Şimdi Ara

BERSERK ベルセルク (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
635
Cevap
9
Favori
26.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Umarım güzel olur. Aslında çok güzel rpg serisi çıkar ama olsun.
    https://www.animenewsnetwork.com/news/2016-06-12/omega-force-reveals-berserk-musou-game-for-ps4-ps3-ps-vita-pc/.103133
  • Süper haberler geliyor bu sene berserke doyucaz galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeyyeHan

Harbiden rezalet, adam akıllı mangasını okuyamıyoruz. Animesiyle teselli oluruz derken onun da afedersiniz içine etmişler.

Alıntıları Göster
    yeni gelen video beni heyecanlandırma o müzikler o kasvetli ortam yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

yeni gelen video beni heyecanlandırma o müzikler o kasvetli ortam yok.

Alıntıları Göster
    Yeni oyun duyuruldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Yeni oyun duyuruldu.

Unutmadan not düşeyim bu oyun PS4/PS Vita ve PC için geliyor.Yeni animenin ilk bölümü de 1 Temmuz'da başlıyor.Manganın yeni bölümü yani 344. bölüm cuma günü yayınlanacak nihayet.

BERSERK ベルセルク

Görüldüğü üzere yeni anime Tower of Conviction Arc ı ele alacak.Mozgus'u göreceğiz.Benim endişelendiğim nokta o arctaki tüm o işkence ve çıplaklığın sansürlenecek olabilmesi.Özellikle hatırlarsanız Keçi başlı havarinin olduğu ritüel bölümün büyük ihtimal gösterilmeyeceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 22 Haziran 2016; 17:38:49 >
  • KanameSama kullanıcısına yanıt
    Mangadaki vahşet ve cinselliği animeye aktarmaları zor. En iyi uyarlama Shigurui bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Mangadaki vahşet ve cinselliği animeye aktarmaları zor. En iyi uyarlama Shigurui bence.
    Oyunun yeni Trailer'ı çıktı.Bu sefer dövüş mekanikleri görünüyor.Çıkış tarihi olarak videonun sonunda 9.21 demişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KanameSama -- 23 Haziran 2016; 14:24:22 >
  • Beyler bu yıl berserk'in yılı olacak.
    Yeni anime gelcek hem de puck'lu.Manga devam edicek üstüne bir de oyunu gelcek ps4'e hem de.
  • En sevdiğim arc geliyor
  • Manga şuan kaçıncı bölümde 342de kaldim
  • GorThaurS kullanıcısına yanıt
    344 oldu ama son sayı çevrilmedi galiba şuan için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

344 oldu ama son sayı çevrilmedi galiba şuan için.
    Evet Game of thrones final yaptığına göre artık tamamen berserke odaklanabilirim. Cuma günü anime başlıyor ve ertesi günde çevrilirse izleriz. Umarım güzel olur berserk. Yıllardır blackswordman halini bekliyorduk anime olarak ve sonunda geliyor. Berserk is coming
  • quote:

Evet Game of thrones final yaptığına göre artık tamamen berserke odaklanabilirim. Cuma günü anime başlıyor ve ertesi günde çevrilirse izleriz. Umarım güzel olur berserk. Yıllardır blackswordman halini bekliyorduk anime olarak ve sonunda geliyor. Berserk is coming

Alıntıları Göster

• gel artik
  • Gelsin bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Gelsin bakalım.
    98 Yılındaki animesini seyrettim beğenmedim.

Mangası daha iyi animeden,animede adam nasıl o hale geldi kim ne oldu nasıl oldu,yarımyamalak bırakmışlar,tanrının eli diyip duruyo başında tanrının eliyle ilgili hiçbişi yok,ilk başta kızı olan havariyi niye koymamışlar animeye hayret,orda çoğu şeyi açıklamışlar halbuki,yarımyamalak yapmazlarsa güzel anime olur değişik bir tarzı var adamın,antikahraman(insanları pek önemsemeyen) başkarakter vs iyi olmuş,çizimler o zaman için gerçekten çok iyi,hatta şu an bile gayet iyi.

