Şimdi Ara

Besiktas 2006/2007 tarihin en güclü kadrosu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Besiktasin kadrosuna baktim ve tarihin Türkiyede olusan en iyi kadrosu diye bilirim. Tabi daha önemlisi bu kadroyu iyi bir sistem ile oynatmak ve butün oyunculardan maximum performansi almak. Bunu basara bilirsek, Avrupadada gercekten büyük isler yapacagimiza inaniyorum.

O kadar Parayi dagitiktan sonra zaten büyük basarilar almaya mecburuz. Real Madrid´in ekonomik sistemi gibi bir modele ulasabiliriz. Iyi oyuncular ile büyük basarilari yakalayip, birde parasal acidan büyük kar yapma düsüncesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga.de -- 12 Ağustos 2006; 15:26:52 >

• delgado dışında üst düzey bir oyuncunuz olduğuna inanmıyorum ben.ama şampiyonluk yarışında gs den daha avantajlısınız..
  • Ricardinhodan başka birde uefa kupası maçları için kaliteli bir defans oyuncusu alırsak o zaman bu dediklerine katılabilirim..
    ilkerinanç' ın kulakları çınlasıınn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soho -- 12 Ağustos 2006; 16:04:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

delgado dışında üst düzey bir oyuncunuz olduğuna inanmıyorum ben.ama şampiyonluk yarışında gs den daha avantajlısınız..

Kleberson, Burak , Bobo, Nobre , Ricardinho gelecek, neyse maç yapınca anlarsın sizle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 12 Ağustos 2006; 16:07:15 >
  • @BJKKKKK

Kleberson, Burak , Bobo, Nobre , Ricardinho

Kleberson mu ????Geçen sene 1-2 maç dışında ne yaptı(Tıpkı anelka gibi..)

Burak mı?? Bu dediğin oyuncu eğer üst düzey oyuncuysa neden milli takımda yok.(o daha çok genç dersen sana nuri şahini örnek gösteririm)

Nobre mi?? Bu adam çok fırsatçı ama özellikleri yetersiz,yavaş,ayrıca faullü oynuyor.

Bobo mu??? Bu kim ya Nobreden bile kötü bence BJK nin forveti olamaz

Ricardinho ( Kapalı kutu)..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darbeli Matkap -- 12 Ağustos 2006; 16:16:45 >
  • Defansimizda tamam! Akilli olan takim zaten defansi orta sahada kurur, gelen ataklari orta sahada keser ve karsi takimin oyununu orda bozar. Sut cektirmez. Topu kendi kalesinden hep uzak tutar. Defansa, gelen toplari karsilamak düser.

( Fenerbahcede Aurelionun tek basina yaptigi o imkansiz görev )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga.de -- 12 Ağustos 2006; 16:22:55 >
  • quote:

@BJKKKKK

Kleberson, Burak , Bobo, Nobre , Ricardinho

Kleberson mu ????Geçen sene 1-2 maç dışında ne yaptı(Tıpkı anelka gibi..)

Burak mı?? Bu dediğin oyuncu eğer üst düzey oyuncuysa neden milli takımda yok.(o daha çok genç dersen sana nuri şahini örnek gösteririm)

Nobre mi?? Bu adam çok fırsatçı ama özellikleri yetersiz,yavaş,ayrıca faullü oynuyor.

Bobo mu??? Bu kim ya Nobreden bile kötü bence BJK nin forveti olamaz

Ricardinho ( Kapalı kutu)..

Keleberson da Anelka gibi bir yıldız ama dediğin gibi şu zamana kadar verimli olamadı o da, ama bu sezon iyi sinyaller veriyor.

İnsaf Burak'ın daha 2. maçı, sen görmedin mi dünkü maçta nasıl oynadı.

Nobre son derece yararlı bir futbolcu, ama seni anlayabiliyorum önemi değil

Bobo size gol atınca anlarsın dediğimi.

