zahmete değermi diye düşüncelerim var 1.9 d ile bir fark olmassa bide boşa değiştirmiş olurum

Mutlaka fark olacaktır, hatta donanım olarak bile farkı olabilir ama bence çok dikkatli seçin aracınızı.
  • yardım eden haerkese çok teşekkür ederim. bu pazar günü otopazarına gideceğim bakalım araçlar ne durumda ? kafama yatan araç olursa sizleri haberdar ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByUtKu -- 2 Kasım 2012; 8:06:35 >
  • bizde 5 yıl vardı 1.9d berlingo.çok hantal bir araçtı.2.0 size ferrari gibi gelir dahada az yakar
  • quote:

quote:

75000 de 2005 model dizel aracın varmış ne olursa olsun onun gibi az km de temiz araç bulman zor bence üstede para vereceksiz hiçmaceraya girme piyasa tokatçı dolu aracınızla devam edin....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.