Keşke adam daha seri çizseymiş,yazsaymış 100'e kadar filan okudum bitecek diye yavaş yavaş okuyorum,adam çok nadir çıkarıyormuş mangayı zaten onca yılda 300 kusur çıkmasından belli,oda'ya kızıyorduk bunu görünce şükrettim hakkaten.
  • quote:

10 numara

Bugün ilk bölüm start veriyor HYPE!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

98 Yılındaki animesini seyrettim beğenmedim.

Mangası daha iyi animeden,animede adam nasıl o hale geldi kim ne oldu nasıl oldu,yarımyamalak bırakmışlar,tanrının eli diyip duruyo başında tanrının eliyle ilgili hiçbişi yok,ilk başta kızı olan havariyi niye koymamışlar animeye hayret,orda çoğu şeyi açıklamışlar halbuki,yarımyamalak yapmazlarsa güzel anime olur değişik bir tarzı var adamın,antikahraman(insanları pek önemsemeyen) başkarakter vs iyi olmuş,çizimler o zaman için gerçekten çok iyi,hatta şu an bile gayet iyi.

Keşke adam daha seri çizseymiş,yazsaymış 100'e kadar filan okudum bitecek diye yavaş yavaş okuyorum,adam çok nadir çıkarıyormuş mangayı zaten onca yılda 300 kusur çıkmasından belli,oda'ya kızıyorduk bunu görünce şükrettim hakkaten.

Animesi mangası kadar ayrıntılı anlatmıyor haklısın ama sırf müzikleri ve hikayesi için ben ikinci bir sefer daha tekrarlamayı düşünüyorum.Forces,Aria,Indra,forces 2 gibi çok iyi müziklere sahip ve mangaka 89 yılından beri çizmesine rağmen hala rağbet gören bir mangadır.Yeni seri ile ilgiyi arttırdığında düzenli olarak yeni sayı yayınlar heralde.
  • KanameSama kullanıcısına yanıt
    Müzikleri fena deildi şu aaaah diye uzun hava çeken şarkı filan[8

Çizimler o zamanlar için hatta şu an için bile inanılmaz zaten,manganın konusu karakteride çok farklı hoşuma gitti,tarzını biraz barbar conana benzettim oda keser dururdu büyücü,yaratık demeden,kadınlar gene vardı bolca filan onuda severek okurduk,conanın çizimleride çok iyidir.

Ama animeyi beğenmedi başta tanrının eli şöledir böyledir diyor 25 bölümün en baş jeneriğinde,e hani nerde tanrının eli,adam öldümü kaldımı(gerçi daha 1. bölümden ölmeyeceğini biliyoruzda) nasıl kaçtı,kim bu eller,havariler herşeyi havada bırakıp kaçmışlar,halbuki şu kızı olan havari amcalı bölümü bari yapsalarmış biraz daha bilgi sahibi olurmuşuz,bide en azından nasıl kurtuldular,kşm kurtardı vs

Umarım şimdiki seride adamakıllı yaparlarda güzelce seyrederiz,gerçi sansür yer gibi heralde jojo gibi ama,98 deki kadar göstterseler yeter,yeterki hikayeyi öyle ortada bırakmasınlar,adam o kadar karanlık karakter yaratöış,tamda eh artık görürüz drken admın karakılıç ustası olduğu yerleri göremiyoruz bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redoracle

Müzikleri fena deildi şu aaaah diye uzun hava çeken şarkı filan[8

Çizimler o zamanlar için hatta şu an için bile inanılmaz zaten,manganın konusu karakteride çok farklı hoşuma gitti,tarzını biraz barbar conana benzettim oda keser dururdu büyücü,yaratık demeden,kadınlar gene vardı bolca filan onuda severek okurduk,conanın çizimleride çok iyidir.

Ama animeyi beğenmedi başta tanrının eli şöledir böyledir diyor 25 bölümün en baş jeneriğinde,e hani nerde tanrının eli,adam öldümü kaldımı(gerçi daha 1. bölümden ölmeyeceğini biliyoruzda) nasıl kaçtı,kim bu eller,havariler herşeyi havada bırakıp kaçmışlar,halbuki şu kızı olan havari amcalı bölümü bari yapsalarmış biraz daha bilgi sahibi olurmuşuz,bide en azından nasıl kurtuldular,kşm kurtardı vs

Umarım şimdiki seride adamakıllı yaparlarda güzelce seyrederiz,gerçi sansür yer gibi heralde jojo gibi ama,98 deki kadar göstterseler yeter,yeterki hikayeyi öyle ortada bırakmasınlar,adam o kadar karanlık karakter yaratöış,tamda eh artık görürüz drken admın karakılıç ustası olduğu yerleri göremiyoruz bile.
    Düştü mü bölüm?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.