Şimdi Ara

BERSERK ベルセルク (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
9
Favori
26.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GöLGe_TeaM
    Adamın kendisi manganın bir bölümünde yazmıştı zaten seri cok karanlık ekmek paramız bu aydınlatmamız lazım die (konuya uydurup espirili bir şekilde) ama bilmiyorum beni bozmadı o kadar biraz hafifleşmesi, guts'a olan sempatim yüzünden acıyordum herife nasıl bir dünyada yaşıyor die

Sen de haklısın ama benim korktuğum nokta Guts'ın yumuşayıp Griffith'i affetmesi. Böyle bir olay olursa bırak Berserk'i komple anime&manga'yı bırakırım.
    dermişim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baybars

quote:

Adamın kendisi manganın bir bölümünde yazmıştı zaten seri cok karanlık ekmek paramız bu aydınlatmamız lazım die (konuya uydurup espirili bir şekilde) ama bilmiyorum beni bozmadı o kadar biraz hafifleşmesi, guts'a olan sempatim yüzünden acıyordum herife nasıl bir dünyada yaşıyor die

Sen de haklısın ama benim korktuğum nokta Guts'ın yumuşayıp Griffith'i affetmesi. Böyle bir olay olursa bırak Berserk'i komple anime&manga'yı bırakırım.
    dermişim

Öle bir şey olursa topluca bırakırız anime/mangayı yalnız deilsin
  • beyler kaç bölüm berserk?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Collector

beyler kaç bölüm berserk?

Anime 25 bölüm
    Manga şu anda 36. ciltte ve devam ediyor.
    Ocakta yeni bir film çıkacak.
    Başka sorun var mıydı?
  • quote:

quote:

Anime 25 bölüm
    Başka sorun var mıydı?

Adama soracak bir şey bırakmamışsın ki sorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Headphones

quote:

quote:

Anime 25 bölüm
    Başka sorun var mıydı?

Yok yav. Onu deme amacım ben buradayım sor cevaplayayım manasındaydı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Anime 25 bölüm
    Başka sorun var mıydı?

anime yarıda mı kaldı, bitirdiler mi? Yani finali var mı? Yarıda bırakmasın da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Anime 25 bölüm
    Başka sorun var mıydı?

Final olarak neyi beklediğine bağlı hoca
  • death note harici diğer seriler tom ve jerry gibi kalıyo berserkerle kıyasladığımızda muhteşem hatta nasıl izledim dersin diğerlerini full metal alchemist izlemeye kalktım berserkten sonra sarmadı fakat mangası tam çevrilmemiş millet sallamıyor mangayı pek 150 bölüm türkçe geri kalan 150si ingilizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: tragediest

quote:

Orijinalden alıntı: wéndigo

Yeni videolar çıkmış

sanirim gene ayni kisiler seslendiriyor en azindan caska nin sesi bana ayniymis gibi geldi.kesinlikle ilkinden guzel goruntulere sahip insallah daha da guzel ost lerle birlikte sunarlar

bunun gibi

http://fizy.com/#s/1ef4bi

bu iyi olmuş.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Anime 25 bölüm
    Başka sorun var mıydı?

Final olarak neyi beklediğine bağlı hoca

mesela bi savaş varken anime biterse yarıda bitmiş olur.
  • anime 99 bölüm mangadan harmanlanmış baya bi anlatıyor yani üzülmessin
  • Anime yarıda kaldı derken sonlandırıldı içeriğinden dolayı. Ama finali var tabi animenin berserk'in sadece küçük bir kısmını içeriyor anime, animeyi deli gibi izleyip hazzın doruklarına ulaştıysan zaten ardından mangayı tek çırpıda okursun:)

Ayrıca Berserk gibi bir seriye başlamak riskli bence çünkü serinin sonunu görüp göremeyeceğimiz belli değil, bölümler çok yavaş geliyor ve yayımlanmaya başladığı tarihe bakarsak oldukça az bölüm yayınlandı ki bu evren ve olayların sonuca bağlanması rahat bir 400-500 bölüm daha götürür ki mangakanın o kadar uzun yaşayacağını hiç sanmıyorum. Eğer ki izlemeye/okumaya başlar da bu serinin hayranı olursan allah yardımcın olsuhn ne diyeyim zamanında böyle bir hata yaptım, pişman değilim belkide okuyup/izlediğim en güzel seri ama işte sonunu görebilirmiyim bilmiyorum.

Soundtrack'i de oldukça iyi bir seri
    Özellikle şu ikisi harikadır. Bunalrın dışında tell me why, forces ve waitin so long da çok iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miayke

Anime yarıda kaldı derken sonlandırıldı içeriğinden dolayı. Ama finali var tabi animenin berserk'in sadece küçük bir kısmını içeriyor anime, animeyi deli gibi izleyip hazzın doruklarına ulaştıysan zaten ardından mangayı tek çırpıda okursun:)

Ayrıca Berserk gibi bir seriye başlamak riskli bence çünkü serinin sonunu görüp göremeyeceğimiz belli değil, bölümler çok yavaş geliyor ve yayımlanmaya başladığı tarihe bakarsak oldukça az bölüm yayınlandı ki bu evren ve olayların sonuca bağlanması rahat bir 400-500 bölüm daha götürür ki mangakanın o kadar uzun yaşayacağını hiç sanmıyorum. Eğer ki izlemeye/okumaya başlar da bu serinin hayranı olursan allah yardımcın olsuhn ne diyeyim zamanında böyle bir hata yaptım, pişman değilim belkide okuyup/izlediğim en güzel seri ama işte sonunu görebilirmiyim bilmiyorum.

Soundtrack'i de oldukça iyi bir seri
    Özellikle şu ikisi harikadır. Bunalrın dışında tell me why, forces ve waitin so long da çok iyi.

görürüz heralde ustad
  • Animeyi yeni bitirdim, mangaya göz gezdirdim de çok şey atlanmış animede.
  • manga yetim kaldı kardeş tr çeviri yok 150den sonra ingilizceside basit değilki retribution the birth rite revelation bune demek lan
  • Filmle ilgili uzun bir fragman çıkmış. Nedense kale savaşlarındaki animasyonlar dışında sevmedim. Gatts ve Griffith'in çizimleri değişmiş. Gatts'ın gençliği orta yaşlı gibi, Griffith'de iyice kız gibi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 16 Aralık 2011; 1:18:22 >
  • Griffith zaten kız gibiydi. Modellemesinde sorun göremedim Ona yakışanı yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

Filmle ilgili uzun bir fragman çıkmış. Nedense kale savaşlarındaki animasyonlar dışında sevmedim. Gatts ve Griffith'in çizimleri değişmiş. Gatts'ın gençliği orta yaşlı gibi, Griffith'de iyice kız gibi olmuş.

Çok kötü olmuş. Eski bölümleri daha kaliteli çözünürlükte yayınlasalarmış daha makbule geçermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

Filmle ilgili uzun bir fragman çıkmış. Nedense kale savaşlarındaki animasyonlar dışında sevmedim. Gatts ve Griffith'in çizimleri değişmiş. Gatts'ın gençliği orta yaşlı gibi, Griffith'de iyice kız gibi olmuş.

Açıkçası ben beğendim. Tek kafama taktığım eclipseden sonraki bölümlerin atmosfer olarak karartılmaması. Eğer böyle bir şey yaparlarsa, yani sanki lisede geçen komedi animesi gibi bir renk paleti kullanılırsa feci hayal kırıklığına uğrarım. O karartıyı hissettirmeleri lazım.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.