Şimdi Ara

Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (1618. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.630
Cevap
89
Favori
891.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16161617161816191620
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sagda ismail olursa her mac sari garanti. hucumda bi bekin en buyuk katkisi cizgiye inmek olur ki ismail sol ayakli oldugundan bunu yapamaz. bek oyuncusunun ters ayakla iceri kat etme luksu yoktur cok; arkayu bos birakamaz. bu luks acik oyuncusunda vardir ve bek de onun bosalttigi alani doldurur. geride hamle yaparken de yine sol ayagini kullanamadigindan dengesiz hamleler yapiyor ki bu durumda da kart goruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam da bizim gelir ve giderimiz belli. Şu 1 ay boyunca şampiyonlar ligi elemesi oynayacak olsak tamam o para bekleniyor derim de böyle birşey de yok. Bonservis ile almak istesek ikinci taksidi 15 ekimde veririz derdik yine aynı hesap olurdu. Bana kalırsa transfer dönemi iş bitrmede sıkıntı yaşandığı için 1,5 ay boyunca ilerisi için oyuncu bakılacak.

Ek olarak Ukraynalılar para istiyor diyorsun da biz adamın bonservisini almasak 1,4 m euroya kiralamış olacağız ve sene sonu bu adam sözleşmesi bittiğinden serbest kalıyor. Yani şu anki durumda adamlar bariz kazık yemiş olacaklar. Paraya ihtiyacı olan adam taksitle de olsa direkt satar, opsiyon koymaz. Sözleşme bu şekilde olmussa bunun anlamı biz oyuncuyu kiralık olarak istemisiz ve başka da talip olmayınca bize vermek zorunda kalmışlar demektir. Yerine daha iyisi bulunmazsa opsiyon kullanılacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kayıtlı üye, pek çok misafir, 14 mobil kullanıcı

#beşiktaşsağbeknerede
    #besiktassagbeknerede

çalışın biraz hayde!.
  • O değil de şu an Serdar'ın ruh halini bir düşünsenize, adama kimse güvenmiyor ben olsam utancımdan antrenmanlara çıkamam
  • Ali abi ntvspora cikti

• Linnes gelirse 30 gun ban atacam kendime, hadi bakalim Linnes, sen mi buyuksun ben mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Death52 kullanıcısına yanıt
    #beşiktaşsağbeknerede
    #besiktassagbeknerede

bişeyler yap o zaman tek başıma savaşıyorum forvette amansızça koşan pektemek gibiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeamBeam

bayram havası eser, taraftar para harcar, kombine satışları loca satışları patlar alır yürür.

bir yılda 2 miilyon dolar kazanıyorsan 4 5 6 ya kadar çıkar.Ondan dolayı böyle oluyor

Yani umutlarımızı seneye daha yüksek tutup bu seneyi çok takmayalımmı
  • Ek olarak opsiyon kullanılırsa 4 yıllık sözleşme yapılacak ve her yıl garanti para zamlaniyor. Ben yönetimin 34 yaşındaki Sosa'ya yıllık 1.65 m euro vereceğini hiç sanmıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeamBeam

#beşiktaşsağbeknerede
    #besiktassagbeknerede

bişeyler yap o zaman tek başıma savaşıyorum forvette amansızça koşan pektemek gibiyim

Gelmeyecek ya bu saatten sonra twit atsak ne degiscek

• Beşiktaş Yöneticisi Metin Albayrak: Transfer çalışmaları devam ediyor. Sağ bek transferi olmayabilir. Olma ihtimali daha yüksek /Radyospor

• Death52 kullanıcısına yanıt
    sen üzerine düşeni yap gelmezse onların ayıbı!

karınca da hz.ibrahim için su taşıdı unutma. maksat safım belli olsun dedi.

Benim de safım belli olsun gözümü boyayamazlar sağ beksiz yine hüsran olur!

Şampiyonluk istiyorum ben 2. lik değil doyduk ikinci olmaya, ama tarih hep 1. leri yazar!
  • #beşiktaşsağbeknerede
    #besiktassagbeknerede
  • Sag bek isiniz noldu diye girdim ama anlasilan alinmamis

• quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Sen mi yaptin

• pek çok misafir size diyorum tweetleyin #besiktassagbeknerede #beşiktaşsağbeknerede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death52

quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Sen mi yaptin

Yok twitter da gördüm

• ayrıca futbolculara 11m lira borç varmış..

sosa dany enkuu dan boşalan 24 numaralı formayı giyecekmiş..
  • 
Sayfa: önceki 16161617161816191620
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.