Şimdi Ara

Besiktas 2006/2007 tarihin en güclü kadrosu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Tolga.de

T Vedran Runje
    T Murat Sahin
    T Ramazan
    A Mustafa Dogan
    A Gökhan Zan.
    A Baki Mercimek
    A Ali Tandogan
    A Ibrahim Toraman
    M Riza Sen
    M Serdar Kurtulus
    M Serdar Özkan
    M Matias Emilio Delgado
    M Kléberson
    M Ibrahim.
    M Aydin Karabulut
    M Ali Günes
    M Mustafa Koray Avci
    M Fahri
    M Ibrahim Akin
    M Mehmet Sedef
    M Ricardinho
    S S Burak Yilmaz
    S Gökhan Gülec
    S Márcio Nobre
    S Bobo
    S Kenan Özer

EVET!
    Yas ortalamasi: 24,7
    Takimin degeri: 60 610 000 Euro

• 1998-1999
    Taffarel, Mehmet, Alper, Arif, Burak, Bülent, Emre, Ergün, Fatih, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Hakan Şükür, Hakan Ünsal, Hasan Şaş, Okan, Savaş, Sebastian Filipescu, Suat, Tolunay, Tugay, Ufuk, Ümit, Vedat

1999-2000
    Taffarel, Mehmet , Kerem, Bülent, Popescu, Fatih, Emrah Eren, Hakan Ünsal, Capone, Emre, Okan, Suat, Hagi, Faruk, Ahmet, Alper, Hasan Şaş Ümit, Ergun, Sergen , Arif, Hakan Şükür, Burak, Marcio Dos Santos

2001-2002
    Farry Ali Mondragon, Kerem İnan, Mehmet Bölükbaşı, Bülent Korkmaz, Vedat İnceefe, Capone De Oliveira, Victoria, Perez, Hakan Ünsal, Alper Tezcan, Emrah Eren, Emre Aşık, Fleurquin, Bülent Akın, Ayhan Akman, Suat Kaya, Sergen Yalçın, Ergün Pembe, Rasim Vardar, Batista, Serkan Aykut, Ümit Karan, Hasan Şaş, Berkant, Murat Sözkesen, Arif Erdem

• Güzel bir ani.

Simdi ama BJK zamani
  • ricardinho hakketende besiktasdami ? yani imza atildimi ? kesin olarak ?
  • Bu kadroya tarihin en güçlü kadrosu demek,Metin-Ali-Feyyaz lı dönemdeki kadroya yapılan hakarettir yaw
    Nerde o kadro nerde bu kadro
  • Türkiye futbol liginin izlediğim en iyi kadrosu Gs'ın Uefa kupasını aldığının hemen ertesi yıl ki Jardel'li kadrosu.Bu kadronun defans dörtlüsünü aklından geçir,bakalım en iyi kadro Beşiktaş'ın mı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tolga.de

T Vedran Runje
    T Murat Sahin
    T Ramazan
    A Mustafa Dogan
    A Gökhan Zan.
    A Baki Mercimek
    A Ali Tandogan
    A Ibrahim Toraman
    M Riza Sen
    M Serdar Kurtulus
    M Serdar Özkan
    M Matias Emilio Delgado
    M Kléberson
    M Ibrahim.
    M Aydin Karabulut
    M Ali Günes
    M Mustafa Koray Avci
    M Fahri
    M Ibrahim Akin
    M Mehmet Sedef
    M Ricardinho
    S S Burak Yilmaz
    S Gökhan Gülec
    S Márcio Nobre
    S Bobo
    S Kenan Özer

EVET!
    Yas ortalamasi: 24,7
    Takimin degeri: 60 610 000 Euro

kdv dahilmidir fiyata????

• quote:

doors
    kdv dahilmidir fiyata????

Oyuncu ile kontrati Havada, acik Denizde veya bazi Arap ülkelerinde imzalarsan, KDV alinmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga.de -- 12 Ağustos 2006; 18:54:59 >
  • ARKADAŞLAR NOBRE'DE TÜRK OLURSA DEFENSA BİRDE SAĞLAM ADAM ALIRSAK YADA KLEBERSONUN YANINA DEFANSİF BİR ÖN LİBERO ALIRSAK KLEBERSON O ZAMAN DAHA İYİ OYNAR.ÇÜNKİ KLEBERSON BREZİLYA MİLLİ TAKIMINDA İKİ ÖN LİBERO DAN BİRİYDİ AMA O OFANSİF ÖN LİBERO OLARAK OYNUYORDU.KLEBERSON BİRDE ÇOK YUMUŞAK OYNUYOR BİR APPİAH AURELİO VEYA GUİNTİ GİBİ DEĞİL YANİ İŞTE ONUN YANINA BİRAZ DAHA SERT BASAN BİRİ OLURSA ÇOK GÜZEL OLUR HEM KLEBERSON OFANSA DAHA ÇOK ÇIKAR HEMDE DEFANS DAHA RAHAT EDER DİYE DÜŞÜNÜYORUM.

