Şimdi Ara

BERSERK ベルセルク (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
9
Favori
26.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen sonunda giydi. Anime daha güzel oldu şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Yeter bıktım artık.

Bitirin artık şu seriyi.

• Bitti yine. 2018 de devam eder umarim.
    Manga da kasima kadar ara vermis. Yine beklemek duser bize
  • 351

Tam vardılar tesadüfe bak araya giriyor. Penis yaratıkları bir kenara bırakırsak şu kare suratlı rahibi tekrar görmek güzeldi.
  • anime tekrar ne zmana yayında olur bilgi varmı ?
  • Şimdi bir kaç sorum olacak ama spoiler yemekte istemiyorum. İlk anime serisini izledim. Filmlerine aynı hikaye diye bakmadım.

Mangayı takip ediyorum ve 270. bölüm, sayı artık neyse oradayım. :) Merak ettiğim yeni anime nereden nereye kadar olanları içeriyor. Birde manga güncel olarak kaçıncı sayıda, 351 denmiş ama takip ettiğim yerde 343e kadar var.(mangaoku)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RushComeBaby

Şimdi bir kaç sorum olacak ama spoiler yemekte istemiyorum. İlk anime serisini izledim. Filmlerine aynı hikaye diye bakmadım.

Mangayı takip ediyorum ve 270. bölüm, sayı artık neyse oradayım. :) Merak ettiğim yeni anime nereden nereye kadar olanları içeriyor. Birde manga güncel olarak kaçıncı sayıda, 351 denmiş ama takip ettiğim yerde 343e kadar var.(mangaoku)

Yeni animede de eski animede de pek çok yerde atlama var. Mangayı baştan sona okumanı öneririm. En son 351. sayı çıktı. Yeni sayı kışın gelecek. Manga TR'den veya Tortuga Çeviri'den okuyabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 5 Ağustos 2017; 10:56:15 >
  • Manganın yeni sayısı 22 aralıkta gelecek ama nete düşmüş diye okudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 20 Aralık 2017; 21:52:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Güzel haber

• Okudum yeni sayıyı.Tepedeki en son yaratık siyah şahindi yani femto.Onu yenince rüyadan çıkacaklar mı yani? Ben tutulmada olduğu gibi bir dehşet beklemiştim Skull Knight Eclipse'in tekrar olacağını söylediğinde.
  • Haber verdiğiniz için teşekkürler arkadaşlar. Ben de okudum yeni sayıyı, bilmem kaç ay bekle yine 15 sayfa çıksın. Buna da şükür tabi, diğer sayı Ocak'ın sonunda gelecek sanırım.
  • 5 dakikada bitti fazla umutlanmışım
  • Son 3 manga sayısı harikaydı. Yok böyle bir seri böyle çizimler.
  • 355 çıktı ve sonunda

Casca uyandı beyler.Nice Berserk fanları bu günü göremedi.Yıllarca takip edenler ben gerçi dört yıldır takipteyim.20 yıldan fazla beklenilen şey sonunda gerçekleşti.Şöyle düşününce Casca hafızasını kaybettiğinde ben daha okula başlamamıştım hala çişimi tutamıyordum.Amaaaaa malesef son sayıda sizi kötü bir sürpriz bekliyor.Siz zaten tahmin ettiniz.
  • KanameSama kullanıcısına yanıt
    Sonunda diyordum ki tekrar araya girdiğini görünce

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Sonunda diyordum ki tekrar araya girdiğini görünce

Pu Allah kahretsin yine kaç ay giriyormuş araya?
  • KanYeE kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok hayal kırıklığına uğramamak için araştırmadım ama umarım kısa sürer.

• Ne çektin be Guts, yüzünü güldür şu adamın artık Miura. Pek duygusal bir insan değilim ama bu karakterin hikayesi çok etkiliyor beni. İçim bir tuhaf oldu bu bölüm. Casca'nın uyanması, Guts'ı duyunca gözlerinin dolması, ağacın altında karşı karşıya durmaları, tutulma çizimi... Şahane bir bölümdü. Ben 1,5 sene önce başladım seriye ama ben bile bu kadar yoğun hisler yaşadıysam yıllardır bu anı bekleyenler nasıl hissetmiştir kim bilir
    Ayrıca adam çok güzel çiziyor yahu hayran olmamak elde değil, şu 2 sayfa çok etkiledi beni.

Yine araya girmesi sinir bozucu, bekle dur yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-246FC0C8F -- 26 Mart 2018; 16:1:13 >
  • 27 nisanda seri geri dönuyor. Kısacası mangaka ara vermemiş, sadece bizi trolledi.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.