Şimdi Ara

Bermuda Şeytan Üçgeni

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bermuda Şeytan Üçgeniyle ilgili film arıyorum. Yardımcı olurmusunuz?

• Aseuz kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aseuz

Bu filmle konuyu açan arkadaşın istediği tarzdaki filmlerin alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 27 Mart 2017; 19:23:32 >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Alakası olmayan bir film olsaydı paylaşmazdım. Bermuda şeytan üçgeni konusu hakkında halen bir kesinlik yokken bunun şunun alakası yok denemez.

Ha ben ne olduğunu biliyorum dersen buraya yaz dünya literatürlerini adını altın harflerle yazdır.

Bir şeyi de bilmeyin be arkadaş, her şeye yorum yapmak zorunda değilsiniz.

Filmi izlemeyen yorum yapmasın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 27 Mart 2017; 23:11:58 >
  • Aseuz kullanıcısına yanıt
    arkadaş haklı Triangle filminin anlattığı konu bencede Bermuda ile alakalı filmi izlemiş biri olarak bayağı beğendim IMDB haksızlık etmiş bence.Mindfuck filmler arasına girebilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aseuz

Alakası olmayan bir film olsaydı paylaşmazdım. Bermuda şeytan üçgeni konusu hakkında halen bir kesinlik yokken bunun şunun alakası yok denemez.

Ha ben ne olduğunu biliyorum dersen buraya yaz dünya literatürlerini adını altın harflerle yazdır.

Öncelikle sakin ol.

quote:

Alakası olmayan bir film olsaydı paylaşmazdım.

Alakası olsa ben de cevap yazmazdım. Konuyu gördüm. Hangi filmler önerilmiş diye baktım. Senin önerdiğin filmi gözüme kestirip dün izledim ve neredeyse hiç alakası olmadığını gördüm.

quote:

Bermuda şeytan üçgeni konusu hakkında halen bir kesinlik yokken bunun şunun alakası yok denemez.

Ben filmde Bermuda Şeytan Üçgeni'ni yanlış anlatmışlar ve doğrusunu biliyorum demedim. Alakası yok derken de ister mit (Atlantis, Mu kıtası, uzaylılar, başka boyut vs vs) isterse bilimsel terminoloji ve açıklamalar olsun film bu olayı hiçbir şekilde anlatmıyor, ele almıyor demeye çalıştım. Anlattığı şey
    bir annenin geçirdiği trafik kazası sonucu çocuğunu kaybederek travma yaşaması ve bunun sonucunda da zihninde bir kısır döngüye girmesi. Olay aslında bu kısır döngü,
    Bermuda Şeytan Üçgeni denilen fenomen değil.

Al bu fenomenle ilgili bazı gerçekçi açıklamalar.
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Bermuda_Şeytan_Üçgeni
    http://www.bilgiustam.com/bermuda-seytan-ucgeninin-sirri-nedir/
    http://www.dunyayikesfet.net/2014/09/bermuda-seytan-ucgeninin-5-srr.html

quote:

Şu cümleyi hak edecek ne yazdım?

quote:

Filmi izlemesem zaten yorum yapmazdım. Bermuda Şeytan Üçgeni diyince kasırga, uçakların irtifa kaybetmesi-düşmesi, gemilerin dev dalgalarla boğuşması-batması, uçak, gemi ve dolayısıyla bu araçlardaki insanların kaybolması, pusulaların bozulması, elektromanyetik cihazların bozulması gibi olaylardan dolayı insanların yaşam mücadelesi vermesi; eğer film olayları mitlere dayandıracaksa Atlantis, MU kıtası gibi kayıp uygarlık izleri, gizemli yapılar, UFO, USO vesaire gibi şeyler umdum ama bula bula
    bir kadının zihnindeki karışıklıklarını ve kısır döngüye girmiş hafızasını
    buldum.

Keşke filmi izlemeden önce fare imlecini şu IMDb kodu içindeki kısa açıklamaya sürükleyip baksaymışım. Meğer orada da konunun aslında ne olduğu yazıyormuş. Kötü bir film değil, idare eder ama Bermuda Şeytan Üçgeni fenomenini anlatan, bu fenomeni hedef alan, bunun üzerine yoğunlaşan bir yapım değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 31 Mart 2017; 6:55:21 >

• çok eskiden bir belgesel izlemiştim sadece. 20 seneden fazla olmuştur. onu da eskimiş desek en erken 90larda yapılmış bir belgesel olabilir. videoda izlemiştim VHS o derece yani ne olduğunu bilmeyen nesil var onun.
    ama onunla alakalı en yakın film adı verilen triangle. bermuda şeytan üçgeni ile ilgisi yok ama ilginç hikayesi var.
  • Teşekkürler Arkadaşlar...
  • Geçmişten günümüze filmlerin profesyonel bir dille yorumlandığı, film müziklerinin,oyuncu kadrosunun, teknik ekip gibi detayların yer aldığı, geçmişten günümüze oscar filmleri ve adaylarının incelendiği güzel bir site...
    http://filmokuyucu.net/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.