Şimdi Ara

BERSERK ベルセルク (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
635
Cevap
9
Favori
26.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni Berserk animesinin ilk resmi teaserı yayınlandı.Bence beklentilerinizi minimuma indirip öyle izleyin.

Kişisel görüşüm:
    ŞAKA MISINIZ LAN SİZ?? Evet bunca yıldır düzgün birşeyler gelmesini beklerken karşınıza böyle bir fragmanla çıkılmasıyla böyle bir ithamda bulunarak çoğu kişinin duygularına tercüman olduğumdan eminim.Bu nasıl bir CGI? Böyle bir animasyon insanların ''PS2 oyunumu bu yoksa Dark Souls modu mu (ki Dark Souls 2 nin grafikleri bile bundan iyidir)?'' diye aklında soru işaretlerinden başka bir şey gelmiyor gerçekten.Manganın yaza kadar ertelenmesi bunun yüzünden miydi yani? Kısacası ben hayal kırıklığına uğradım ve bu konuda yabancı formlarda da herkes aynı görüşte.Umarım gelen eleştiriler doğrultusunda bir düzenleme yaparlar yoksa sıkı bir fan olmama rağmen bu filmi pas geçeceğim.
  • Yorumunu okuduktan sonra ne kadar kötü olabilir ki diye açtım ama az bile demişsin...Keşke dediğin gibi grafikler ds2 bile değil ds seviyesinde olsaydı izlenebilirdi.Bir an kendimi 2007 yılında onimusha nın bir pv sini izlemiş gibi hissetttim.Bunca yıldan sonra cidden o kadar fan'a yapılmış hakaret be teaser umarım böyle gelmez.Hayır madem böyle bir tarz da yapıcaksınız bari god eater seviyesinde olsaydı şuan ki haliyle cidden rezalet bir şey olmuş.
  • Beyler bence o kadar kötü değil moralinizi bozmayın.
    Müzikleri de iyiyse izlenir.Fena değil yani ben beğendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten çok kötüydü,sonuna kadar haklısınız ama maalesef 3 saniye sonra Berserk aşkım kabarıyor ve bağırmaya başlıyorum evde "Berseeeerrrk!" diye.

• o nasıl müzik
    o nasıl cgi
    filmlerden ders çıkarmadı mı bunlar?
    yine aynı studio yapmış anlaşılan.
    fanlar ne diyo umursayan yok heralde.
    ah ulan ah
    böyle malzeme anca böyle p.ç edilir.
    bi elinden tutan yokki sallasın ortalığı.
  • Berserk anime dünyasının yüzüklerin sfendisi benim gözümde. Eğer böyle gelirse tepki alacağı kesin. Yoğun tepki gösterirsek değiştirirler belki. Ayrıca anime serisi olarak gelecek ki böyle cıvıtmışlar. Ova olarak gelmesi yetişkinlere hitap etmesi açısından önemli ama günümüz animelerine bakarsak geniş kitleye hitap etmesi için kırpılacak gibi geliyor. Zaten 1997 yılındaki sürüm gibi olmaz. Çünkü tvde yayınlanması zor olur. O zamanlar yasaklarla karşı karşıya kalmıştı. Benim için filmlerindeki gibi olsa ve müzikleride 97'deki seri gibi olursa tadından yenmez ama şuan için kötü

• Berserk olsun çamurdan olsun arkadaşlar animenin tanıtımı bile değil sadece teaser trailer , yayınlanacak bölümlerden daha bir kare görüntü bile görünmemişken bu kadar moral bozmaya gerek yok, berserk geliyor ya BERSERK

• Puck olcak mı yeni animede?
    Bilgisi olan.

• Dalga geçilir gibi halen 3D Cgi ile 2D'yı karıştırıp o varlığını bşvile hissetmediğimiz müzik ile ve o 15-20 FPS arası vasat seviyedeki animasyonlar ve çizimlere rağmen halen mangası varken bu adaptasyon tercih ediliyorsa birşeylerin yanlış gittiğini görmemiz gerekiyor.Hem izleyici hem de geliştirici açısından.

• Tam yine mangaya ara verdik derken Mıura şaşırttı bizi , arkadaşlar yeni
    chapter 343 yayında

• quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Yeni Berserk animesinin ilk resmi teaserı yayınlandı.Bence beklentilerinizi minimuma indirip öyle izleyin.