AMA HAKİKATEN RİCARDİNHONUN GELMESİ İYİ OLDU DELGADO YA BİR ŞEY OLSA ORTADA RAHATLIKLA OYNAYAN BİR FUTBOLCU YADA TAM TERSİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mk41 -- 12 Ağustos 2006; 19:27:32 >
  • quote:

OFANSİF ÖN LİBERO

Bu görevi ilk defa senden duydum.
  • Beşiktaşın kadrosu bu sene iyi ama tarihinin en güçlü kadrosu lafı abartılı olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amati -- 12 Ağustos 2006; 22:05:08 >
  • Kardeş mesajı niye o kadar uzatıyosun hani alta bişşey olsa bişey demiyecem ama neyse

valla @BJKKKK bilemiyorum.Bobo yu 1.sınıf oyuncu yaptınız ya artık sizin dediklerinize istesem de inanamam ar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darbeli Matkap -- 12 Ağustos 2006; 22:23:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

delgado dışında üst düzey bir oyuncunuz olduğuna inanmıyorum ben.ama şampiyonluk yarışında gs den daha avantajlısınız..

Hangi Açıdan ?
  • fenerbahçenIn bu sene orta saqaya bI IkI transfer yapmasI LazIm.. yoksa be$Ikta$ %51 $ampIyonLuqa daha yakIn fenere qore..

ayrIca ricardenyoyu nasIL aLdInIz haLen $oktayIm
  • quote:

@BJKKKKK

Kleberson, Burak , Bobo, Nobre , Ricardinho

Kleberson mu ????Geçen sene 1-2 maç dışında ne yaptı(Tıpkı anelka gibi..)

Burak mı?? Bu dediğin oyuncu eğer üst düzey oyuncuysa neden milli takımda yok.(o daha çok genç dersen sana nuri şahini örnek gösteririm)

Nobre mi?? Bu adam çok fırsatçı ama özellikleri yetersiz,yavaş,ayrıca faullü oynuyor.

Bobo mu??? Bu kim ya Nobreden bile kötü bence BJK nin forveti olamaz

Ricardinho ( Kapalı kutu)..

kleberson bu sene kesinlikle daha iyi bu 1.
    2-burak zaten milli takım oyuncusu.fatih terimin en çok güvendiği adamlardan biri.
    3-nobre bizim takıma süper oturdu.defansın öylesine uzaklaştırdığı topları bile indirip yoktan atak yaratıyo.yeterince hızlı bence ayrıca.
    4-bobo cok genç ayrıca savasıyo,koşuyo,yakalarsa affetmiyo.
    5-ricardinho gelse de gelmese de farketmez.her şey tiganaya kaldı artık.
    6-delgado........

• quote:

Orjinalden alıntı: somali

evet chelsea yi evinde yenen kadroya ben de hayrandım. müthiş işler yaptı tabi lucescu faktörünü unutmamak lazım.

Ah ulan, hem bizi hem de Avr.daki başarı şansımızı düşürdüler. Eğer tezgahlar oynanmasaydı kimbilir o Beşiktaş Avr.da daha neler yapacaktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: çerkez
    Eğer tezgahlar oynanmasaydı kimbilir o Beşiktaş Avr.da daha neler yapacaktı

Ahh ahh hiç sorma onları
  • quote:

Orjinalden alıntı: Melik

quote:

delgado dışında üst düzey bir oyuncunuz olduğuna inanmıyorum ben.ama şampiyonluk yarışında gs den daha avantajlısınız..

Hangi Açıdan ?

Çünkü ortasahası çok kötü.(Bence)
  • Şimdi öncelikle RICARDINHO transferi ne alemde bugün baktım biten bişey yok henüz bu transfer noktalanmamış. ama diyelimki bu adam geldi

1- sol kanatta oynarmI? diyelim oynuyo delgado-rıcardınho-kleberson-burak orta sahası çok yumuşak bi orta saha kırılgan bi orta saha faul yapmayan bir orta saha olmuyo mu?
    2- Diyelim oynamıyo o zaman orta sahanın ortasında oynamak isticektir ama orda DELGADO var problem olmaz mı?

Diyelim gelmedi alternatif bi sol kanat oyuncusu aldık bu seferde DELGADO nun yokluğunda veya formsuzluğunda sıkıntı yaşamaz mıyız?

Bi değer fikrim ise bence klebersonun gönderilip yerine defansa stoper alınması KLEBERSON un yaptığı işi fahri veya koray çok rahat yapabilir yani kısaca
    Defansada 1 yabancı yada kaliteli oyuncu şart toparlıcak lider bir oyuncu RİCARDINHO yada her kim gelicekse hem sol açık hemde orta sahada oyun kurucu meziyetlerine sahip olması lazım bu şartlarda ligin en büyük favorisi biz oluruz

• quote:

Orjinalden alıntı: shane
    Bi değer fikrim ise bence klebersonun gönderilip yerine defansa stoper alınması KLEBERSON un yaptığı işi fahri veya koray çok rahat yapabilir

yapma gozunu sevim KLEBERSON dan bahsediyoruz hangisinin metrelerce uzaklıktan golleri var.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.