Şimdi Ara

BERSERK ベルセルク (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: mr.yilanci
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
635
Cevap
9
Favori
26.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gogildan svp diye arayip bulabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Birinci ve ikinci bölüm arasında atlanmış bir 600 sayfacık var. Güzel hazırlamışlar bu bölümü, eğer sahne kesmezlerse sonra ki bölüm bayağı çılgın olacak.

Bu yazıyı okudum direk mangaya geçiyorum. 600 sayfa derken ciddi misin ?
  • Kaneki Ken kullanıcısına yanıt
    Bu yapım 97'nin devamı, 97'de chapter 13'ün ortalarında bitiyor. 2016 yapımı ise chapter 16'ın ortalarında başlıyor, arada 600 küsür sayfalık bir kısım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyAlchemist

60fps de izleyin bence daha hoş oluyor
    gogildan svp diye arayip bulabilirsiniz

Nerde buldun bölümlerin 60 fpsli versiyonlarını?
  • quote:

Bu yapım 97'nin devamı, 97'de chapter 13'ün ortalarında bitiyor. 2016 yapımı ise chapter 16'ın ortalarında başlıyor, arada 600 küsür sayfalık bir kısım var.

Teşekkür ettim ya bende ilk anime serisinin bittiği yerden devam ediyor sandım, haftadan haftaya eziyet çekeceğime mangaya başlayayım.
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    svp programin adi:)program sayesinde 60fps oluyor.programi yukleyince 24 fps videolar mpc ile acildiginda 60fps oynatiyor.mpc ile actiğiniz tum videolar artik 60fps oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

quote:

Teşekkür ettim ya bende ilk anime serisinin bittiği yerden devam ediyor sandım, haftadan haftaya eziyet çekeceğime mangaya başlayayım.

Mangayı baştan sona okumanı öneririm. Daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

quote:

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

quote:

Mangayı baştan sona okumanı öneririm. Daha iyi olur.

Alıntıları Göster
    Bu animeye başlarken çok önyargılı başladım çünkü movie'leri hiç sevmemiştim. Shitty laggy animations şeklinde olur bu da diyordum fakat beklediğim kadar rezalet olmadı. Guts'ın seslendirmeni iyi iş çıkarıyor. Özellikle OP çok hoşuma gitti. 2.bölümde Casca ameliyat ile beyazlamış maşallah. Orası oldukça weird shit olmuştu
  • eski seriyi izlemedim. direk bu 2016 olandan başlasam konu anlamada sıkıntı olur mu? çok monoton geldi eski seri nedense ilk üç bölümü izledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmoslu

eski seriyi izlemedim. direk bu 2016 olandan başlasam konu anlamada sıkıntı olur mu? çok monoton geldi eski seri nedense ilk üç bölümü izledim.

Eski seriyi izlemeni tavsiye ederim. Muazzam bir hikayeye sahip, ayrıca yeni animenin geride kalan bölümlerini anlatıyor. 1. bölümü unutarak 4. bölümden devam etmeni öneririm.
  • quote:

eski seriyi izlemedim. direk bu 2016 olandan başlasam konu anlamada sıkıntı olur mu? çok monoton geldi eski seri nedense ilk üç bölümü izledim.

Golden Age filmlerini izlemen lazım. 2016 animesi filmlerin devamı. Eski seriyi istersen izle, istemezsen izleme.
  • quote:

quote:

Golden Age filmlerini izlemen lazım. 2016 animesi filmlerin devamı. Eski seriyi istersen izle, istemezsen izleme.

Tv serisi de Golden Age arc'ını anlatıyor, film ve tv serisi arasında anlattıkları hikaye olarak bir fark yok. Hatta bu noktada filmi önermek mantıklı değil zira film, tv serisine göre mangadan daha az içerik kullanıyor. Üstelik cgi bir yapım olması da cabası.