Ricardinho için link verdim seyret istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 12 Ağustos 2006; 16:21:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ricardinho kapalı kutu falan değil gelince görücez nasıl bir adam olduğunu. bence şu an Türkiyede oynayan en kaliteli yabancı oyuncu olacak. delgado ve ricardinhoyu yanyana izleme keyifli olacak ancak savunma hattında zaaflar var. bjk 4-3-2-1 taktiğiyle oynayıp orta üçlüde savunma yönü iyi oyuncular koyarsa çok işler yapar avrupada.
  • Defans Türkiye Ligi için bizi götürebilir ama uefa kupasındaki üst düzey maçlarda bu defansla çok ve basit goller yeriz..ha siz Türkiye ligi için diyorsanız bişi diyememde benim izlemek istediğim avrupada başarılı ve kupalı bir Beşiktaş..
    quote:

Orjinalden alıntı: Tolga.de

Defansimizda tamam! Akilli olan takim zaten defansi orta sahada kurur, gelen ataklari orta sahada keser ve karsi takimin oyununu orda bozar. Sut cektirmez. Topu kendi kalesinden hep uzak tutar. Defansa gelen toplari karsilamak düser.
  • quote:

delgado dışında üst düzey bir oyuncunuz olduğuna inanmıyorum ben.ama şampiyonluk yarışında gs den daha avantajlısınız..

ewet bjk ile baya çekişicez...bu sene sizde izlersiniz nede olsa 17-1
  • Yıldız adayları.

Bobo Brezilya genç milli takım kaptanı. Maç/Gol ortalaması iyi.

Burak Ümitti ama A Milli takımda Almanya kampındaydı.

Delgadoya laf söyleyeni Allah taş yapar valla.

Klebersonda dünya kupası kaldırmış bir şahsiyet, yanlış yerde oynatıldı. Aslında gizli bir kahraman.

Fahri Tugayın veliahtı olabilir.

G.Zan iyi bir defans.

Serdarın dünki maçtaki bindirme ve kesici özelliği vardı sağ kanat çözüldü.

Nobre olsa da olur olmasada olur onu saymıyorum.

Ricardinho eğer videolarını izlediğim adamsa....

Kadro genç ve kaliteli çok iş yapar. Ancak tecrübesiz Avrupada birşey beklemek yanlış olur. Tarihin en güçlü kadrosu Metin-Ali-Feyyaz kadrosuydu. Sonra Pascal İLhan Sergen Ahmet Pancu Zago Giunti Ronaldo 100.Yıl
  • evet chelsea yi evinde yenen kadroya ben de hayrandım. müthiş işler yaptı tabi lucescu faktörünü unutmamak lazım.
  • quote:

BUrak yilmaz genç milli olmadan a milli olan tek oyuncu!! diye biliyorum ...
  • Iyi bir defans icin akilli defans oyunculari gerekli. Önemli olan uzun boylu olmalari,hizli ve cevik.Gelen butün toplari, yani asiri sert bile gelen bir topu sag veya sola yönlendire bilen kisiler lazim. Herhangi gelen bir topu hep emniyetli sekilde uzaklastirmak cok önemli. Mesela defans oyunculari var, gelen topu zar zor uzaklastiriyor ve top yine rakibin ayagina geliyor hemen ve gol oluyor. Avrupada bu hatayi cok yapiyoruz.

Dünyanin en iyi defans oyuncularini bile koysan bazi Türk takimlarina yinede Avrupada hemen hemen ayni goleri yerler. Sebep yukarida anlatigim orta saha defans sistemi yok. Bu isi Türkiyede yillardir Galatasaray en iyi yapiyor. Rigobert Song ile Tomas´a dikkat ederseniz arkada rahat oynuyorlar. Strese girmeden.
    Macta top durmadan kalecinin elinde ve defansin ayagindaysa top... bir yanlislik var demektir sistemde. Defans stresten kurtulamaz, karsi takim daha cok yüklenir ve gol atar.

Yani, butün sahadaki oyuncular defanstan sorunlu ... bunu anlamak lazim!

• bjk türkiye tarihinin en güçlü kadrosu mu
    sen herhalde 2000 senesinde yaşamıyodun
  • (Gökhan G. - Bobo)
    M.Nobre

(İ.Akın - Mehmet S.) (Serdar K.- Ali Tandoğan)
    Ricardinho M.Delgado Burak Y.

