Şimdi Ara

BERSERK ベルセルク (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
9
Favori
26.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüznü Şenlendiririm

2. filmin altyazısı çıkmış

daha dün araştıyorum da filmin kendisi yok malum yerlerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

NyaaTorrents te mevcut
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

NyaaTorrents te mevcut

eyv dediğin gibi herşey ortada alt yazıda mevcut e ne bekliyoruz.
  • Ovvv ovvv ovvvvvvvvvvvvvv Bugün çektim iki bölümü de HD olarak. Animasyonlar biraz değişik ama benim hoşuma gitti. 2'nin sonunda, devamı kışın çıkacak gibisinden bir şeyler yazıyordu. En geç mayısa düşse bari 3. film de

Mangadan zaten ses soluk yok. Öldü herhalde bu sefer
  • İlk sayfada yaklaşık 2 yıl önce Berserk tekrar çekilecek denmiş. Bu yeni seri 3. filmi 1 Şubatta çıkacak olan film serisi mi oluyor?
  • Hort gibi olmasın ama bir şey soracağım. Berserk son bölümünü izledim ama sonunu tam kavrayamadım, birkaç sorum olacak yardım edebilecek var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

Hort gibi olmasın ama bir şey soracağım. Berserk son bölümünü izledim ama sonunu tam kavrayamadım, birkaç sorum olacak yardım edebilecek var mı?

Soruları sorsaydın bunu yazana kadar

• Soru şu; Caska'ya ne oldu?
    Anime sonunda Gatts gözüküyor, ama nasıl kurtulduğunu ve neler olduğunu söylemiyor.
  • quote:

Soru şu; Caska'ya ne oldu?
    Anime sonunda Gatts gözüküyor, ama nasıl kurtulduğunu ve neler olduğunu söylemiyor.

Ne oluyo derken neyi kastettigini anlamadim ama Griffith hayaline ulasmak icin sevdiklerini feda edip apostle oluyo.Guts'i ve Caska'yi skull knight kurtariyo animede var miydi hatirlamiyorum.Sonrasinda Caska hafizasini kaybediyo cocuklasiyo falan onu mu soruyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Raist] -- 26 Ocak 2013; 22:09:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Raist]

quote:

Ne oluyo derken neyi kastettigini anlamadim ama Griffith hayaline ulasmak icin sevdiklerini feda edip apostle oluyo.Guts'i ve Caska'yi skull knight kurtariyo animede var miydi hatirlamiyorum.Sonrasinda Caska hafizasini kaybediyo cocuklasiyo falan onu mu soruyosun

İşte anime de o yok
    Skull Knight mı? Mangasında geçiyor galiba, mangasını okuyabileceğim yer var mı?
  • quote:

animede o soruların cevabını bulamazsın muhtar.
  • O zaman mecburen manga diyorsun ha, tamam bana uyar peki kaçıncı sayıdan başlamam gerek tam Animenin bittiği yerden devam etmek için. ?
  • quote:

O zaman mecburen manga diyorsun ha, tamam bana uyar peki kaçıncı sayıdan başlamam gerek tam Animenin bittiği yerden devam etmek için. ?

Baştan oku hocam. Böyle manga fazla gelmez. O yüzden alabileceğin maksimum zevki almaya bak. Çünkü çok fazla bekleyeceksin güncele gelince.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Noblesse

quote:

O zaman mecburen manga diyorsun ha, tamam bana uyar peki kaçıncı sayıdan başlamam gerek tam Animenin bittiği yerden devam etmek için. ?

Baştan oku hocam. Böyle manga fazla gelmez. O yüzden alabileceğin maksimum zevki almaya bak. Çünkü çok fazla bekleyeceksin güncele gelince.

Teşekkürler hocam, yarın temiz kafa ile okumaya başlayayım. Bu arada ikini film ne zaman bize gelir?
  • Bize?
  • İnternete düşmesi, çeviri yapılması anlamında hocam.
  • quote:

İnternete düşmesi, çeviri yapılması anlamında hocam.

2. film düştü hocam.
  • bi allahın kulu çevirmiyo canım mangayı 155 den sonra çöepe attılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Noblesse

quote:

İnternete düşmesi, çeviri yapılması anlamında hocam.

2. film düştü hocam.

Teşekkürler hocam, ben de şimdi buldum.

"Yukarıdaki mesajda yazıyormuş "
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.