Şimdi Ara

BERSERK ベルセルク (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
9
Favori
26.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Animesi güzel filmi daha güzel. Mangasında eclipse e kadar gelip bıraktım. Mangası bitince devam etmeyi düşünüyorum. Güncele gelip yeni chapter beklerken can çekişen arkadaşım gibi olmak istemiyorum da :D
  • sezing kullanıcısına yanıt
    ben kentaro miura'yı anlıyorum, adam bir değişiklik istiyor hayallerini daha da fazla ertelemeden, aklındaki başka bir eseri iyice yaşlanmadan hayata geçirmek istiyor.

yalnız yetti ha bıktım lan ne bu, yaşlanıyoruz yeminle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

Gatsüüü

Berserk konusu ve geçtiği ortamı itibariyle çok güzel bir animedir.Tek üzüldüğüm tarafı grifit'İn gay olması xD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egehanß

Animesi güzel filmi daha güzel. Mangasında eclipse e kadar gelip bıraktım. Mangası bitince devam etmeyi düşünüyorum. Güncele gelip yeni chapter beklerken can çekişen arkadaşım gibi olmak istemiyorum da :D

işini biliyorsun :)

oha derken!
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Orijinalden alıntı: Egehanß

Animesi güzel filmi daha güzel. Mangasında eclipse e kadar gelip bıraktım. Mangası bitince devam etmeyi düşünüyorum. Güncele gelip yeni chapter beklerken can çekişen arkadaşım gibi olmak istemiyorum da :D

işini biliyorsun :)

oha derken!

adam gaymış

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

ben kentaro miura'yı anlıyorum, adam bir değişiklik istiyor hayallerini daha da fazla ertelemeden, aklındaki başka bir eseri iyice yaşlanmadan hayata geçirmek istiyor.

yalnız yetti ha bıktım lan ne bu, yaşlanıyoruz yeminle.

Orası öyle adam hayatını o mangaya adamış. aslında farklı birşeylerle meşgul olması onun için iyi ama inş. çıkardığı manga hiç beğenilmez yerlerde sürünür ki berserk i bir daha bırakmaz :D
  • Manga nisanda devam ediyor.
  • mangayı okudum, en son 334 çıktı, gigantomechia adlı eser de 7 bölümde bittiği için mutluyum. Okumayalı 1 yıldan fazla olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 13 Nisan 2014; 17:35:47 >
  • güzel ya, yeni anime söylentileri var mı :)
  • Bitirselerde dayı ölmeden finali okusak rezil etti güzelim seriyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mangasını güncel olarak çeviren bir Türk fansub ekibi var mıdır? Yoksa ingilizce okumak biraz zor oluyor.
  • Kara kılıç ustasının filminin konusu neden popüler değil,
  • Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    Büyük olasılıkla managa yılda 2-3 kere çıktığı için.

• Az önce 25 bölümü bitirdim, 98 yılında çevrilmiş oda, yenisi neden çıkmadı bu yapımın arkadaşlar anlam veremedim,
  • Animesini izledikten sonra mangasına devam ettim okuduğum ilk mangaydı. Geçenlerde son yayımlanan 336.chapterı da okudum. Gerçekten güzel sürükleyici bir yapım.
    Bu manganın sonunu görmeye ömrüm yetermi şüpheliyim adam canı ne zaman isterse o zaman çıkarıyor mangayı tutarlı bi çıkış tarihi de yok.
    Yeni bi film veya anime projesi falan yokmu arkadaşlar haberi olan gören duyan varmı???

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Kara kılıç ustasının filminin konusu neden popüler değil,

çocuklar korktuğu için hitap ettiği kitle ufak
  • Uzun bir aradan sonra tekrar yazacağım.

Son çekilen 3 bölüm halinde ki filmlerde müthiş olmuş özellikle act 3.
  • evet, daha geçen animesinden finali izledim, bir de act 3'ü izledim, sonları çok daha iyi göründü bana.

Tabi eski serinin müzikleri, o güzellik hiçbir yerde de yok doğrusu...

http://www.youtube.com/watch?v=8Ak_jATqoRc

ne günlerdi yaa...
  • yılda 1 chapter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

evet, daha geçen animesinden finali izledim, bir de act 3'ü izledim, sonları çok daha iyi göründü bana.

Tabi eski serinin müzikleri, o güzellik hiçbir yerde de yok doğrusu...

http://www.youtube.com/watch?v=8Ak_jATqoRc

ne günlerdi yaa...

Manganın birebir aynısı olmasından güzelliği :)

Eski hava yok ama böyle de güzeldi.

Bu müziklere yaklaşamamışlar bile. Açtımda bir tuhaf oldum yine yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 8 Mart 2015; 16:04:32 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.