Şimdi Ara

BERSERK ベルセルク (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
9
Favori
26.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Düştü mü bölüm?

fan çeviriler horruble sub sanırım crunchyrollden alınma değil mi daha crunchyrollde yayınlanmadı

Edit: saat 17:30 da yayınlanacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kızgınjapon -- 1 Temmuz 2016; 12:55:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızgınjapon

quote:

Düştü mü bölüm?

fan çeviriler horruble sub sanırım crunchyrollden alınma değil mi daha crunchyrollde yayınlanmadı

Edit: saat 17:30 da yayınlanacak

Teşekkürler. Haftasonu bakarım rahat rahat TV'de o zaman.
  • Bölüm zorrente(nyaa) düşmüş beyler. Gece izleriz çevrilirse İzleyen bir arkadaş sansürlü dedi ama bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 1 Temmuz 2016; 19:26:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

Bölüm zorrente(nyaa) düşmüş beyler. Gece izleriz çevrilirse İzleyen bir arkadaş sansürlü dedi ama bakalım
    Beyler /r/anime den geliyorum.Yorumlara bakılırsa çoğu kişi CGI ve animasyon konusunda çok şikayet etmişler.Yani beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 1 Temmuz 2016; 19:37:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Beyler /r/anime den geliyorum.Yorumlara bakılırsa çoğu kişi CGI ve animasyon konusunda çok şikayet etmişler.Yani beklentilerinizi fazla yüksek tutmayın derim.

Benim için sorun değil alıştırdım kendimi buna. Ama çok sansür var mı? O önemli işte. Mangadaki gibi olmaz kesinlikle ama diğer animelerden ciddi şekilde ayrılması gerekiyor bu konuda.
  • Böyle bir seriye sansür mu yapılır?
  • quote:

Böyle bir seriye sansür mu yapılır?

Yapılmaması gerekiyor ama yapılacak çünkü çok ağır sahneler var. Tv serisi değilde ova olarak yapılsaydı belki olmazdı ama durum bu. Mangadaki gibi olmaz anime büyük ihtimal.
  • quote:

quote:

Böyle bir seriye sansür mu yapılır?

Yapılmaması gerekiyor ama yapılacak çünkü çok ağır sahneler var. Tv serisi değilde ova olarak yapılsaydı belki olmazdı ama durum bu. Mangadaki gibi olmaz anime büyük ihtimal.

Alıntıları Göster
    Manganın yeni bölümü çıkmış haberimiz bugün oldu.
    Guts tayfası Griffith ve elfler hakkında bilgi sahibi oldular, öğrenmeye devam edecekler. Bir çok ekşın geleceğinin habercisi oldu son chapter.
    Animeyi de indiriyorum şu an beklenti minumum seviyede olarak izleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanYeE

Manganın yeni bölümü çıkmış haberimiz bugün oldu.
    Guts tayfası Griffith ve elfler hakkında bilgi sahibi oldular, öğrenmeye devam edecekler. Bir çok ekşın geleceğinin habercisi oldu son chapter.
    Animeyi de indiriyorum şu an beklenti minumum seviyede olarak izleyeceğim.

Alıntıları Göster
    hayatımda izlediğim en kötü cgi , animasyon, anime uyarlaması diyebilirim.
    aslında izlemedim tam olarak. ilk 5-10 dkyı izledim. sonrasında bi değişiklik var mı diye atlaya atlaya bitirdim bölümü.
    ne müzik olmuş, ne çizim olmuş. azıcık berserk ruhunu taşısa yine izlerdim ama bu seri berserk mangasına hakarettir.
    kalitenin ve atmosferin değişeceğini düşünmediğimden böyle söylüyorum.
    mümkünse bu adaptasyonu yapan stüdyo kapatılsın arkadaş bu nedir böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reppu

aslında izlemedim tam olarak. ilk 5-10 dkyı izledim. sonrasında bi değişiklik var mı diye atlaya atlaya bitirdim bölümü.
    ne müzik olmuş, ne çizim olmuş. azıcık berserk ruhunu taşısa yine izlerdim ama bu seri berserk mangasına hakarettir.

