Şimdi Ara

BERSERK ベルセルク (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
634
Cevap
9
Favori
26.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2016'da çıkan anime, biraz ortadan başlıyor hikayeye. Bir çok önemli can alıcı olay yok. Belki ileride flashback tarzı yaparlar ama bilemem ne kadar etkili olur. Eski seriyi izlemediğim için de bir şey diyemem. Ben mangasını okuyorum tavsiye ederim.
  • Royal Flush kullanıcısına yanıt
    İki tane yapım var, biri 25 bölümlük tv serisi, diğeri de 3 bölümlük film. İkisi de temelde Golden Age hikayesini anlatıyor; ancak ikisinin de eksik tarafları mevcut. Tv serisi mangadan daha çok içerik kullanıyor olmasına rağmen bazı karakterleri yok sayıyor, film ise mangadan daha az içerik kullanıyor ama kritik noktaları ele alıyor ve tv serisinde olmayan önemli karakterlerden bazıları filmde yer alıyor. Hiçbir şey bilmiyorsan ikisini de izlemen yararına olur. 2016 yapımı tv serisi ise bunların devamı ama tabii yine mangadan birçok şey kesilerek yapılıyor, başarılı bir şekilde yansıttığı söylenemez. Açıkçası Berserk'i izlemek yeterli değil, okumak lazım.
  • Anladım yanıtlar için teşekkürler mangaya da başlıyorum o zaman
  • 24 martta sanirsam manga dönüyormus arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 300 lerde kacta kaldıgımı unuttugum icin bıraktıgım manga yeniden baslicam bi hatırlasam.

• Yeni sayı çıktı!!!

Henüz yeni İngilizce çevirisi çıktı okumak isteyenler için:

http://mangastream.com/r/berserk/348/4128/1

Miura yine döktürmüş benzetmeler süper.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Yeni sayı çıktı!!!

Henüz yeni İngilizce çevirisi çıktı okumak isteyenler için:

http://mangastream.com/r/berserk/348/4128/1

Miura yine döktürmüş benzetmeler süper.

Güzeldi ama hiç mi hiç kesmedi beni. Aylarca bekle, yine de elle tutulur bir olay yok. Bir ay daha bekleyeceğiz şimdi.
  • En azından bir ay bekleyeceğiz.Başka bir hiatusu daha kaldıramam.
  • Kaç ay sonra 20 sayfa nedir ya, tadımlık oldu.
  • Cuma günü animenin yeni sezonu geliyor beyler Her ne kadar dandik animasyonlar olsada izlenecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 5 Nisan 2017; 22:19:43 >
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    CGI her ne kadar salakça kullanılmışsa da bana bu muhteşem mangasına başlattığı için yeri ayrı. (Daha güncele gelemedim gerçi tadını çıkartıyorum. ) Çıksın izleriz.
  • Güncele geldim. Uzuuun bir süre erteledim bu ana ulaşmamak için. Aylardır okumadım fakat öyle böyle geldik kaçınılmaz sona. Şimdi çıkartırsa okuruz artık ayda 1

Uzun uzun yazmaya gerek yok. Kısaca okuduğum en iyi manga. Hikaye, çizimler herşey 10 numara, kusursuz.
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Bekle bakalım şimdi bizim gibi Ayrıca berserkde büyük potansiyel var bence. +18 oyun veya dizisi yapılabilir yüksek bütçeyle. Bugün yeni sezon başlıyor ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Güncele geldim. Uzuuun bir süre erteledim bu ana ulaşmamak için. Aylardır okumadım fakat öyle böyle geldik kaçınılmaz sona. Şimdi çıkartırsa okuruz artık ayda 1

Uzun uzun yazmaya gerek yok. Kısaca okuduğum en iyi manga. Hikaye, çizimler herşey 10 numara, kusursuz.

1997 TV serisini de izlemelisin.Beni mangaya başlatan TV serisinin yarım kalması olayıdır.2016 yapımı TV serisi gibi CGI yok.
  • @Dürüstİnsan
    @Dürüstİnsan
    Yakın bir zamanda oyunu çıktı aslında. Fakat daha iyisi olabilirdi tabi.

@KanameSama

Not aldım. Vakit bulabilirsem izlerim.
  • 2 bölüm birden çıkmış 13 ve 14. Bu gece Berserk'leyelim.
  • Vakit ayırsam pişman olur muyum,eski tarz çizimine çok alışığım garip geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

Vakit ayırsam pişman olur muyum,eski tarz çizimine çok alışığım garip geliyor

Eğer CGI izlemeye alışkın değilsen 2016 ve 2017 serilerinden uzak dur derim.1997 yapımı çok daha iyi ve beni mangasına başlatan asıl seridir.Ama seriyi gerçekten merak ediyorsan mangasını okumalısın.MAL'a bak orda top 250 mangada Berserk birinci sıradadır ve 1989'dan beri devam ediyor.189 anime izlemişim hayatımda ve cidden Berserk'in hikayesi beni en çok etkileyen animeydi.Burada kimse sorsan herkes mangasını takip ediyor ama yeni çıkan CGI serilerini herkes izlemiyor.
  • KanameSama kullanıcısına yanıt
    Berserk'in animesini izlemiştim ben bide nasıl becerdiysem,mangasını okumak varken

O yüzden suphe ettim zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 7 Nisan 2017; 21:15:30 >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.