(Koray A.)
    Kleberson Fahri T.

(İ. Toraman)
    İ.Üzülmez Baki M. Gökhan Z. Ali Güneş

V.Runje

şu kadroyla bir çıkabilsek sahaya ozaman gol rekoru kırarız diye düşünüyorum arkadaşlar bilmem yanlış mı düşünüyorum gerçektende tarihi bir kadro oldu bu birkaç transfer daha şart ama mesela sağ bek e Mehmet Topuz , Delgado ya alternatif Gökdeniz , eğer Nobre de TÜRK vatandaşlığına alınırsa Ze Roberto alınabilcek bir oyuncu Kleberson yerine , forvet olarak ta Gökhan Ünal ve son olarak ta stoper olarak kaliteli biri yabancı hakkı bitti o da mecburen bir TÜRK oyuncu olacak Zago tarzında kaliteli bir stoper ! vay be ne hayal kurdum böyle bir kadro olsa BEŞİKTAŞIMIZI KİM DURDURACAK ?

• quote:

celebornn

bjk türkiye tarihinin en güçlü kadrosu mu
    sen herhalde 2000 senesinde yaşamıyodun

2000 senesi benim icin 6 sene önce gecti. Bilmiyorum sen daha hangi tarihte yasiyorsun.
    Ben ileriye bakiyorum!

Ricardinho ile birlikte hicbir zaman bu kadar kaliteli Futbolcuya sahip olmadik!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga.de -- 12 Ağustos 2006; 17:06:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tutalchamen

(Gökhan G. - Bobo)
    M.Nobre

(İ.Akın - Mehmet S.) (Serdar K.- Ali Tandoğan)
    Ricardinho M.Delgado Burak Y.

(Koray A.)
    Kleberson Fahri T.

(İ. Toraman)
    İ.Üzülmez Baki M. Gökhan Z. Ali Güneş

V.Runje

şu kadroyla bir çıkabilsek sahaya ozaman gol rekoru kırarız diye düşünüyorum arkadaşlar bilmem yanlış mı düşünüyorum gerçektende tarihi bir kadro oldu bu birkaç transfer daha şart ama mesela sağ bek e Mehmet Topuz , Delgado ya alternatif Gökdeniz , eğer Nobre de TÜRK vatandaşlığına alınırsa Ze Roberto alınabilcek bir oyuncu Kleberson yerine , forvet olarak ta Gökhan Ünal ve son olarak ta stoper olarak kaliteli biri yabancı hakkı bitti o da mecburen bir TÜRK oyuncu olacak Zago tarzında kaliteli bir stoper ! vay be ne hayal kurdum böyle bir kadro olsa BEŞİKTAŞIMIZI KİM DURDURACAK ?

Evet bence de güzel kadro

• quote:

Orjinalden alıntı: Tolga.de

2000 senesi benim icin 6 sene önce gecti. Ben ileriye bakiyorum!

Ricardinho ile birlikte hicbir zaman bu kadar kaliteli Futbolcuya sahip olmadik!

sen ne demişsin.tarihin türkiyedeki en ii kadrosu?sen inanıon mu buna?
  • T Vedran Runje
    T Murat Sahin
    T Ramazan
    A Mustafa Dogan
    A Gökhan Zan.
    A Baki Mercimek
    A Ali Tandogan
    A Ibrahim Toraman
    M Riza Sen
    M Serdar Kurtulus
    M Serdar Özkan
    M Matias Emilio Delgado
    M Kléberson
    M Ibrahim.
    M Aydin Karabulut
    M Ali Günes
    M Mustafa Koray Avci
    M Fahri
    M Ibrahim Akin
    M Mehmet Sedef
    M Ricardinho
    S S Burak Yilmaz
    S Gökhan Gülec
    S Márcio Nobre
    S Bobo
    S Kenan Özer

EVET!
    Yas ortalamasi: 24,7
    Takimin degeri: 60 610 000 Euro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga.de -- 12 Ağustos 2006; 17:16:23 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.