Fazla beklentiye girmeden izleyin. Filmlerinden bile kötü gözüküyorsa bilemem ama bakacaz. Yada fazla bütçe ayırmamışlar. Neyse ilk bölümden üzülmeye gerek yok o kadar.
  • quote:

Saçmalamışsın. Berserk hayranı olan bir insan nasıl 5-10 dakika izleyip berbat der anlayamıyorum. Bazı konular zevk meselesi ama önyargılı davranıp 5 dakika izleyip de çok kötü demek anlamsız.
    --

Evet minumum beklenti ile izledim yorumlarım şöyle;

Guts tasarımı daha iyi olabilirdi 6.5/10
    Karakter çizimleri güzel özellikle Puck 8.5/10
    Arkaplan tasarımı anime için oldukça iyi 9/10
    Müzikler ilk bölüm için gayet güzel. 8/10 / Müzikler daha gösterişli ve sert geldi bana, bazı izleyiciler sevmeyebilir.
    Efektlerde fazla sıkıntı yok 7/10
    Seslendirmeler ilk animeye göre daha iyi 9/10

Kötü olan kısmı söyleyeyim. Hikaye manganın oldukça dışarısına çıkmış, çıkmaya devam edecek gibi. Hatırladığım kadarıyla çoğu sahneler mangada yok. Pek çok sahnede atlanmış. Anime cast'inde cadı yoktu ama ilk bölümde gözüktü. Intro'da olabilir tam olarak emin değilim. Manga dışına çıkmasını saymazsak benden ilk bölüme 8/10 alır, tavsiye edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanYeE -- 1 Temmuz 2016; 22:17:31 >
  • quote:

quote:

Saçmalamışsın. Berserk hayranı olan bir insan nasıl 5-10 dakika izleyip berbat der anlayamıyorum. Bazı konular zevk meselesi ama önyargılı davranıp 5 dakika izleyip de çok kötü demek anlamsız.
    --

Evet minumum beklenti ile izledim yorumlarım şöyle;

Guts tasarımı daha iyi olabilirdi 6.5/10
    Karakter çizimleri güzel özellikle Puck 8.5/10
    Arkaplan tasarımı anime için oldukça iyi 9/10
    Müzikler ilk bölüm için gayet güzel. 8/10 / Müzikler daha gösterişli ve sert geldi bana, bazı izleyiciler sevmeyebilir.
    Efektlerde fazla sıkıntı yok 7/10
    Seslendirmeler ilk animeye göre daha iyi 9/10

Kötü olan kısmı söyleyeyim. Hikaye manganın oldukça dışarısına çıkmış, çıkmaya devam edecek gibi. Hatırladığım kadarıyla çoğu sahneler mangada yok. Pek çok sahnede atlanmış. Anime cast'inde cadı yoktu ama ilk bölümde gözüktü. Intro'da olabilir tam olarak emin değilim. Manga dışına çıkmasını saymazsak benden ilk bölüme 8/10 alır, tavsiye edilir.

Alıntıları Göster

Asıl siz saçmalamayın ,anime zaten 20 dk .
    1 dk sı bile yeter bu saçma uyarlamayı yorumlamak için.
    O kadar yüksek puan verebilmek için hiçbişeyden anlamayan standartları düşük ötesi bi zevke sahip olmak gerekir.
    Beklenti zaten yoktu , düşük beklenti demiyorum. Yoktu.
    Mangayı defalarca okumuş biri olarak tekrar söylüyorum , bu seri mangaya hakarettir.
    Miura nın sanatına hakarettir. Adam nasıl onaylamış hayret edilesi. Belkide evinde sövüyodur şu an.
    BERSERK ベルセルク
    BERSERK ベルセルク
    BERSERK ベルセルク
    5 fpsde dudak animasyonuna uymayan dublaj çok iyi 9/10, ten rengi açılmış casca güzel bi ayrıntı olmuş 8/10.
    ama beklenti az çaktırmayın.
    Neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reppu -- 1 Temmuz 2016; 23:03:09 >
  • quote:

Asıl siz saçmalamayın ,anime zaten 20 dk .
    1 dk sı bile yeter bu saçma uyarlamayı yorumlamak için.
    O kadar yüksek puan verebilmek için hiçbişeyden anlamayan standartları düşük ötesi bi zevke sahip olmak gerekir.
    Beklenti zaten yoktu , düşük beklenti demiyorum. Yoktu.
    Mangayı defalarca okumuş biri olarak tekrar söylüyorum , bu seri mangaya hakarettir.
    Miura nın sanatına hakarettir. Adam nasıl onaylamış hayret edilesi. Belkide evinde sövüyodur şu an.
    BERSERK ベルセルク
    BERSERK ベルセルク
    BERSERK ベルセルク
    5 fpsde dudak animasyonuna uymayan dublaj çok iyi 9/10, ten rengi açılmış casca güzel bi ayrıntı olmuş 8/10.
    ama beklenti az çaktırmayın.
    Neyse

Alıntıları Göster
    Manganın dışına çıkmışsa benim için bitmiştir. Ben bu seriyi vahşet sahneleriyle sevdim. En ufak yumuşatma benim için kayıptır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lithium

Manganın dışına çıkmışsa benim için bitmiştir. Ben bu seriyi vahşet sahneleriyle sevdim. En ufak yumuşatma benim için kayıptır.

