Şimdi Ara

Beşiktaş 2014/2015 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (1623. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32.630
Cevap
89
Favori
891.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16211622162316241625
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: badabazinga

Bu arada ilk yarının fikstürü açıklandı 17 haftanın . Toplam 5 maçımız hafta içi (pazartesi) . Gs de bu sayı 4 fenerde ise tahmin edebileceğiniz gibi en azı olan 3 .

Ne kadar sacma birsey ya koy feneri cuma pazartesi oynasın avrupasi yok bisey yok

Her sene bu böyle oluyor umarım dinlenme suresi ( 2 mac arası süre ) uzun olur geçen sene cok beter bir durumdaydik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hull City West Ham'dan Mohamed Diame'yi almış 3.5 a
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zafonte

arkadaş harbiden senelerdir iyi çektik şu sağbekten. hiç unutmam portekiz çetesini kurmuşuz guti ernst takımda. sağ bekte erhan güven oynuyordu. lanet midir nedir anlamadım ki

Vallaha ya Erhan güven dir ekrem dağ dır ne çektik

Ridvan vardı Q7 gelmeden önce ayağını mı ne kırmıştı o zamana kadar çok iyiydi sonra bitti

• KAP 'tan sosanın transferini okudum da 2014-15 sezonu için verilecek ücret deniyor 1 senelik olarak kiralık bizde ama Ekim e kadar 2M verirsek komple bizde yani 45 günlük bir kiralama bedeli söz konusu değil olamaz da :D Çünkü adamlar yazmış bir de eğer 2M verip klube katarsak 2015-16 sezonu ücret bla bla diye sezon sonu bedava alabilirz bence bu arkadaşı etik olmaz ama beşiktaşın menfaatleri üsttedir :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Hadi Gs ye para geldi. Ts ye ne demeli. YD gibi önüne geleni fiyatı ne olursa olsun alıyor. Sonları iyi değil bence. Toplama takım. Suratsız bir hoca. Sıkıntılı bir taraftarları var.

Onların sonunu bende iyi görmüyorum, yd nin ilk geldiği seneki dönemimizi hatırlatıyor bana

Acayip bir kadro planlamaları var. 3 tane yabancı stoper, 3 tane yabancı forvet, bir tane yabancı sağ bek, bir tane de ortasahada oynattıkları yabancı sol bek. Gerisi hep aynı tip ofansif orta siklet türk oyuncular. Savunmaları fena değil, hücumları çok potansiyelli ancak ortasahada bu kadar transfere rağmen tamamen Mehmet Ekici'nin insan üstü performans göstermesine bağlılar. Merakla bekliyorum bu seneki performanslarını.

• Sağ bek ve b2b transferleri ocak ayina kalmis gibi görünüyor neyse yinede çok iyi bir kadromuz var ve ismail orda hiç fena değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: likennyy

KAP 'tan sosanın transferini okudum da 2014-15 sezonu için verilecek ücret deniyor 1 senelik olarak kiralık bizde ama Ekim e kadar 2M verirsek komple bizde yani 45 günlük bir kiralama bedeli söz konusu değil olamaz da :D Çünkü adamlar yazmış bir de eğer 2M verip klube katarsak 2015-16 sezonu ücret bla bla diye sezon sonu bedava alabilirz bence bu arkadaşı etik olmaz ama beşiktaşın menfaatleri üsttedir :P

Ahmet nur çebi 4 yıl bizdesin başarılı olursun inş. Felan dedi röportajda o yüzden ödenicek o para 4 yıl bizde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayin 13-14 une maçı koymamislar gitmişler ptesi gunune maç koymuşlar (pazartesiye)

3 gun sonra Avrupa maçı var.

Ulan kufredecem simdi. Cumartesi oynasak da adam akıllı dinlenip Avrupa maçına ciksak olmaz mi bu nasıl fikstür be kardeşim el insaf

• quote:

Orijinalden alıntı: ozfidelio

10 numara diye alınan adamın istatistikleri; 374 Resmi maç (Genç takımlar DAHİL) 35 ,gol 59 Asist,

GS nin Teneke sercanı 36 maçta 8 gol attığı bir sezon sonunda (Adam forvet oynadı, bursanın kalecisi o sezon 6 gol attı) 10 milyon € verip almasına benzemez umarım...

Bu adamın 10 numara olmadığı ortada beklenti içine girmeyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: clarke06

Sağ bek ve b2b transferleri ocak ayina kalmis gibi görünüyor neyse yinede çok iyi bir kadromuz var ve ismail orda hiç fena değil.

Hocam bizim takımda olduğu gibi kanatların ters ayak ters kanat avantajıyla içe kat ettiği sistemlerde kanatlardan orta açma işi tamamen beklere kalıyor, Motta'nın orta açma konusundaki zaafı ve İsmail'in sol ayağıyla sağ bekte oynaması yüzünden çoğu maçta 1-2 tane orta yapıp maçı tamamlıyoruz ve senede 10-15 tane fazladan gol atmamızı sağlayacak hücum zenginliğinden faydalanamıyoruz. Bu yüzden İsmail sol bekte oynamalı ve iyi bir sağ bek almalıyız.

• Motta solda İsmail sağda oynayacağına İsmail solda Serdar sağda oynasın daha iyi bence ligde. Serdar'a çok haksızlık ediliyor, Serdar'dan hallice Tarık için 6m verdi Gs.
  • Arkadaşlar yönetimi yaptıkları transferlerden dolayı gerçekten kutlamak gerekiyor. Ama umarım devşirme sağ bek ile yarım dönemde şampiyonluğu vermeyiz. Eğer sırf bundan dolayı şampiyonluk giderse de yazıklar olsun derim
  • transferi kapatmışız kaynak LİG TV

Linnes için istediğimiz fiyata düşmediler dedi Ömer Güvenç
  • Onder Hoca GS icin buyuk bir ihtimalle gruptan cikacak derken, 3.'lugumu kastetti? Baska turlusunu ima edebilecegini dusunemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgan Schneiderlin

transferi kapatmışız kaynak LİG TV

Linnes için istediğimiz fiyata düşmediler dedi Ömer Güvenç

Allah bize sağ bekte İsmail ile sabır versin, ne diyelim...
  • Transferi kapattığımıza göre yavaştan bu konudan ayrılalım ara transferde yeniden buradayız.
  • gs tarıka 4.5 artı umutu verdi bizde 3-5 neyse vermeliydik
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan.kaya.

ts waris için 6m euro vermiş. bunların yıllık geliri ne kadar ki böyle önüne gelene 5-6 veriyorlar? 17 transfer yapmışlar, toplamda kaç para verdiklerine bakmaya üşendim.

Bu adam kim de o parayı vermişler?Ayrıca bu adamlardaki transfer mantığını çözemedim.4 milyon civarına taş gibi bir orta saha bulabilirlerdi

http://www.transfermarkt.com.tr/mohamed-diame/profil/spieler/70950 bu adam gibi

• Bu arada Molde şampiyonluk yolunda olduğu için Linnes'i satmak istemiyor denmiyor muydu?İstediğimiz fiyata inmediler nereden çıktı yahu?
  • Sezer ve eneramo'yu da borsaya bildirmedik hala.
    İçinde sağ bekte olan 3'lü bi bildirim gelse tadından yenmez.
  • 
Sayfa: önceki 16211622162316241625
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.