delgado dışında üst düzey bir oyuncunuz olduğuna inanmıyorum ben.ama şampiyonluk yarışında gs den daha avantajlısınız..
Hangi Açıdan ?
Çünkü ortasahası çok kötü.(Bence)
sen futboldan anlamıyorsun konuşma.gs nin orta sahasına kötü dedi yaw
Ricardinho transferinin bitmesinden sonra beşiktaş orta sahasına hala zayıf diyen çıkacak mı bilemiyorum :)
2 tane brezilya milli takım oyuncusu 1 tane Arjantinin genç yıldızı Diğer tarafta Gaziantep maçında gücünü gösteren burak ve yedekler.
Bilemiyorum göze zayıf mı geliyor
quote:
Orjinalden alıntı: REM1903
Ricardinho transferinin bitmesinden sonra beşiktaş orta sahasına hala zayıf diyen çıkacak mı bilemiyorum :)
2 tane brezilya milli takım oyuncusu 1 tane Arjantinin genç yıldızı Diğer tarafta Gaziantep maçında gücünü gösteren burak ve yedekler.
Bilemiyorum göze zayıf mı geliyor
orta saha isimle güçlü olsaydı real son 10yılda hiçbir kupayı bırakmazdı
kaldı ki bu yeni alacakları oyuncu delgado tarzı bişeymiş ne gerek var anlamadım..herhalde tek forvete dönmek istiyor tigana..
Micro_Processor orta sahası iyi olanları da görüyoruz(bknz. FB)
quote:
Orjinalden alıntı: hll36
yapma gozunu sevim KLEBERSON dan bahsediyoruz hangisinin metrelerce uzaklıktan golleri var.
klebersonun geçen sezondan beri fb' ye attığı gol haricinde kaç tane metrelerce uzaktan golü var?
quote:
Orjinalden alıntı: soho
quote:
yapma gozunu sevim KLEBERSON dan bahsediyoruz hangisinin metrelerce uzaklıktan golleri var.
klebersonun geçen sezondan beri fb' ye attığı gol haricinde kaç tane metrelerce uzaktan golü var?
firikikleri kullansaydı daha cok olurdu
bide firikik dısında macta cekmesine fırsatı pek olmuyor istersen bi videolarını izle ayrıca sadece uzaktan golleri degil daha cok farkı var klebersonun ayrıca kactene yabancı tr ligine gelipte takımını bu kadar cok sevip benimsiyor
quote:
quote:
quote:
bide firikik dısında macta cekmesine fırsatı pek olmuyor istersen bi videolarını izle ayrıca sadece uzaktan golleri degil daha cok farkı var klebersonun ayrıca kactene yabancı tr ligine gelipte takımını bu kadar cok sevip benimsiyor
güzel arkadaşım, kaç tane uzaktan golü var diyorum, frikik kullansaydı olurdu diyosun, bu adamın çektiği şutlar kaleyi bile bulmuyor, eskidendi o kleberson bitmiş artık, ismi kalmış sadece ..ayrıca ben golü geçtim yararlı bi iş yapsın yeter ama o da yok..Beşiktaş maçlarını daha dikkatle izlersen anlattıklarımı sende görürsün..
Arkadaşım bi tane top çalıyo mu? gereğinden fazlada kibar top ayağındayken ii güzel ama rakipteyken yok şu pozisyonda DELGADO,KLEBERSON,RICARDINHO aynı mevkinin oyuncuları gibi burda en zayıf halka KLEBERSON çünkü bize önlibero lazım ne RICARDINHO gibi solda ne DELGADO gibi forvetin arkasında verimli olabilir ama KORAY ve FAHRİ KLEB den daha çok top çalıp rakibi bozar kısaca bize ön libero lazım mevcutlar içinde önliberomuz var KORAY ve FAHRİ defanstaki boşluğu doldurmak için KLEB i göndermek en mantıklısı tabi NOBRE türk olmazsa
quote:
quote:
quote:
Bjk maçlarını 90 dakika izleyen biriyim.(son G.Antep maçına yetişemedim.)
Yorumum: Kleberson boşu boşuna kontenjan dolduruyor. Hiçbir ekstra özelliği yok, Fahri'den hatta orda oynatılırsa Koray'dan iyi özelliklere sahip değil.