@kozmoslu

Yeni seri direk devam olduğu için Golden Age hikayesini bilmek zorundasın, yoksa anlamazsın. Tv serisine hazır başlamışsın devam et.
  • quote:

quote:

quote:

Tv serisi de Golden Age arc'ını anlatıyor, film ve tv serisi arasında anlattıkları hikaye olarak bir fark yok. Hatta bu noktada filmi önermek mantıklı değil zira film, tv serisine göre mangadan daha az içerik kullanıyor. Üstelik cgi bir yapım olması da cabası.

@kozmoslu

Yeni seri direk devam olduğu için Golden Age hikayesini bilmek zorundasın, yoksa anlamazsın. Tv serisine hazır başlamışsın devam et.

2016 serisi önceki seri olarak filmleri kullanıyor, 97 serisini değil. Diğer taraftan 97 serisinin düzgün bir sonu yok. Onu bitirip filmleri izlemeden direkt 2016 serisine atlarsa serileri birleştirmekte zorlanır. Hoş bana kalsa manganın tamamını okumasını öneririm.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@kozmoslu

2016 serisi önceki seri olarak filmleri kullanıyor, 97 serisini değil. Diğer taraftan 97 serisinin düzgün bir sonu yok. Onu bitirip filmleri izlemeden direkt 2016 serisine atlarsa serileri birleştirmekte zorlanır. Hoş bana kalsa manganın tamamını okumasını öneririm.

Alıntıları Göster
    2. bölümde güzeldi. Her seferinde tekrarlıyorum ama şu animasyonları yaparken hiç izlememişler mi çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

2. bölümde güzeldi. Her seferinde tekrarlıyorum ama şu animasyonları yaparken hiç izlememişler mi çok merak ediyorum.

Kalite kontrol denen birşey var. Bonzai kullanıp yapmışlar sanki o sahneleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Kalite kontrol denen birşey var. Bonzai kullanıp yapmışlar sanki o sahneleri

Alıntıları Göster
    Yeni animedeki CGI sizi rahatsız ediyorsa filmler kalıcı körlük yaratabilir o halde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alondate

Yeni animedeki CGI sizi rahatsız ediyorsa filmler kalıcı körlük yaratabilir o halde

Alıntıları Göster
    acıkcası horse rape sahnesini gormeyi beklemiyordum,

lakin gogusler garip arkadas sansur olsa daha iyi olurdu

bu arada anime , lost children arc'nı atlamıs, okumanızı tavsiye ediyorum, mangada chapter 95-100 arası baslıyordu sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onvious -- 15 Temmuz 2016; 21:50:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

acıkcası horse rape sahnesini gormeyi beklemiyordum,

lakin gogusler garip arkadas sansur olsa daha iyi olurdu

bu arada anime , lost children arc'nı atlamıs, okumanızı tavsiye ediyorum, mangada chapter 95-100 arası baslıyordu sanırım.

Alıntıları Göster
    3. bölümü de izledim daha da bakacağımı sanmıyorum. Grafiklerin farklı olması bir noktadan sonra farkedilmiyor. Aynı duyguları Kingdom'ı izlerken de yaşamıştım sonra alışıyor insan ama konunun bir ordan bir burdan alınıp birleştirilmesi, kafalarına göre takılmaları resmen Berserk'i öldürmüş. O da yetmiyormuş gibi Guts susmuyor arkadaş susmuyor, nasıl bir çaka satmaysa o, yemin ediyorum 3. bölümü izlerken Guts'dan tiksindim. Bu arada göğüsleri komple açık bırakıp meme uçlarını çizmemekte neyin kafası onuda anlamış değilim. Madem rahatsız oluyorsun bundan hiç açma arkadaş. Resmen rezillik, nereden tutsan elinde kalıyor.
  • Her ne kadar kendimi avutmaya çalışsamda olmamış be abi. Berserk animesi böyle olmamalıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

Her ne kadar kendimi avutmaya çalışsamda olmamış be abi. Berserk animesi böyle olmamalıydı
    Hemen indirmeye başladım görünce şaşırdım aradan ne kadar zaman geçti yeniden bu yapımı aktif etmişler,
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.