Şimdi Ara

BES için hangi banka ? Mantıklı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba BES sistemine girmek istiyorum. Önceden tsk da çalışırken vakıfbankta birikmişim var. Merak ettigim bütün bankaların bes sistemi ortak mı havuz hesapta mı birikiyor yoksa ayrı mı ?

%30 devlet katkısı + otomatik fon olarak hangi bankayı önerirsiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Otomatik fondan ziyade fonlari kendiniz secseniz daha iyi olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ziraat süper subede yönetim gider kesintisi olmayan paket var. Mantıklı

• ardnz kullanıcısına yanıt

Ziraat super sube nedir ucretsiz aidatsiz mi ? Bankadan mi gidilip aciliyor ?

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Mobilden gecilebiliyor. Ücretsiz. Bankaya gitmeye gerek yok. Mevcut ibanların degişiyor. Yeni ıban veriliyor. Belli bi subeye baglı degilsin. Dijital. Avantajları var. Kredi kart aidatı falan almıyo. Ivır zıvır 5 kritere platin olursan eft havale fast ucretsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardnz -- 19 Ocak 2025; 11:11:17 >
  • ardnz kullanıcısına yanıt

Anladim tesekkur ederim ziraat super subeye gecis yapip oradan yonetim gider kesintisi olmayan bes paketi acacagim. Peki diger bankalarda biriken bes ucretleri var vakifbankta onlari ziraat kendisi mi talep edecek aktarmak için diger bankalardan benim gidip çekmem mi lazim ?

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Süper platform menusu var orda en altta avantajlı bes yazıyor. Ordan girip sözlesme baslatabilirsiniz. Diğer konuda Detaylı bilgim yok. Ama yeni sozlesme oldugu için Siz isterseniz birleşme yapılır. Aynı sirketten birden fazla sozlesme acılabiliyor. Otomatik birlesme olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi banka olmalı?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yıllık 36bin yatırırım dersen garanti, daha az yatırırım dersen ziraat süper şubeye geçip, int şubeden bes açmak daha mantıklıdır.

yönetim gider kesintisi ödemezsiniz.

ydk diğer firmalarda genelde ilk 5 yıl brüt asgari ücretin %8.50u kadardır. o da 11bin tl falan eder.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.