Şimdi Ara

Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (1621. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32.630
Cevap
89
Favori
891.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16191620162116221623
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elmohammady cok iyi oyuncu. ama hull city niye versin arkadas full oynuyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosa arsenal maçında olsa belki gececektik turu, 2-3 m verip kaç puan kaybına sebep olacaklar farkında değiller, sağ bekten cok btb lazım bence

• Trabzon colman in cebini doldurmuş göndermiş bi menajer oyunu olmaz umarım

• bu saatten sonra olmaz transfer iyice umutlarım azaldı
  • Arkadaş adamlar 6 aydır bir sağbek alamadılar ya.
  • Şuan kim gelcekse gelsin herkese raziyim
    Kısacası nefes alsın yeter

• Lawagolem kullanıcısına yanıt
    Heyecan yapmak istemiyorum ama bugün Hull City sağ bek transfer etmiş.http://www.bbc.com/sport/0/football/29007329
  • Göz göre göre bir sağ bek almadılar ya la. Uefa da yarışacagız bir sağ bek alsalardı iyiydi
  • impact_24 kullanıcısına yanıt
    mantikli dusunursek daha 10 gun once belhandaya 8-9 milyon verebiliriz deniyorsa .

sosayi 3.4 milyona bagladiktan sonra linnes yada baskasi . sagbek alinmasi lazim .

molde bu saatten sonra sagbek nerden bulacaz diyor . verin serdari onlara kalan 8 macta oynasin .

suan ismail sagda oynuyor iyide oynuyor ama adama bisey olursa biteriz .
  • SICAK HABER: Trabzonspor, Spartak Moskova'dan Waris Majeed ile 4 yıllık sözleşme imzaladığını borsaya bildirdi

kacıncı olum bu la adamlar petrol kuyusu kazmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: Joehart

Heyecan yapmak istemiyorum ama bugün Hull City sağ bek transfer etmiş.http://www.bbc.com/sport/0/football/29007329

valencia'da da dolu sağ bek var.
    bir tanesini kiralık yada direk satın alsak?

man utd. rafael'i sepetleyecekti kiralasak?

ne olursa olsun sağ bek olsun demiyorum allah eboue ve sabriden korusun.

benficada da var baya diye biliyorum aag bek.

• 4 saatimiz kaldı, gelmeni bekliyoruz Martin Linnes.

• Devre arasında transfer yapılacak gibi duruyor bu saatten sonra transfer açıklanmaz artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ts waris için 6m euro vermiş. bunların yıllık geliri ne kadar ki böyle önüne gelene 5-6 veriyorlar? 17 transfer yapmışlar, toplamda kaç para verdiklerine bakmaya üşendim.
  • Devre arası transferleri bize yaramıyor umarım alırlar yoksa sikinti cekicez. Goz gore gore boyle bir hatayi yapmazlar inşallah.

• O değilde şu Soso transferi bana çok dokundu. :( İçler acısı bir maddi durumumuz var. YD sayesinde tabi. Ne pazarlıklar ne fırıldaklıklarla son güne kadar uğraşmışlar yazık. Ts,Gs takır takır adam alıyor. :( Ne başkan'a ne yönetime sövün. :( aşırı üzgünüm
  • Sosa'dan sonra transfer sezonunu kapattık transfer bekleyen arkadaşlar boşuna beklemeyin sonra üzülürsünüz. Nokta transferler yaptık bu sene gönül isterdi sağ bekte alalım ama kulübün mali durumu belli gerçekçi olmak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

O değilde şu Soso transferi bana çok dokundu. :( İçler acısı bir maddi durumumuz var. YD sayesinde tabi. Ne pazarlıklar ne fırıldaklıklarla son güne kadar uğraşmışlar yazık. Ts,Gs takır takır adam alıyor. :( Ne başkan'a ne yönetime sövün. :( aşırı üzgünüm

Yalnız Gs'de bizim elenmemizden gelen parayla takır takır aldı.
  • Töre,m Motta, Ba, Sosa. Hepsi de hem kaliye olarak, hem maliyet olarak çok uygun transferler oldu. Ama insan bir sağ bek istiyor artık
  • 
Sayfa: önceki 16191620162116221623
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.