Kişisel görüşüm:
    ŞAKA MISINIZ LAN SİZ?? Evet bunca yıldır düzgün birşeyler gelmesini beklerken karşınıza böyle bir fragmanla çıkılmasıyla böyle bir ithamda bulunarak çoğu kişinin duygularına tercüman olduğumdan eminim.Bu nasıl bir CGI? Böyle bir animasyon insanların ''PS2 oyunumu bu yoksa Dark Souls modu mu (ki Dark Souls 2 nin grafikleri bile bundan iyidir)?'' diye aklında soru işaretlerinden başka bir şey gelmiyor gerçekten.Manganın yaza kadar ertelenmesi bunun yüzünden miydi yani? Kısacası ben hayal kırıklığına uğradım ve bu konuda yabancı formlarda da herkes aynı görüşte.Umarım gelen eleştiriler doğrultusunda bir düzenleme yaparlar yoksa sıkı bir fan olmama rağmen bu filmi pas geçeceğim.

Söylediğin gibi herkes cgi'dan şikayetçi olmuş. Belki yarım saatte 15 defa izledim ama grafikleri düşünmek aklıma bile gelmedi. Artık öyle bir hale soktular ki Guts olsun çamurdan olsun. Manga desen yaza kalmış ki bi 19'luk okursun gerisi ne zaman çıkar Allah bilir. Aydan aya çıkmayacağını son chapterda küfür eder gibi yazmışlar. Şu teaser'dan başka elle tutulur hiçbir şey bırakmadılar kısaca. Ben 10 üzerinden 10 veriyorum.
  • 30 yasindayim izledigim ilk anime Bersekdi daha sonralari anime izlemeye calistim ama hicbiri ayni lezzeti ayni heycani vermedi bu anime de baska birsey vardi.Neyse yazin baslasin da izleyelim tekrar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarparian

30 yasindayim izledigim ilk anime Bersekdi daha sonralari anime izlemeye calistim ama hicbiri ayni lezzeti ayni heycani vermedi bu anime de baska birsey vardi.Neyse yazin baslasin da izleyelim tekrar.

Bundan sonra önerilerin etkisiyle shounenlere mı geçdiniz? Öyleyse eğer Berserk seinen bir yapımdır.Aynı tadı istiyorsanız seinenlere bir göz atmalısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarparian

30 yasindayim izledigim ilk anime Bersekdi daha sonralari anime izlemeye calistim ama hicbiri ayni lezzeti ayni heycani vermedi bu anime de baska birsey vardi.Neyse yazin baslasin da izleyelim tekrar.

Daha iyisi çıkmadı zaten.
  • Abi biri beni vursun öldürsün ya. Şu sayıyı cidden çok büyük keyif alarak okudum, çizimler yine ŞAHANE. Guts'ı yine iş başında gördük, Schierke'yi gördük, Serpico ( adamım ) yine yardırıyor, velet ve puck yine tebessüm ettiriyor. Vallahi eski dostlarımı görmüş gibi oldum. Sayının sonunda yazan yazı :
    Next Chapter - Summer 2016.
    Dalga mı geçiyon ya. Yapma bunu abi. Bunu yapma ya. Gözünü seveyim 3-4 senedir zaten toplasan 15 civarı sayı çıkardın. Tam dedik aha başladı aylık çıkarmaya, en az 6 aylık ara verdin. Abi gözünü seveyim kağıda bir şeyler çiziktir karala ayda bir koy önümüze onu da okuruz biz. Yaza kadar yok ne demek, bundan sonra düzensiz çıkacak ne demek ? İşin ne dayı ya ? İşportacısın da part-time mangakalık mı yapıyorsun ? Ayda 1 sayı çıkarıver işte.
    Çok doluyum şu an. :(
  • Kucuk bi ekip kurup amatorce de olsa biz bitirelim sunu is basa dustu

• Yeni Teaser geldi HYPE!

Bu Trailer'ı gördükten sonra biraz daha sevindim çünkü Susumu Hirasawa nın müziği+Puck+Isidro+Farnese de bu seride yer alacağa benziyor.Görünüşe göre 2D ve CG karışımı bir çizime sahip olacak seri.Nietzsche'nin sözü (mangada da vardı bu söz sanırım) ''He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster. And if you gaze long into an abyss, the abyss also gazes into you''
  • Berserk'in yeni temmuz ayında çıkacak yeni animesi ile ilgili bilgiler:
    http://www.animefantastica.com/berserk-2016-anime
  • Puck geliyor

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.