Geçmişte iyiydi fakat futbolda geçmiş yok, günümüze bakacaksın.
ortada mımıy yapıp itiraz edenleri şikayet eden şahsiyet..bu mesajını unutma! bunu sezon sonu sana öğle yemeği yapmak boynumun borcu olucak.
quote:
Orjinalden alıntı: Micro_Processor valla @BJKKKK bilemiyorum.Bobo yu 1.sınıf oyuncu yaptınız ya artık sizin dediklerinize istesem de inanamam ar
bence kleberson un bjk de oynamasının tek sebebi kariyeridir.eğer kleb bi türk oyuncu olsaydı bırakın 11 e 18 e bile giremezdi.dünya kupası kaldırmış bi oyuncunun daha fazla sorumluluk alması gerekir.ayağına gelen bütün topları benden çıksın da dercesine hemen olur olmadık yerlere çıkarıyo.ricardinho nun da alınmasıyla tek eksiğimiz yabancı bi stoperdir.inşllh nobre nin türk olma ihtimali gerçek olur da o sorunu da en kısa sürede hallederiz.koray da ön liberoya yani gerçek yerine kavuşur.bir de düşündüğüm bi kadro var bilmem katılırmısınız.. RUNJE
TORAMAN YABANCI GÖKHAN ÜZÜLMEZ
KORAY KLEBERSON
BURAK RİCARDİNHO
DELGADO
NOBRE
Dostum ANTEP maçında vurdukları dağlara taşlara gitti be hayvan hakları koruyucuları kuşlara yapılan eziyetten dolayı BJK ye dava açar bu gidişle top rakipteyken basmaz,ikili mücadeleye girmez,pozisyonu gözüyle takip eder,gölge markajı yapar top ayağındayken driplink yapamaz,adam eksiltemez tek özelliği var nokta paslar atabilmesi o kadar ve teknik bi yorum yapıcam bizim sistemimize uymuyo bu yılki TİGANA nın sistemine orta saha BAKLAVA düzeninde oynuyo tek önlibero o da KLEB halbuki kendisininde verdiği demeçler var çift önliberolu sistemde ofans ağırlıklı oynamak isteyen bir oyuncu biz tek önlibero oynuyoruz hadi Türkiye Ligi için top ayağındayken i performansı yeterli diyelim fakat rakipteyken rakip hücümdayken ki performansı Türkiye ligi için bile malesef yetersiz
quote:
quote:
quote:
tamam beyler dediginiz gibi olsun macları seyretmedim ama antremanlarda ve hazırlık maclarında en calıskan isimdi benim ve yorumcuların tabiriyle.
ricardinho gelince zaten tıgana kendi kararını verir
quote:
Cerkez Ah ulan, hem bizi hem de Avr.daki başarı şansımızı düşürdüler. Eğer tezgahlar oynanmasaydı kimbilir o Beşiktaş Avr.da daha neler yapacaktı
O sene birseyler döndü ve Serdar Bilgili ile Lucescu´nun isini bitirdiler. O mükemmel oynayan takimi saha cezalari ile bitirdiler. Bence Türkiye ligi´de Italya´da gibi skandalar ile dolu!!!
ölümüne kadar beşiktaşlıyım ama şu anki kadroya tam olarak güvenmiyorum kimi alacaklarsa alsınlar lanet olsun bu lige bu şekilde başlarsak her sene olduğu gibi gene avcumuzu yalarız!! şu fenere bakın bi! adamlar çatır çutur gidiyolar sene sonunda +150 averajla galaxi şampiyonu olacaklar kalecimiz iyi ama defans yerle bir !!! ricardinyo denen adam nerdee!! attımı imzayı? peki o adam geldi diyelim nolacak mucizemi yapacak?? aaah ah sayın beşiktaşlılar daha başındayız ama maalesefki 100. yılda tek şampiyon olan takım ünvanını fenerle paylaşıcaz işte şampiyon olamamak değil bu beni üzüyo
fenerde bi numara yok sen canını sıkma
quote:
Orjinalden alıntı: hotuzoglu
ölümüne kadar beşiktaşlıyım ama şu anki kadroya tam olarak güvenmiyorum kimi alacaklarsa alsınlar lanet olsun bu lige bu şekilde başlarsak her sene olduğu gibi gene avcumuzu yalarız!! şu fenere bakın bi! adamlar çatır çutur gidiyolar sene sonunda +150 averajla galaxi şampiyonu olacaklar kalecimiz iyi ama defans yerle bir !!! ricardinyo denen adam nerdee!! attımı imzayı? peki o adam geldi diyelim nolacak mucizemi yapacak?? aaah ah sayın beşiktaşlılar daha başındayız ama maalesefki 100. yılda tek şampiyon olan takım ünvanını fenerle paylaşıcaz işte şampiyon olamamak değil bu beni üzüyo
quote:
Orjinalden alıntı: celebornn
1998-1999 Taffarel, Mehmet, Alper, Arif, Burak, Bülent, Emre, Ergün, Fatih, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Hakan Şükür, Hakan Ünsal, Hasan Şaş, Okan, Savaş, Sebastian Filipescu, Suat, Tolunay, Tugay, Ufuk, Ümit, Vedat