O zaman hiç bakma kardeş. O sahneleri animede görmek imkansız. Bu tip animede piyasada olmadığına göre izleyeceğiz. İleriki bölümlerde biraz daha düzeltmişlerdir belki ama sanmıyorum. Tv serisi olması zaten sansürlü olacağının belirtisiydi. Bluray versiyonu belki sansürsüz olabilir.
  • Bu ne iğrenç animedir arkadaş.
    Berserk değil trt'deki keloğlan sanki.
    Çok kötü olmuş animasyon.Çizimler çok kötü.
    Manganın da dışına çıkmış ztn.
  • Kara Kılıç Ark'ının %90'nı silinip sonraki kısma geçmişler gibi. Ne anladım ben şimdi bu işten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Kara Kılıç Ark'ının %90'nı silinip sonraki kısma geçmişler gibi. Ne anladım ben şimdi bu işten?
    İlk bölümü izledim ve ne yalan söyleyeyim beğenmedim. Mangadaki gibi olmayacağını biliyordum. Ama en azından hikaye manga çizgisinde gider diye tahmin ediyordum biraz değiştirilmiş. Animasyonlar dövüş sahnelerinde berbat diğer sahnelerde kabul edilebilir. Ya iyi bütçe ayırmadılar yada mangaka sadece parayı düşünüp üstünkörü birşeyler yapıp berserk severleri mutlu etmeye çalışmış. İleriki bölümlere bakıcaz ama kaç bölüm olacak acaba. 13 bölüm falan yaparlarsa küfürlük olay olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 2 Temmuz 2016; 16:03:23 >
  • quote:

İlk bölümü izledim ve ne yalan söyleyeyim beğenmedim. Mangadaki gibi olmayacağını biliyordum. Ama en azından hikaye manga çizgisinde gider diye tahmin ediyordum biraz değiştirilmiş. Animasyonlar dövüş sahnelerinde berbat diğer sahnelerde kabul edilebilir. Ya iyi bütçe ayırmadılar yada mangaka sadece parayı düşünüp üstünkörü birşeyler yapıp berserk severleri mutlu etmeye çalışmış. İleriki bölümlere bakıcaz ama kaç bölüm olacak acaba. 13 bölüm falan yaparlarsa küfürlük olay olur

Alıntıları Göster
    İyi yanı Miura gelecek sayıyı 22 Temmuz'da çıkaracak büyük ihtimalle.Sırf bunun için manga o kadar ara vermişti.Bu endüstride en sevmediğim şey malesef sırf para için böylesi yapımların içine ediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

İyi yanı Miura gelecek sayıyı 22 Temmuz'da çıkaracak büyük ihtimalle.Sırf bunun için manga o kadar ara vermişti.Bu endüstride en sevmediğim şey malesef sırf para için böylesi yapımların içine ediyorlar.

Alıntıları Göster
    Ben çoğu görüşün aksine anime olarak başarılı buldum. Pek çok bölümün atlatılması ve değiştirilmesi iyi değil tabiki ama ne kadar fazla izleyebilirsem kar olarak düşünüyorum. Fragmanların neredeyse tamamı ilk bölümden alınmış, diğer bölümlerin nasıl olacağı hakkında hiç bir fikrim yok bu da beni meraklandırıyor açıkçası.
  • quote:

Ben çoğu görüşün aksine anime olarak başarılı buldum. Pek çok bölümün atlatılması ve değiştirilmesi iyi değil tabiki ama ne kadar fazla izleyebilirsem kar olarak düşünüyorum. Fragmanların neredeyse tamamı ilk bölümden alınmış, diğer bölümlerin nasıl olacağı hakkında hiç bir fikrim yok bu da beni meraklandırıyor açıkçası.

Alıntıları Göster
    IGN 8.5 vermiş??

http://uk.ign.com/articles/2016/07/01/berserk-episode-1-the-branded-swordsman-review

BERSERK ベルセルク

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 2 Temmuz 2016; 20:38:51 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.