Şimdi Ara

BERSERK ベルセルク (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
9
Favori
26.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Animenin kasvet ruhu es geçilmiş gibi. Griffith aşırı derecede kadına benzemiş. O kararlı haşin bakışlardan eser yok. "Neon Genesis Evangelion gibi yapsalardı keşke."
  • quote:

Orijinalden alıntı: SΣRKΛN

Animenin kasvet ruhu es geçilmiş gibi. Griffith aşırı derecede kadına benzemiş. O kararlı haşin bakışlardan eser yok. "Neon Genesis Evangelion gibi yapsalardı keşke."

kasvetli tarafı izlettiriyordu zaten inş dediğin gibi değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Animenin kasvet ruhu es geçilmiş gibi. Griffith aşırı derecede kadına benzemiş. O kararlı haşin bakışlardan eser yok. "Neon Genesis Evangelion gibi yapsalardı keşke."

Berserk Ulu Hükümdarın Yumurtasını izledim güzel yapmışlar ... Ama kasvetli bir ortam göremedim yada verememişler o ortamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaddar

quote:

quote:

Berserk Ulu Hükümdarın Yumurtasını izledim güzel yapmışlar ... Ama kasvetli bir ortam göremedim yada verememişler o ortamı.

yalap şap, yuvarlama yapmışlar. ruhsuz ruhsuz bakıyorlar hepsi "major motoko kusanagi bile daha insancıl bakıyor".vücut hareketleri 3 boyut nedeni ile robot gibi olmuş.

hiç beğenmedim ben. tek iyi yanı eski seriyi yeniden izleme hevesi getirmesi.

Bir neo genesis olamamış.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shaddar

quote:

quote:

yalap şap, yuvarlama yapmışlar. ruhsuz ruhsuz bakıyorlar hepsi "major motoko kusanagi bile daha insancıl bakıyor".vücut hareketleri 3 boyut nedeni ile robot gibi olmuş.

hiç beğenmedim ben. tek iyi yanı eski seriyi yeniden izleme hevesi getirmesi.

Bir neo genesis olamamış.

+ Çok renkli olmuş cıvıl cıvıl diyeyim, kaybetmişler eski ruhu ama izlettirdi sonuna kadar bana.
  • 2. film de çıkmış ama düşmüş mü bilmiyorum. Bir de renkli olmasını problem etmeyin bence, ne de olsa 3. film konu gereği mutlaka karanlık olacaktır.
  • bozdular çok fazla bozdular bildiğin gibi değil yani öyle böyle bozmadı, baya bi bozdular.

Şahsen izlemedim iki filmi de, fragmanlarını görünce zaten notunu vermiştim geçen sene bu günlerde. Önceki sayfadan kendimden alıntı yapıyorum:

quote:

çok güzel ama bir kötü nokta kaska grifitten daha erkeksi duruyor. Girifitin ağzı saksocu ağzı gibi çizilmiş.
  • Filmi neden beğenmediniz anlamıyorum griffithin olayı o zaten, kız güzeli olması,renk olayına gelirsek
    Kapalı ve açık mekana göre renk tonları seçiliyor örneğin gutsın suikaste gittiğindeki renk tonlarıyla, guts ve griffithin duello yaptıkları sahnedeki renk tonları arasında dağlar kadar fark var, önceki anime serisinde bu tip şeyler yoktu hep koyu bir tonu vardı.Yani diyeceğim şudur siz hiç korkmayın o karanlık ve gothik olması gereken yerler öyle olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerow -- 16 Temmuz 2012; 2:08:24 >
  • spoiler vardir diye konuyu okumadim, manga animenin kaldigi yerden mi devam ediyor yoksa astan baslamam mi gerekiyor, cunku anime cok ortada kaldi gibi geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John

spoiler vardir diye konuyu okumadim, manga animenin kaldigi yerden mi devam ediyor yoksa astan baslamam mi gerekiyor, cunku anime cok ortada kaldi gibi geliyor.

Baştan başla. Animenin bittiği yerden de başlamıyor, animedeki olaylar mangada zaten var. Ancak mangada animeden farklı bazı yerler olabiliyor. Ben bu yüzden animede izlediğim yerleri de okuyorum.
  • Manga 146 ya kadar türkçesini okudum devamı türkçe nerden bulabiliriz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead Or Alive

quote:

Orijinalden alıntı: mertvontrier

Berserk'e tapıyorum. Yeni nesil bilmez bu animeyi. Finaldeki cehennem tasviri müthişti. Bütün karakterler çok sağlam. Savaş sahneleri gaza getiriyor. Müzikler muhteşem. Yaratıklar, iblisler... İzlerken ürperiyorsunuz. Anime düz aksiyon değil. Strateji ve savaş taktikleri üzerine doyurucu şeyler var. Gotik atmosfer nefes kesiyor. Ortaçağ havasını çok iyi yansıtmışlar. Hiçbir şeyden çekinmemişler. Kan, şiddet, cinsellik bolca var. Gatts'ın upuzun kılıcı aklımdan hiç gitmiyor. Seriye tekrar başlanacak olması beni çok sevindirdi. Efsane parçayı koymazsak olmaz.

BERSERK ベルセルク

Hazır soundracktan bahsedilmeşken geçen gün şunu gördüm:
    http://garavel.co.cc/images/Berserk_Beer.swf

bu swf yi açınca gülmekten yarıldım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzdh

Manga 146 ya kadar türkçesini okudum devamı türkçe nerden bulabiliriz :D

146'ya kadar mı Türkçe'ye çevirmişler bayağı ilerletmişler yani helal olsun.
    Son çekilen serinin ikincisi vizyona girmedimi hala?
  • quote:

quote:

1 ay önce girdi. Ama internete düşmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinnegan

quote:

quote:

1 ay önce girdi. Ama internete düşmedi.

eyv...

Behelit çalmıyor ama arada olsun. Genede izlemesi zevkli.

• berserk animesi için konuşuyorum benim hiç mi hiç hoşuma gitmedi.Animede hiç dövüş sahnesi izleyemedim diyebilirim,savaş sahneleri resimlerle atlanmış.Görsellikten ve aksiyondan uzak kaldı,bir basilisk değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kataklysm6247

berserk animesi için konuşuyorum benim hiç mi hiç hoşuma gitmedi.Animede hiç dövüş sahnesi izleyemedim diyebilirim,savaş sahneleri resimlerle atlanmış.Görsellikten ve aksiyondan uzak kaldı,bir basilisk değil.

Basiliks'i 10 kere knockout eder...bu anime.
  • quote:

quote:

berserk animesi için konuşuyorum benim hiç mi hiç hoşuma gitmedi.Animede hiç dövüş sahnesi izleyemedim diyebilirim,savaş sahneleri resimlerle atlanmış.Görsellikten ve aksiyondan uzak kaldı,bir basilisk değil.

Basiliks'i 10 kere knockout eder...bu anime.

yok canım daha neler,ben güzel bulmadım benim zevkime hitap etmiyor ben, ninja scroll,basilisk çok hoşuma gitmişti buna da o heycanla başladım ama hüsrana uğradım.
  • quote:

BERSERK ベルセルク

en altta cücük kadar gözüken kesimdesiniz saygı duyarım yine de hakkını yememek için guts zodd savaşını tekrar izleyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meskalamdug

quote:

BERSERK ベルセルク

en altta cücük kadar gözüken kesimdesiniz saygı duyarım yine de hakkını yememek için guts zodd savaşını tekrar izleyin derim.

arkadaşım neyi ispat etmeye çalışıyorsun yazmışım işte benim için basilisk,ninja scroll daha güzel neden anlamak istemiyorsun
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.