bunlar nasıl koruma arkadaş,koskoca italya başbakınına adam kalkıp yumruk atıyo burnunu kırıyo ya elinde silah olsaydı demekki çekip vurucaktı,böyle rezalet olmaz o korumalar ne iş yapıyor.
insanlar normal olarak göz önünde olanlara göre yorum yapıyor. tabii ki berluskoni'ye yapılanı takdir edecek değilim ama o da acınacak, yanında yer alınacak veya desteklenecek adam değil.
savunma bakanı 1 metre yakınındayken bir lider bu yumrukla hastanelik oluyorsa o bakan görevden alınmalı daha bir kişiyi savunamayan bakandan ülkenin savunması beklenemez. yazık
yazık olmuş. ben üzüldüm. böyle insanlık dışı hareketlere hiçkimse maruz kalmamalı. insan dövmek ne demek ya. bir de bunu sanki iyi birşeymiş gibi ifade edenler var hayret. insan dövülür mü kardeşim. yazıktır günahtır o allahın bir mucizesidir vurulmaz ona.
berlusconi kötü birisi olsa bile, bir ülkenin başbakanıdır ve korunması gerekir. korumaları bizim başbakanın; protestocuların ağzını bile kapatan profesyonel korumalarından ders almaları gerekir:)
italyalılar tarafından seçilen berlusconi devleti düzgün yönetemediği için haketmiştir.genellikle cinsel konulara gündeme gelmiştir berluskoni.halkla ilgilenen bir liderin seçilmesi lazım.
ulan bu adamı acayip takdir ediyorum italya gibi dini bir ülkenin başbakanı adı sex konularında gündeme geliyo ve sarsılmıyo yaptığınıda gizlemiyo bu çok büyük bir işdir. ne diyiğim berlisconi dayımıza rod balansa ayarı çekmişler neyse düzelsin onlan gecelere akacam manita sözü vardı bana.