Şimdi Ara

Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (1617. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.630
Cevap
89
Favori
891.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16151616161716181619
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mg21

kardes 1.4m€ 1 sezon kiralama bedeli 45 gun degil .

45 gun bitiminde eger adam uyum saglarsa bonservisi alinir yok tatile gelmisse
    2 milyon avroyu kurtarmis oluruz .

ben yanlış ifade ettim kendimi aynen haklısın
  • Transfer sezonunu bittigi anda kadro yapcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death52

Şimde biz bunu bi yıllığına kiralamadık mı?
    Sezon sonunda da Metalist'le sözleşmesi bitiyo. E sezon sonu bonservissiz kalınca direk bedava alalım? Olmaz mı öyle bi sey

plaketi eve mi kargolatalim yoksa simdi mi verelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JesterKafa

quote:

Orijinalden alıntı: Death52

Şimde biz bunu bi yıllığına kiralamadık mı?
    Sezon sonunda da Metalist'le sözleşmesi bitiyo. E sezon sonu bonservissiz kalınca direk bedava alalım? Olmaz mı öyle bi sey

plaketi eve mi kargolatalim yoksa simdi mi verelim

Eve aliyim lutfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de seviniyorum kiraladık diye, meğer ekim 2014'müş
  • Beyler birşey merak ettim bu haber sitelerindeki yorumlara bakıyorum da herkes seneye stad bitince daha iyileri gelir tarzı konuşmalar yapıyorlar boyle bir ihtimal olması bana saçma geldi oyuncular stada goremi geliyorlarki kulübün parasına gore alinmazmi bir oyuncu ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocket154

Beyler birşey merak ettim bu haber sitelerindeki yorumlara bakıyorum da herkes seneye stad bitince daha iyileri gelir tarzı konuşmalar yapıyorlar boyle bir ihtimal olması bana saçma geldi oyuncular stada goremi geliyorlarki kulübün parasına gore alinmazmi bir oyuncu ??

Gelirler artacak ya ondan öyle söyleniyor.
  • Jose Sosa ‏@josesosaok 33 sn.
    Ben Geldim ! @besiktas
  • Rocket154 kullanıcısına yanıt
    bayram havası eser, taraftar para harcar, kombine satışları loca satışları patlar alır yürür.

bir yılda 2 miilyon dolar kazanıyorsan 4 5 6 ya kadar çıkar.Ondan dolayı böyle oluyor
  • bence bosman için ocak ayını bekleyelim ocakta imzalayalım yeni sezon için.. fakat şunu düşünmek lazım bu adam hem imza parası hemde ücrete zam isteyebilir yani..

bu arada maaş muhteşem olmuş.. bu sezon geçirdiğimiz en iyi transfer dönemi bence, son gün transferine de sosa sayesinde olumluyum şuan için umarım bizi yanıltmaz..

ayrıca 19.00'da ercan taner ali ece var ntvsporda
  • JeamBeam kullanıcısına yanıt
    Sezon kapanmadan acil bir sagbek alinmali .motta solda ismail sagda iyiama ramon sakatlandi diyelm iso sola geccek. Necip saga gelcek sikinti.2 sininde olmadigi bir haftayi dusunmek bile istemiyorum.en kotu bi vasat sagbek kiralanmali.

• 1 kayıtlı üye, pek çok misafir, 12 mobil kullanıcı mevcut şu an.

Sesimi duyan eden bilen gören varsa hashtag başlatalım

#beşiktaşsağbeknerede
    #besiktassagbeknerede

hızlıca etkileşime geçelim derim cevap verin!
  • Valla içimde son dakka Eboue yi alacağız korkusu var. İnşallah öyle birşey olmaz.

• devre arası için noboa ve linnes ile imzalasak.. devre arası geldiğinde sezon sonu için tolgay ile imzalasak.. ben inanıyorum yapabilir bu yönetim
  • sosa'yı taksite böldürmüşüz işte, fazla kurcalamanın alemi yok ama sağ bek almamız lazım 5 saat 43 dakika kaldı lütfen alın şu sağ beki.
  • JeamBeam kullanıcısına yanıt
    son dakika için anadoludan veya eboue falan çakmasınlar, ondan korkuyorum linnes ile ocak için şimdiden imzalasınlar ona tavım..
  • Fernando! kullanıcısına yanıt
    eboueyi alamazlar dany den sonra. çare linnes!

hadi ben yazdım #beşiktaşsağbeknerede
    #besiktassagbeknerede

destek olun !
  • rize maçı için hazır olur bence sosa..

tolga
    necip pedro ersan ismail (motta)
    atiba veli
    töre sosa olcay
    dembaba
  • .
     Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

son dakika için anadoludan veya eboue falan çakmasınlar, ondan korkuyorum linnes ile ocak için şimdiden imzalasınlar ona tavım..

Fb puan farki 2 haneli rakam olunca uzuluruz .iso da motta sadece lig olsa bile mac kaciracak ve avrupada var. yil sonuna kadar 4 5 maci siritmadan hatasiz oynuycak bi sagbek kiralanmali. En kotu umit tutulmali serdari yokmus gibi dusunelim

• 
Sayfa: önceki 16151616161716181619
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.