Şimdi Ara

BERSERK ベルセルク (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
9
Favori
26.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Berserk'in animesini izlemiştim ben bide nasıl becerdiysem,mangasını okumak varken

O yüzden suphe ettim zaten

2016 serisinden izlemeye başlamamışsındır umarım çünkü bir şey anlamazsın.Hikayenin başı 1997 TV serisinden ve mangasından başlıyor.
  • 13

Daha geçen aylarda mangasında okumuştum bu kısımları. Birden anime olarak görünce bayağı iyi oldu benim için.

O değil de bunların kulağına geçen sezondan bu CGI ile ilgili eleştiri gitmedi mi hiç? Hadi sağırsınız ulan gözünüz de mi görmüyor arkadaş? CGI görmesek bu teknolojinin çöp olduğuna falan inanacağım neredeyse. Bütçeniz yetmiyorsa düz anime olarak yapın kimse sizi eleştirmez bu yüzden. Serinin içine etmeyi bırakın. İllaki CGI yapmak istiyorsanız da açın Gantz:O filmini izleyin de utanın. Adamlar CGI dersi vermiş resmen. Yapın sizde bu kalitede bir film hepimiz orgazm olalım.
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt
    Mangası efsane serilerden birisidir. Bende bugün güncele geldim uzun bir süreden sonra. Tavsiyem 0'dan başla okumaya. Bir an bile pişman etmeyecektir.
  • Manga okuma alışkanlığım yok işin kötü yanı o

Bu arada 97 serisini izledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 7 Nisan 2017; 21:50:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyle veya boyle ben olmeden su girifitin kara kiricla ortadan yarildigini gormeden olmeyeyim

• İlk 2 bölüm güzeldi ama animasyonlar hala kötü Özellikle dövüş sahnelerinden birşey anlamıyorum. 20 fpsde çalışan oyun gibi

• Berserk 2. sezon da çıkmış.

Animasyonlar yine 12 FPS, 24 kareye çevrilmiş.

Çok güzel be! insan ne kadar beğenmese de izliyor, zaten hep hayalimde hardcore berserk vardı, en azından +18 berserk yapmışlar..
  • Mangayla alakalı bir kaç sorum olacak.

1- Tanrı'nın elleri tam olarak ne? Griffith de bunlar birisi oldu değil mi? En son Guts şu vampir kadınla dövüşmüştü fakat Griffith bunların hepsinden daha üstün bir seviyeye çıktı gibi? Tanrı ilan etti kendisini resmen. Griffith diğerlerinden gerçekten daha mı güçlü? Diğerleri neden Griffith gibi bu kadar çok müdahale de bulunmuyor?

2- Birde melekler ve şeytanlar var sanırım bunlar kimdi? Güç seviyesi olarak; Tanrı > Tanrı'nın elleri > Melekler > Şeytanlar diye mi gidiyor? Griffith'in İblis ordusu dediği şeytanlar mı? Öyleyse Havariler kim?

3- Griffith'in yenip kalesini çıkarttığı havari nasıl bu kadar güçlenebildi? Yapay behelit ile bu seviyeye gelmek mümkün mü? Ayrıca Griffith'in gücü nasıl bir seviye de ki böyle bir düşmana tek atıyor?

4- Behelit'i kullanan havari oluyorsa Griffith nasıl Tanrı'nın eli oldu?

5- Zodd havari mi?

Kafam karıştı iyice bilenler ışık tutarsa sevinirim.
  • KanameSama kullanıcısına yanıt
    3 tane filmi vardı onlar 1997 animesinin yeniden yapılan versiyonlarıydı sanırım ondan da başlayabilirler görüntü kalitesi çok iyidir. Bu seride olduğu gibi gcn falanda yok filmlerde...

Birde bilen var mı bu sezon kaç bölüm olacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FarklıAkıl -- 8 Nisan 2017; 21:52:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Mangayla alakalı bir kaç sorum olacak.

