Şimdi Ara

BERSERK ベルセルク (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
9
Favori
26.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar yeni cikicak olan seri hatta cikan seri , ilkinin devami mi yoksa ilkinin aynisi mi ?

Fma-fma bro gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

Arkadaslar yeni cikicak olan seri hatta cikan seri , ilkinin devami mi yoksa ilkinin aynisi mi ?

Fma-fma bro gibi

Devamı kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

IGN 8.5 vermiş??

http://uk.ign.com/articles/2016/07/01/berserk-episode-1-the-branded-swordsman-review

BERSERK ベルセルク

İnceleyen ağır berserk fanıdır kesin Şaka maka o kadar puan verilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

quote:

IGN 8.5 vermiş??

http://uk.ign.com/articles/2016/07/01/berserk-episode-1-the-branded-swordsman-review

BERSERK ベルセルク

İnceleyen ağır berserk fanıdır kesin Şaka maka o kadar puan verilmez

Alıntıları Göster
    Adam baya üzülmüş yahu. İzlerken bile yıkıldım
  • Ben beğendim ama animasyonlar çoğu zaman yapay duruyordu. Onun haricinde güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Ben beğendim ama animasyonlar çoğu zaman yapay duruyordu. Onun haricinde güzeldi.

Benimde beğendim noktalar var sonuçta blackswordman hali yani boru değil. Ama animasyonlara biraz daha özenebilirlerdi. Bluray versiyonunda daha +18 sahneler olabilir belki.
  • Beyler o değilde animenin MAL puanı 6 civarı. Tamam beklediğimiz gibi olmadı ama bu kadar da düşük puan verilmemeli
  • quote:

Beyler o değilde animenin MAL puanı 6 civarı. Tamam beklediğimiz gibi olmadı ama bu kadar da düşük puan verilmemeli
    Mal puanlarına hiç bir zaman güvenmedim çünkü yeni gelen her animeyi şişire puan veriyorlar.Çoğu abartı ve daha bir bölüm çıkmışken puan vermek saçma.
  • Beyler berserke baslicam ilk cikan seriye mi the golden age arcina mi basliyim, hangisi daha iyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknesss45 -- 3 Temmuz 2016; 18:54:23 >
  • quote:

Berserk oyunu geliyor beyler
    Umarım güzel olur. Aslında çok güzel rpg serisi çıkar ama olsun.
    https://www.animenewsnetwork.com/news/2016-06-12/omega-force-reveals-berserk-musou-game-for-ps4-ps3-ps-vita-pc/.103133
    Hadi çizimlere ve animasyonlara neyse dedim ki zaten çizimlere çok takan birisi değilimdir yadırganan ajini dahi çok severek izlemişliğim var.Fakat şu sansür meselesi hiç hoş değil.Yeterince karanlık değil anime.Yani Berserk'in ruhuna ihanet edildi

Ayrıca bir takım arcları atlayacağı duyumunu aldım.Gerçi umarım öyle olmaz.Mesela elf köyü gibi(biliyorum adı o değil ) Sözüm o ki hikayede tam değil iyi uyarlama hak getire

Mangası tartışmasız 10 alan serinin oluru ilk sezonu 7.5 ikincisi ise 6.Yani MAL dakiler düşük vermiş değil

Berserk bu çamurdan olsa izlenir orası ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 3 Temmuz 2016; 20:26:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknesss45

Beyler berserke baslicam ilk cikan seriye mi the golden age arcina mi basliyim, hangisi daha iyi?

Golden Age izlemedim CGI anime pek sevmezdim doğrusu sanırım 98 yapımı idi ben onu daha çok sevmiştim
  • Skull.knight
  • quote:

Orijinalden alıntı: GorThaurS

Skull.knight
    Oyunu PC ye geliyor mu ?
  • VII_outLaw kullanıcısına yanıt
    Evet kardeş geliyor
  • quote:

Evet kardeş geliyor
    Arkadaşlar ilk 2 bölüm çıkmış yine çok sardı ya :) gömülün çok hoş olmuş.
  • darknesss45 kullanıcısına yanıt
    Önce mangayı oku. Sonra 97 yapımı animeyi izle. En sona da filmleri izlersin.
  • 2.bölümü beğendim. Diyalog ağırlıklıydı ve müziklerle etkili oldu. Aksiyon sahneleri hala kötü. Ama berserk bu sonuçta
  • quote:

2.bölümü beğendim. Diyalog ağırlıklıydı ve müziklerle etkili oldu. Aksiyon sahneleri hala kötü. Ama berserk bu sonuçta
    Bu bölüm biraz daha iyiydi ama Casca'yı neden bu kadar beyaz yapmışlar bu seride? 1997 yapımıyla arasında çok fark var.

BERSERK ベルセルク

BERSERK ベルセルク
  • quote:

Bu bölüm biraz daha iyiydi ama Casca'yı neden bu kadar beyaz yapmışlar bu seride? 1997 yapımıyla arasında çok fark var.

BERSERK ベルセルク

BERSERK ベルセルク

Evet o kötü olmuş maalesef.
  • quote:

quote:

BERSERK ベルセルク

BERSERK ベルセルク

Evet o kötü olmuş maalesef.

Alıntıları Göster
    Birinci ve ikinci bölüm arasında atlanmış bir 600 sayfacık var. Güzel hazırlamışlar bu bölümü, eğer sahne kesmezlerse sonra ki bölüm bayağı çılgın olacak.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.