Şimdi Ara

BERSERK ベルセルク (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
9
Favori
26.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

Mangasını düzgün okuyacağım bir site bilen varsa ilk serinin sonundan itibaren okumaya başlayacağım ( bazı sitelerde reklamdan okunmuyor cepten okuyorum genelde ) son bölüme gelirsek
    aradan baya zaman geçti ama sanki bu Casca hamile gibi geldi bana Griffith den, bebeğe benziyor onu kollayan iblis vari şey

Buldum okumaya bașladım ilk animeden sonra yenisi ile uçurum var arada hatta son mesaj nasıl da anlamsız kaldı hatta ilk seride bile çok yer atlanmıș en baștan bașladım okumayıda severim nerdeyse yeni seriye yetiștim tavsiye verenlere teșekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miayke

Vay be bu konuya en son 2011 de mesaj atmışım tekrardan berserk görünce nostalji oldu:D Bu arada yeni seri gerçekten kalitesiz bir yapım olmuş. Belki de bugüne kadar oluşturulan en güzel evrenlerden biri olan berserk evreni bu kadar yüzeysel ve saçma anlatılmamalı. Resmen hakaret ediyorlar seriye. Orjinal serideki seslendirmeler ve müziklerin eksikliği bile hissediliyor. Ayrıca berserk'in çizimleri zaten güzeldi ilk seride mangaya sadık şekilde animasyon haline getirilmişti ama bu seride işin içine cgi katarak bunun da içine etmişler. Berserk'in kendine has tarzını yoketmişler. Sanırım yeni serinin soundtrack'inde eski seriden susumu hirasawa'nın forces parçasını tekrardan revize edip uyarlamışlar. Birkaç yerde eski seriden tanıdık melodiler duydum. Susumu hirasawa ile çalışmışlar tekrar ama nerde o behelit ve gatts parçası?

Eski serinin soundtrack'i ile mangasını okumak büyük zevk vermişti zamanında, mangaya yeni başlayacaklara da tavsiye ederim orjinal serinin ost'si ile okuyun mangayı. Penpals - Tell Me Why openingi nerde şimdi ki nerde. Bir bütün olarak harika bir seriydi orjinali.
    Altta yazdığım parçaları tavsiye ederim. Eski seriyi izleyip de mangadan devam etmemiş olanlar için güzel nostalji olur bunlar eşliğinde mangayı okumak. Özellikle gatts theme favorimdir.
    Susumu Hirasawa - Forces
    Penpals - Tell Me Why
    Silver Fins - Waiting So Long
    Berserk - Behelit
    Berserk - Gatts Theme
    Berserk - Earth

Aynen katılıyorum
  • 3. bölüm çok güzeldi.
  • 5. bölüm harikaydı.

• HAIII YOOOO! "Forces" müziğinden bile daha fazla gaza getiriyor.
  • Yok abi olmamış bu anime ya. Yeni çıkan final fantasy filmi gibi olmalıydı berserk bence. İzliyorum ama istemeyerek izliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En azından kısa kesecekler seriyi de bizde bu katliama daha az dayanacağız.12 bölüm olacakmış.

Kaynak:http://www.animenewsnetwork.com/daily-briefs/2016-08-11/2016-berserk-anime-listed-at-12-episodes/.105269
  • Önce ki tanıtımlarda 25 bölüm olacağı yazıyordu, umutlanmıştım Mozgus'dan sonrasını da işlerler diye ama anlaşılan bir an önce Mozgus ile yüzleştirip bitirecekler. Asıl olaylar da daha sonra başlıyor oysa, kim bilir ne zaman yapılır yeni bir anime. Mangası da kırk yılda bir çıkıyor zaten, izlemesi de okuması da eziyet resmen.
  • Bugün son bölümü yayınlanıyor ve 2017'de ikinci sezon başlıyor. (reddit'te bu şekilde yazıyor.) Olursa Berserker zırhıyla görürüz.
  • Aramı veriyorlar ? Mangasını güncele kadar komple okumuştum ama izlemeside ayrı zevkli oluyordu. Bence bu kadar beklenmez.
  • Reddit'te gördüğüm doğruymuş. 2017 baharında çıkıyor ikinci sezon. 12. bölümün sonunda ikinci sezona ait gösterilen tek şey Berserker zırhıydı. Umarım daha iyi bir sezon olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanYeE

Reddit'te gördüğüm doğruymuş. 2017 baharında çıkıyor ikinci sezon. 12. bölümün sonunda ikinci sezona ait gösterilen tek şey Berserker zırhıydı. Umarım daha iyi bir sezon olur.

Evet 2. sezonun 2017 de geleceği doğruymuş.O zırhı CGI içinde göreceğiz bir de.En azından bu seri mangaya olan popülariteyi arttırmış gibi duruyor.Bari Miura iyi kullansın bunu da bir Hiatus'a daha sokmasın.
  • Reklamsız veya ücretli üyeliği olan adam akıllı bir manga sayfası var mı okuyabileceğim?

İngilizce veya Türkçe olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merdomable

Reklamsız veya ücretli üyeliği olan adam akıllı bir manga sayfası var mı okuyabileceğim?

http://manga-tr.com/manga-berserk.html
  • Mangaya 2017'nin erken dönemine kadar ara verilmiş. En son 347. sayı çıktı.
    http://www.animenewsnetwork.com/news/2016-09-21/berserk-manga-goes-on-hiatus-until-early-2017/.106725
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Merdomable

Reklamsız veya ücretli üyeliği olan adam akıllı bir manga sayfası var mı okuyabileceğim?

http://manga-tr.com/manga-berserk.html

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

quote:

Reddit'te gördüğüm doğruymuş. 2017 baharında çıkıyor ikinci sezon. 12. bölümün sonunda ikinci sezona ait gösterilen tek şey Berserker zırhıydı. Umarım daha iyi bir sezon olur.

Evet 2. sezonun 2017 de geleceği doğruymuş.O zırhı CGI içinde göreceğiz bir de.En azından bu seri mangaya olan popülariteyi arttırmış gibi duruyor.Bari Miura iyi kullansın bunu da bir Hiatus'a daha sokmasın.

Hiatus'a sokmasın dedin adam iki gün sonra Hiatus'a soktu. Akıl alır gibi değil, bu manganın sonu gelmez artık.
  • Manga 347 çok fena bir yerde sonlandı, okuyan için küfür gibi son.
    Farnese ve Schierke'nin neler hissedeceğin ve bundan sonra her şeye dair bakış açıları nasıl olacak müthiş bir merak içerisindeyim.
    2017'nin ilk çeyreğine kadar da ara verilmiş, yeminle çatlayacağım.
  • İlk animesi bitince mangayı okumaya başladım. Şuan 130'lardayım. Hikaye sarıyor ama bu manganın %99'u kötü karakter herhalde, kimseye güvenilmiyor
  • Arkadaşlar seriye başlamak istiyorum. Günümüz ve 90lar serileri arasındaki farklar nelerdir, hangisinden baslamamı önerirsiniz? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.