1- Tanrı'nın elleri tam olarak ne? Griffith de bunlar birisi oldu değil mi? En son Guts şu vampir kadınla dövüşmüştü fakat Griffith bunların hepsinden daha üstün bir seviyeye çıktı gibi? Tanrı ilan etti kendisini resmen. Griffith diğerlerinden gerçekten daha mı güçlü? Diğerleri neden Griffith gibi bu kadar çok müdahale de bulunmuyor?

2- Birde melekler ve şeytanlar var sanırım bunlar kimdi? Güç seviyesi olarak; Tanrı > Tanrı'nın elleri > Melekler > Şeytanlar diye mi gidiyor? Griffith'in İblis ordusu dediği şeytanlar mı? Öyleyse Havariler kim?

3- Griffith'in yenip kalesini çıkarttığı havari nasıl bu kadar güçlenebildi? Yapay behelit ile bu seviyeye gelmek mümkün mü? Ayrıca Griffith'in gücü nasıl bir seviye de ki böyle bir düşmana tek atıyor?

5- Zodd havari mi?

1-God hands Idea of Evil'in hizmetkarları yani o beş kişi.Idea of evil şu manganın 83. bölümündeki kalp şeklindeki Griffith ile felsefi konuşmalar yapan varlık yani Tanrı.Berserk evreninde Tanrı kötülüğün kendisidir.Kaderi kontrol eder.Evet Griffith beşi arasında en güçlü olanı.Griffith'in bir hayali var ve o hayali için en çok müdahalede bulunan kendisi.Diğerleri ne yapıyor onun hakkında şimdilik pek bir şey yok.İngilizcen varsa wiki burda:
    http://berserk.wikia.com/wiki/Idea_of_Evil

2-Havariler (Apostle olarak geçer).Güç seviyesi Idea of Evil>God Hand>Apostles>iblisler.Griffith'in yanında yer alan Zodd,Raksas,Locus,Grunbeld,Irvine bunlar hep havariler ve hepsinin insan şeklide var.Savaşırken Apostle biçimine dönüşürler.God Hand de havarilerden sayılır.Hatırlarsan bunlara Griffith yeni şahinler takımı adını koymuştu ve Midlandı kuşattığı zaman Midland ordusu ve şeytan-apostle karışımı yaratıklar beraber savaşmıştı.Havarileri incelemek için:
    http://berserk.wikia.com/wiki/Apostle
    http://berserk.wikia.com/wiki/God_Hand

3-O havari cidden ayrı bir seviyedeydi hele kendi adamlarını bile ezdecek kadar büyüdüğü zaman.Griffith God Hand'den biri olduğu için bariz üstün geldi.

4-Mangadaki ilk havari Count'u hatırlarsın.Havari olanlar kurban olarak bir veya birkaç kurban vermiştir ama Griffith Şahinler takımının hepsini kurban olarak verdi dolayısıyla diğerlerinden üstün oldu.Kaderinde vardı sanırım.

5-Evet Zodd havari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 8 Nisan 2017; 23:34:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FarklıAkıl

3 tane filmi vardı onlar 1997 animesinin yeniden yapılan versiyonlarıydı sanırım ondan da başlayabilirler görüntü kalitesi çok iyidir. Bu seride olduğu gibi gcn falanda yok filmlerde...

Birde bilen var mı bu sezon kaç bölüm olacak ?

Büyük ihtimal 12 bölüm olacak.Ayrıca filmlerde CGI var ama bundaki gibi sürekli değil.Kaleyi kuşatırlarken falan üç boyutlu görmüşsündür.FPS nin düşüşünden bile anlayabilirsin.
  • Opening çok güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 9 Nisan 2017; 1:1:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Mangayla alakalı bir kaç sorum olacak.

5- Zodd havari mi?

