Şimdi Ara

Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (1619. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.630
Cevap
89
Favori
891.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16171618161916201621
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi yandanda Sosa ya bi hosgeldin dememek olmaz.

@josesosaok Welcome !!! If you give your %100, Besiktas fans will love more than any other fans in the world. Its up to you now !!!
  • 19:03'te bildirimi hazır olun beyler.
  • Dün bu vakitler Sosa bildirilmişti.

%20%C3%96zel%20Durum%20A%C3%A7%C4%B1klamalar%C4%B1]KAP
  • riise apoele gitmiş.Bir yıllık sözleşme yapıp biz mi alsaydık

• Ali Ece Linnes i unutun dedi kısaca. Devre arasında alınırsa alınır .
  • JeamBeam kullanıcısına yanıt
    hocam sen de habire aynı şeyi yazıp durma kalabalık yapıyorsun ne olacak yani tweet atınca ha sen bir şeyler olacağına inanıyor olabilirsin ama 1 kere yazdın bitti işte facebook'a döndereceksiniz en sonunda.
  • Allahını seven şu koordinatlara sağbek fırlatsın.

41 derece 1dk 54.8sn kuzey
    29 derece 8dk 25.3sn doğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Staeber41

19:03'te bildirimi hazır olun beyler.

nedense çok umutluyum

linnes veya cavanda
  • Cavanda gelse keşke. İlk maçta taraftarın sevgilisi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • destek istiyorum, kalabalığı alıntı butonuyla yapanlar düşünsün cevapla butonunu kullanmayanlar değil.

Önceki sayfalarda aynı resim alıntılana alıntılana kaydırma çubuğu milimetrik olmuş

#beşiktaşsağbeknerede
    #besiktassagbeknerede mi gözüne batıyor.

Engelle olsun bitsin o kadar zor birşey değil.

Ensesinde boza pişirmezsek yönetimin birşey yapacağı yok.
  • Ali Ece direk söylemese de sağ bek transferinin ocağa kalma ihtimalinin yüksek olduğunu ima etti ve üzdü
  • Beşiktaş transferin son gününde renklerine bağladığı Jose Sosa için 3 ay bekledi ve 9.6 milyon Euro daha az bonservis bedeli ödedi.
    Jose Sosa'nın Atletico Madrid ile Şampiyonlar Ligi finalinde oynamasının ardından piyasasının artacağını ve çok fazla teklif geleceğini düşünen Metalist Kharkiv yönetimi Beşiktaş'tan ilk etapta 13 milyon Euro gibi çok yüksek bonservis bedeli talep etti. Ancak Metalist Kharkiv yönetiminin planları pek tutmadı ve sonunda Beşiktaş ile Jose Sosa'nın yolu transfer sezonunun bitmesine 14 gün kala yeniden kesişti.Aradan geçen 3 aylık sürede Marko Marin, Diego, Lanzini, Dany Miguel, Belhanda, Bryan Ruiz, Ben Arfa gibi isimlerle temas kuran siyah beyazlılar Bryan Ruiz ile anlaşmasına rağmen Hırvat hocanın ısrarı ile bir kez daha Metalist takımının kapısını çaldı.
  • transfer yok beyler dağılabiliriz.
  • daha zaman var
    bekleyeceğiz
  • Ya sağ bekin kralını istiyorsan tut kolundan getir Clyne'ı
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeamBeam

pek çok misafir size diyorum tweetleyin #besiktassagbeknerede #beşiktaşsağbeknerede

Arkadaşım amacın ne, tweetleyince ne olacak ?

• Transfer döneminde twitter'ı takip ettiğim kadar hiçbir şeyi takip etmemiştim
  • Transferi devre arasına bırakma işi bize pek yaramıyor, o zamana kadar puan durumu at başı olacak Avrupa'da işler yolunda olunursa belki; onda da uyumu, form tutması, alışması derken şubat oluyor iş bitiyor. Şu Linnes olsa iyiydi.Harbi üzüldüm.
  • Ya hicmi bir alternatif dusunmemisler
    Biz sanki pazarliksiz alabilecek bir klubuzde kitlenmisler linnese bari bir başka kişiyle daha gorusseydiniz işinizi garantiye almış olurdunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Tamam da bizim gelir ve giderimiz belli. Şu 1 ay boyunca şampiyonlar ligi elemesi oynayacak olsak tamam o para bekleniyor derim de böyle birşey de yok. Bonservis ile almak istesek ikinci taksidi 15 ekimde veririz derdik yine aynı hesap olurdu. Bana kalırsa transfer dönemi iş bitrmede sıkıntı yaşandığı için 1,5 ay boyunca ilerisi için oyuncu bakılacak.

Ek olarak Ukraynalılar para istiyor diyorsun da biz adamın bonservisini almasak 1,4 m euroya kiralamış olacağız ve sene sonu bu adam sözleşmesi bittiğinden serbest kalıyor. Yani şu anki durumda adamlar bariz kazık yemiş olacaklar. Paraya ihtiyacı olan adam taksitle de olsa direkt satar, opsiyon koymaz. Sözleşme bu şekilde olmussa bunun anlamı biz oyuncuyu kiralık olarak istemisiz ve başka da talip olmayınca bize vermek zorunda kalmışlar demektir. Yerine daha iyisi bulunmazsa opsiyon kullanılacak

1 ay içinde daha iyisi bulunacak demek cok yanlış olur.

Lig basladi ve gelirler ligden geliyor bilet parası carti curtu yöneticilerinde bi sekilde para verecegine inanıyorum o parayı bulabilmek için böyle yapıldı

15 ekim de sosa nin bonservisi alınır eger yarın bir gün çapraz bağı yirtmazsa

• 
Sayfa: önceki 16171618161916201621
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.