Şimdi Ara

BERSERK ベルセルク (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
635
Cevap
9
Favori
26.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen neyi ispat etmeye calisiyon tamam yazdin mesajini berserk konusuna sevmiyosan baska yere git kimse senin tatavani cekecek degil sevmiyon duye alkis tutacakta degil ki yeri burasi degil berserk forumuna degil basilik forumuna yaz icindeki dertleri burada guzin ablan yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kataklysm6247

quote:

Orijinalden alıntı: Meskalamdug

quote:

berserk animesi için konuşuyorum benim hiç mi hiç hoşuma gitmedi.Animede hiç dövüş sahnesi izleyemedim diyebilirim,savaş sahneleri resimlerle atlanmış.Görsellikten ve aksiyondan uzak kaldı,bir basilisk değil.

BERSERK ベルセルク

en altta cücük kadar gözüken kesimdesiniz saygı duyarım yine de hakkını yememek için guts zodd savaşını tekrar izleyin derim.

arkadaşım neyi ispat etmeye çalışıyorsun yazmışım işte benim için basilisk,ninja scroll daha güzel neden anlamak istemiyorsun

olmaz, ben anlamam. Beğenmek zorundasınız.
  • quote:

quote:

quote:

berserk animesi için konuşuyorum benim hiç mi hiç hoşuma gitmedi.Animede hiç dövüş sahnesi izleyemedim diyebilirim,savaş sahneleri resimlerle atlanmış.Görsellikten ve aksiyondan uzak kaldı,bir basilisk değil.

BERSERK ベルセルク

en altta cücük kadar gözüken kesimdesiniz saygı duyarım yine de hakkını yememek için guts zodd savaşını tekrar izleyin derim.

arkadaşım neyi ispat etmeye çalışıyorsun yazmışım işte benim için basilisk,ninja scroll daha güzel neden anlamak istemiyorsun

Oğlum bak git.
  • quote:

quote:

quote:

BERSERK ベルセルク

Yeğen niçin basilisk veya diğer animelerle berserk'i karşılaştırıyorsun ? Basilisk veya NS kendini kanıtlamış animeler fakat bittiler. Kendine yeni ufuklar ara. Dragon Ball de bence en iyi anime, başka anime seyretmeyeyimmi ?

Animelerde bazı şeyler hep aynıdır. Ya lisede, ya dojoda geçer.... Berserk bambaşka bir dünyaya attı bizi. Gutts gibi bir anti kahramanı kazandırdı bize. Wolverini seven gençlerimiz gutts ı tanısa yeni kahramanları olurdu. Çok çok yavaş ilerliyor bütün sorun bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: himmet_dal

Sen neyi ispat etmeye calisiyon tamam yazdin mesajini berserk konusuna sevmiyosan baska yere git kimse senin tatavani cekecek degil sevmiyon duye alkis tutacakta degil ki yeri burasi degil berserk forumuna degil basilik forumuna yaz icindeki dertleri burada guzin ablan yok.

berserk'i beğenmediğimi basilisk forumuna mı yazayım?Arkdaşım ne kadar mantıklı konuştun.Ne kadar çok savunanı varmış arkdaş,ben beğenmedim bunu da yazdım büyütecek ne var!
  • Berserk hiçbir animeyle karşılaştırılamaz. Kendi kulvarında rakipsiz bence. Ortaçağı fon olarak kullanan daha iyi bir anime yok.
  • Berserkin atmosferi çok iyi bence kendini kaptırıyo insan.Çizim ses olarak da dönemine uygun en azından.Mangası zaten efsane az okumadım telefondan akşamları karanlıkta yatağa uzanıp 2 senedir okuyorum ama hala bitirmedim 3 ayda bir falan bikaç bölüm okuyorum bitmesini istemiyorum.
  • Mangada güncele yetiştim çok güzel ilerliyo hikaye.
    Elf adasına gidişlerini ve Cascanın normal haline dönmesini 4 gözle bekliyorum.
  • Arkadaşlar ben berserk hayranıyım. Şimdi bu yeni çekilenleri en baştan mı izlicez diğerlerinden farkı varmı ? en son ben izldediğim de canavarlar yemişti milleti ( o sahneyi 50 kere izlsem gene kurtulamam etkisinden) Eğer en baştan izlenmesi gerekiyorsa torrent linki verebilirmisiniz ?birde alty- yazı için yeni berserk falan mı yazmamız gerek ?_
  • 331 çıktı, ben zamanında dediydim bu bebede bi haller var diye.

• Bu çocuk elflerin lideri miydi? Tam anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioleGrace

Bu çocuk elflerin lideri miydi? Tam anlayamadım.

Elf liderinin avatarı gibi bişey bu elf lideride herhalde bayağ yüksek bir varlık.
  • benim tanıdığım en yüksek varlık gatsu
  • İkinci film çıkmadımı halen?
  • İkinci film Japonyada gişeye girdi çıktı ama hala nete düşmedi.
    Bu arada Guts bu adamın ismi ya Gatsu nerden çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

Arkadaşlar ben berserk hayranıyım. Şimdi bu yeni çekilenleri en baştan mı izlicez diğerlerinden farkı varmı ? en son ben izldediğim de canavarlar yemişti milleti ( o sahneyi 50 kere izlsem gene kurtulamam etkisinden) Eğer en baştan izlenmesi gerekiyorsa torrent linki verebilirmisiniz ?birde alty- yazı için yeni berserk falan mı yazmamız gerek ?_

en baştan daha özetsel olarak geçiyor. 2. filmin sonundada senin bahsettiğin sahneye anca gelirler hatta belki gelmezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

İkinci film Japonyada gişeye girdi çıktı ama hala nete düşmedi.

Hocam Berserk'in yarısını biz adamın adı Gatts mı Guts mı Gats mı yoksa Gutts mu diye okuduk Asıl sıkıntı Japonlarda. Sonunda Miura, Guts dediydi de kurtulduyduk

Bu arada Evil Genius'un sayfasında, Berserk her salı çıkacak yazıyordu. Şaka mı değil mi bilemedim ama şaka gibi Hayır olamaz hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Noblesse

quote:

Orijinalden alıntı: Kerow

İkinci film Japonyada gişeye girdi çıktı ama hala nete düşmedi.

Hocam Berserk'in yarısını biz adamın adı Gatts mı Guts mı Gats mı yoksa Gutts mu diye okuduk Asıl sıkıntı Japonlarda. Sonunda Miura, Guts dediydi de kurtulduyduk

Bu arada Evil Genius'un sayfasında, Berserk her salı çıkacak yazıyordu. Şaka mı değil mi bilemedim ama şaka gibi Hayır olamaz hayır

Her salı çok gelmez mi, bayılır kalırız sonra. Alışık değiliz sonuçta.

• tüyapdaki gerekli şeyler indiriminde türkçesinden aldım fantasy/horror meraklısıyımdır koroshiya1 ve transmetropolitan da bekliyordum onlary yoktu malesef.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.