1-God hands Idea of Evil'in hizmetkarları yani o beş kişi.Idea of evil şu manganın 83. bölümündeki kalp şeklindeki Griffith ile felsefi konuşmalar yapan varlık yani Tanrı.Berserk evreninde Tanrı kötülüğün kendisidir.Kaderi kontrol eder.Evet Griffith beşi arasında en güçlü olanı.Griffith'in bir hayali var ve o hayali için en çok müdahalede bulunan kendisi.Diğerleri ne yapıyor onun hakkında şimdilik pek bir şey yok.İngilizcen varsa wiki burda:
    http://berserk.wikia.com/wiki/Idea_of_Evil

2-Havariler (Apostle olarak geçer).Güç seviyesi Idea of Evil>God Hand>Apostles>iblisler.Griffith'in yanında yer alan Zodd,Raksas,Locus,Grunbeld,Irvine bunlar hep havariler ve hepsinin insan şeklide var.Savaşırken Apostle biçimine dönüşürler.God Hand de havarilerden sayılır.Hatırlarsan bunlara Griffith yeni şahinler takımı adını koymuştu ve Midlandı kuşattığı zaman Midland ordusu ve şeytan-apostle karışımı yaratıklar beraber savaşmıştı.Havarileri incelemek için:
    http://berserk.wikia.com/wiki/Apostle
    http://berserk.wikia.com/wiki/God_Hand

3-O havari cidden ayrı bir seviyedeydi hele kendi adamlarını bile ezdecek kadar büyüdüğü zaman.Griffith God Hand'den biri olduğu için bariz üstün geldi.

4-Mangadaki ilk havari Count'u hatırlarsın.Havari olanlar kurban olarak bir veya birkaç kurban vermiştir ama Griffith Şahinler takımının hepsini kurban olarak verdi dolayısıyla diğerlerinden üstün oldu.Kaderinde vardı sanırım.

5-Evet Zodd havari.

3- Griffith tek başına almadı. İskelet Şovalye'nin saldıracağını bir şekilde bildiği için, Şovalye'nin zayıf noktaya yarık açmasını sağladı.

http://manga-tr.com/app/manga/uploads/manga/berserk/14419/19.jpg

http://manga-tr.com/app/manga/uploads/manga/berserk/14420/6.jpg

4- Behelit'lerin farklı renkleri bulunuyor. Manga'da göremiyoruz ancak Guts'ın yanında taşıdığı Behelit yeşil renkte olarak geçiyor.

http://i.imgur.com/GZ8XDR5.jpg

Ayrıca gri, mavi, sarı renkte Behelit'ler var.(Ben de hepsini hatırlamıyorum, Manga'nın eski ciltlerinde geçiyor.) Ancak bu Behelitler ölüme ramak kala Havari ya da İblis haline dönüşmeyi sağlıyor. Kırmızı Behelit'in sahibi özel olarak seçilmiş kişi, Tanrı'nın eli olmaya hak kazanıyor. Yani, en güçlü Behelit.
  • @KanameSama, @KanYeE

Teşekkürler biraz daha yerine oturdu şimdi.
  • Manganın yeni bölümü çıkmış pazar pazar modumu düşürdü bölüm. Bambaşka bir çizimi anlatımı var gerçekten.
  • Yeni animenin ilk sezonunu izledim çizimler kötü de olsa berserk sonuçta izletio kendini ama olay akışı çok hızlı geçiyor galiba

• İlk sezonunda bir kaç bölüm haricinde fazla beğenmemiştim. İkinci sezonun ilk iki bölümü birinci sezona göre daha iyidi. Özellikle intro ve outro parçaları oldukça iyi. :) Bu sezonda beklediğim olay mangada bana göre en iyi bölüm olan, Berserker zırhını ilk defa giydiği kısım. Umarım hayal kırıklığı yaratmaz. :)
  • Yavaş yavaş baba karakterler ortaya çıkıyor Bu sezon güzel olacak gibi.

• Mangada bu bolumleri okurken cok buyuk keyif aliyordum. Sahane bolumler geliyor.

• 349 ne zaman cıkar meraklar icerisindeyim

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.